• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت خارجی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
یه ایده ای از چند سال پیش تو ذهنم بوده که فکر کنم الان وقتشه روش کار کنم البته ایده نیست بیشتر زمینه کاری هست
پنجاه تا نهایت صد تا مقاله است می‌خوام خودم ترجمه کنم از انگلیسی به فارسی بعد بدمشون مترجم ترجمه کنه
به نظر شما این مقالات از نظر گوگل تخصصی حساب میشه ؟ :D

کار دیگه ای هم که میتونم انجام بدم ترجمه مقالات به زبان هایی مثل ترکی و عربی هست

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سلام
یه ایده ای از چند سال پیش تو ذهنم بوده که فکر کنم الان وقتشه روش کار کنم البته ایده نیست بیشتر زمینه کاری هست
پنجاه تا نهایت صد تا مقاله است می‌خوام خودم ترجمه کنم از انگلیسی به فارسی بعد بدمشون مترجم ترجمه کنه
به نظر شما این مقالات از نظر گوگل تخصصی حساب میشه ؟ :D

کار دیگه ای هم که میتونم انجام بدم ترجمه مقالات به زبان هایی مثل ترکی و عربی هست
اگر مقاله ها بدرد بخور باشه طوری که سایتهای دیگه بیان به مقاله شما لینک بدن آنوقت گوگل مقاله ها رو ارزشمند میدونه و برای کیورد های اون مقاله شما رنک میگیری ولی به صرف اینکه یکسری مطلب شما داخل اینترنت بگذارید و انتظار داشته باشید که ترافیک بیاد, چنین چیزی اتفاق نمی افته

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اگر مقاله ها بدرد بخور باشه طوری که سایتهای دیگه بیان به مقاله شما لینک بدن آنوقت گوگل مقاله ها رو ارزشمند میدونه و برای کیورد های اون مقاله شما رنک میگیری ولی به صرف اینکه یکسری مطلب شما داخل اینترنت بگذارید و انتظار داشته باشید که ترافیک بیاد, چنین چیزی اتفاق نمی افته
ممنون
فکر نمیکنم بتونم اینجوری بک لینک بگیرم
یعنی هیچی ترافیک نمیفرسته؟

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام نه نمیفرسته من تا دلت بخواد سایت دانلود مقاله و کتاب و پاورپوینت و اینا داشتم جز یکی که یه رتبه نصف و نیمه بعد 4 سال گرفت بقیه نابود شدن هرچند تلاش خودت هم تاثیر گذاره ولی نمیتونی با صرف گذاشتن چند مقاله ترافیک و درامد کسب کنی اگه نظر منو میخوایی بدونی اگه میخوایی مقاله ها رو بفروشی با وبلاگ بفروش از طریق درگاهای پرداخت مثل زرین پال میتونی لینک و توضیحات مقاله رو بزاری تو وبلاگ و توسط زرین پال مستقیم بفروشی چون رتبه ای که تو وبلاگ میگیری خیلی راحت تر از سایته قابل مقایسه نیستن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام نه نمیفرسته من تا دلت بخواد سایت دانلود مقاله و کتاب و پاورپوینت و اینا داشتم جز یکی که یه رتبه نصف و نیمه بعد 4 سال گرفت بقیه نابود شدن هرچند تلاش خودت هم تاثیر گذاره ولی نمیتونی با صرف گذاشتن چند مقاله ترافیک و درامد کسب کنی اگه نظر منو میخوایی بدونی اگه میخوایی مقاله ها رو بفروشی با وبلاگ بفروش از طریق درگاهای پرداخت مثل زرین پال میتونی لینک و توضیحات مقاله رو بزاری تو وبلاگ و توسط زرین پال مستقیم بفروشی چون رتبه ای که تو وبلاگ میگیری خیلی راحت تر از سایته قابل مقایسه نیستن
من افلیت خارجی مد نظرمه البته نه فروشگاهی و این چیزا

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
من افلیت خارجی مد نظرمه البته نه فروشگاهی و این چیزا
متنی که ازت خوندم چیزی از افیلت نگفتی شما گفتی میخوایی مقاله ترجمه کنه بعد دوباره برگردونی به انگلیسی که نمیدونم اخه چه کاریه با این چیزا که نمیتونی کپی رایتش رو دور بزنی فروختن تحقیق و مقاله و این چیا که کپی رایت دارن تو سایت های خارجی خیلی سخت و نشدنیه چون هرکاری هم بکنی باید بلاخره به یه درگاه پرداخت وصلش کنی که اونا هم کپی رایت رو رعایت نکنی بن میکنن بری رو فروشگاهایی که بهت فروشگاه میدن و خودشون به درگاه وصلن بازم همین مشکل رو داری اگه بخوایی به صورت افیلت و همکاری در فروش فایل بقیه رو بفروشی من که مدت زیادی دنبالش گشتم سایت خوبی پیدا نکردم چند تا بودن که پورسانت و تعداد فایلاشون ناچیز و به درد نخور بود و نمیشه ازشون چیزی در اورد اگه فروش فایل بخوایی کار کنی من چند ساله اینکارو میکنم و برا فروش فایل فقط تو ایران میتونی درامد داشته باشی خارج به این چیزا ناجور گیر میدن البته الان همکاری در فروش دیجی کالا هم راه اندازی شده و کتاب و 200 هزار محصول دیگه هم دارن اما هنوز خیلی مونده بشه ازش درامد کسب کرد کد های خیلی بدی برا تبلیغات به صورت ای فریم میدن و شاید فقط برا سایتای پر بازدید به درد بخوره ولی همکاری در فروش فایل رو میتونی تو فورکیا و فایل سل انجام بدی که یه مدت انجام دادم اما ایرانی جماعت کلا نمیشه باهاشون کار کرد منظورم کاربران این دوتا سایت هستن که اول یه فایل میذارن مثلا قیمت 5 تومن درصد پورسانت 20 درصد که سهم تو میشه مثلا هزار تومن بعد که لینک های همکاری در فروش رو تبلیغ کنی میبینی وقتی کاربر اون فایل رو از طریق لینک تو میخره 100 تا تک تومنی گیرت میاد مشکل از سایت های فورکیا و فایل سل نیست مشکل از کاربرانشون هست که اول 20 درصد پورسانت برا بازاریاب میزارن بعد بازاریاب ها لینکاشون رو گذاشتن درصد پورسانت رو تا یک درصد و صفر درصد میارن پایین که هیچی گیرت نیاد اینم از وجدان کاریشونه دیگه

بالا