• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت ایمیل مارکتینگ

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
سلام بر همه به خصوص وبمستران گل
دوستان میخوام ایمیل مارکتینگ راه بندازم چندتا سوال دارم
1.کسی هست تو بخش که بتونه انجام بده واسم؟
2.قیمت تقریبی چند در میاد(سرور اختصاصی ، اسکریپت و ...)؟
3.جواب میده یه کسب و کار معمولی در بیاد؟
یه توضیح کلی هم لطف بشه

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
منظور از فارسی چیه ؟
اسکریپت به زبان انگلیسی هست ، ایمیلی که ارسال میکنید میتونه فارسی باشه یا هرزبان دیگه

سرور تا زمانیکه گوگل و یاهو ای پی سرور رو نبندن اجازه ارسال ایمیل بهتون میده ، علت بستن ای پی هم ارسال نا متعارف ایمیل هست که خودکار یاهو ای پی رو 24 ساعت تا 72 ساعت می بنده ، ای پی های این سرورها کاملا تمیز هستند و تا حالا اسپمی روش انجام نشده و تا زمانیکه درست ارسال کنید مشکلی پیش نمیاد ... کلا اینها نکات عمومی ایمیل فرستادن هست دیگه گفتن ندارن ...

اطلاعات اضافی ؟
سرور 512 مگ رم داره ، 20 گیگ هم هارد لینوکس هست روش یه اسکریپت ارسال ایمیل نصب میشه که میتونید ایمیل بفرستید

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
منظور از فارسی چیه ؟
اسکریپت به زبان انگلیسی هست ، ایمیلی که ارسال میکنید میتونه فارسی باشه یا هرزبان دیگه

سرور تا زمانیکه گوگل و یاهو ای پی سرور رو نبندن اجازه ارسال ایمیل بهتون میده ، علت بستن ای پی هم ارسال نا متعارف ایمیل هست که خودکار یاهو ای پی رو 24 ساعت تا 72 ساعت می بنده ، ای پی های این سرورها کاملا تمیز هستند و تا حالا اسپمی روش انجام نشده و تا زمانیکه درست ارسال کنید مشکلی پیش نمیاد ... کلا اینها نکات عمومی ایمیل فرستادن هست دیگه گفتن ندارن ...

اطلاعات اضافی ؟
سرور 512 مگ رم داره ، 20 گیگ هم هارد لینوکس هست روش یه اسکریپت ارسال ایمیل نصب میشه که میتونید ایمیل بفرستید

نام اسکریپت؟
تعداد روزانه ارسال ایمیل؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
جدیداً یاهو به خودش هم رحم نمی کنه!
ایمیل از یاهو به یاهو میزنی (اونم فقط یدونه در روز)، اسپم میشناسه!

پاسخ به سوالات:
1- نمیدونم!
2- بستگی به هزینه سرور داره. اسکریپتش هم هزینه چندانی نداره.
3- به نظر من چندان جوابگو نیست!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
از من میشنوی دور این کار رو خط بکش،چون 100% نمیشه چیزی رو تضمین کرد و اینکه مشتری هیچوقت 100% از ایمیلی که براش میفرستی رضایت نداره و برات دردسر درست میکنه که اسپم شد و این حرفا!

گذشته از همه ی این موارد،دوره ی ایمیل بازی تموم شده!

taft

Registered User
لایک‌ها
59
از من میشنوی دور این کار رو خط بکش،چون 100% نمیشه چیزی رو تضمین کرد و اینکه مشتری هیچوقت 100% از ایمیلی که براش میفرستی رضایت نداره و برات دردسر درست میکنه که اسپم شد و این حرفا!

گذشته از همه ی این موارد،دوره ی ایمیل بازی تموم شده!
بخش حرفتون رو قبول دارم
ولی دوره بازاریابی با ایمیل تموم نشده و یکی از بهترین تبلیغات هم همین ایمیل هستش
خود من بیشتر بازدهی رو در بین تبلیغات بعد از تبلیغات گوگل از ایمیل مارکتینگ داشتم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بخش حرفتون رو قبول دارم
ولی دوره بازاریابی با ایمیل تموم نشده و یکی از بهترین تبلیغات هم همین ایمیل هستش
خود من بیشتر بازدهی رو در بین تبلیغات بعد از تبلیغات گوگل از ایمیل مارکتینگ داشتم

آهان؛شاید پس من موفق نبودم،شما جز معدود افرادی هستی که میگی موفق بودی،خیلی ها رو دیدم گفتم جوابی نگرفتن از این زمینه.

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130

عاشق پیشه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یکی ثانیه ای می ری تو بلک لیست.... کل دیتاسنتر هم امکان داره بلک لیست بشه...

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
من نمیدونم این هایی که تند تند هی ایمیل ارسال می کنن نمیدونن یوزر در جا همه رو پاک می کنه!
مثلا خودم روزانه یه صدتایی ایمیل دارم که از فروش محوصلات بیخود گرفته تا عکس و جک و اینا و در جا همشمون پاک
مثل این سایت های احمقی که یوزرو با حقه می کشن تو سایشتون در سرج ها(اینا دلشون واقعا به چی خوشه)
البته ایمیل زنون خیلی بهتر از این سایت ها و کارشون هست

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دوران ايميل ماركتينگ ديگه گذشته . فقط كسايي اينجور ايميلها رو باز مي كنند كه تازه كار باشند . الان من خودم ايميلهاي فيد نارنجي رو هم ديگه نمي خونم . كلا هر ايميلي بياد بدون اينكه باز كنم پاك مي كنم . كلي هم روزانه اسپم مياد همشون رو unsubscribe كردم . از من ميشنوي دور اين كارو خيط بكش . فايده نداره .

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
تحقیق که کردم و حساب کردم میبینم تقریبا دخل و خرج یکیه و در حالتی صرف داره که خیلی زیاد مشتری داشته باشی
گروپ پر کاربر داشته باشی بیشتر میصرفه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
به نظر من، کلاً اسپم کار درستی نیست. ضمناً این نکته هم در نظر بگیرید که خیلی از دیتاسنترها روی اسپم حساس هستند و اگه متوجه بشند، کل vps رو بدون اطلاع قبلی بلاک می کنند.

بهترین روش برای ایمیل مارکتینگ، راه اندازی گروه یاهو و دعوت برای عضویت است. هزینه سرور و مشکل اسپمینگ هم نداره. فقط جذب یوزر به شدت مشکله.

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
به نظر من، کلاً اسپم کار درستی نیست. ضمناً این نکته هم در نظر بگیرید که خیلی از دیتاسنترها روی اسپم حساس هستند و اگه متوجه بشند، کل vps رو بدون اطلاع قبلی بلاک می کنند.

بهترین روش برای ایمیل مارکتینگ، راه اندازی گروه یاهو و دعوت برای عضویت است. هزینه سرور و مشکل اسپمینگ هم نداره. فقط جذب یوزر به شدت مشکله.

یه گروپ2000تایی دارم روش کار کنم مث اب میاد بالا

پ ن : در مورد سرور ، سرور مخصوص همین کار هست که بلاک نشه. ولی آی پی زیاد میخواد تا اسپم شناخته نشه ایمیل ها. الانم که دلار بالا آی پی هم گرون

بالا