• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت آگهی و نیازمندی

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان بزرگوار و با تجربه , ممنون میشمدر این زمینه راهنماییم کنید .

آیا با وجود این همه سایت آگهی و نیازمندی , راه اندازی سایت آگهی و نیازمندی سودی داره ؟

رمز موفقیت یک سایت آگهی و نیازمندی در چست ؟

آیا قرار گرفتن در رتبه های بالای گوگل برای کلمات مرتبط و ایندکس سریع و خوب آگهی های توسط گوگل و قرار گرفتن در نتایج اولیه , برای موفقیت کافی است ؟

آیا استفاده از همین اسکریپت های نیازمندی با توجه به شرایط موفقیت ذکر شده , کافی است ؟

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید .

با تشکر فراوان .

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من قسمت سودآور بودن یا نبودنشو گفتم بقیهش بر عهده دوستان:mario:

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
من قسمت سودآور بودن یا نبودنشو گفتم بقیهش بر عهده دوستان:mario:

صحبت شما کاملا صحیح . اما ما قصد داریم چیزی کلی تر راه اندازی کنیم و خب برای انجام هر کاری باید اول تحقیق کرد.

مثلا ما قصد داریم با ظاهری جدید سایت نیازمندی راه اندازی کنیم . حالا میخوام ببینم آیا سرمایه گذاری روی ظاهر جدید واقعا تاثیری داره ؟

مثلا ما میخوایم رو سئو سایت سرمایه گذاری کنیم . حالا میخوام ببینم آیا این سرمایه گذاری تاثیری رو جذب کاربر داره ؟

با تشکر

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
صرف ظاهر سایت فکر نمیکنم خیلی جواب بده برای یک سایت کلی مگر اینکه میلیونها تومن خرج تبلیغش بکنید یک چیزی شبیه لوکوپوک ( locopoc.com ) بشه که اونم بعد از چند سال و چندین میلیون خرجی که کردن برید ببینید چندتا آگهی طلایی الان داره. یعنی با کم شدن تبلیغشون باز فراموش شدن. ولی موضوع های تخصصی بازار بهتری دارن.
الان کمتر کسی میاد توی یه سایت آگهی غیر تخصصی دنبال آگهی های ارسال شده بگرده مگر گوگل راهنماییش کنه ولی سایت تخصصی مثلا در مورد آگهی املاک ویزیتور خاص خودش رو همیشه داره!

p30vell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فروش وب سایت آماده تبلیغات آگهی فروش ویژه فقط 100هزار تومان همراه هاست ودامین 5سال اعتبار دامین هاست 1 سال
سیستم مدیریت آگهی البرز آگهی
سیستم تبلیغاتی
یوزر: demo
پسورد : demo

هر کی خواست برام ایمیل بزنه
[email protected]
آیدی یاهو:
alirezaeshaghi3

علت فروش : وقت کافی نداشتن برای مدیریت سایت . در آمد عالی در صورت مدیریت عالی این سایت از اسکریپ خریداری شده استفاده شده است .

be099

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
لوکوپوک خودشو جر داد تا بشه مثل ایستگاه
پیامسرا هم مردمو جر داد تا بشه ایستگاه
بقیه سیستم ها هم که کشک سابیدن
ولی درامد بالای 100 میلیونی ایستگاه کجا و چس درامد اینا کجا
و آخر هیچکس توجه نکرد که ایستگاه در واقع داره نون برندشو یعنی فقط و فقط istgah.com میخوره
سئو و اینا هم کشکه واسه سایت نیازمندی ها ، گوگل فقط ابزار بود برای معرفی ایستگاه

hamidfx09

Registered User
لایک‌ها
83
دوست عزیز رقابت یک چیز طبیعی هست که در تمامی زمینه ها وجود دارد و وب هم از این قاعده مستثنی نیست . همیشه شرکت های کوچک با مطرح کردن ایده های خلاقانه باعث می شوند که شرکت های بزرگ در حدو مایکروسافت و اپل احساس خطر کنند . این مباحث که جای خود داره . البته بدیهی است که درآمد زا از این راه نیازبه زحمات زیادی دارد اما دور از انتظار هم نیست .

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
چرت محضه
من و دوستان که هر آگهی داشته باشیم فقط توی 10 تا 15 سایت معروف آگهی میکنیم . 919083912832193 تا سایت مشابه دیگه هستن که حتی بهشون نگا هم نمیکنیم .

بالا