• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت فروش شارژ چگونه؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

دوستان میخواستم یک سایت فروش شارژ بزنم چندتا سوال داشتم.

اسکریپت سایت بعضی های میگن از این پولی ها استفاده کنید من خودم نظرم روی رایگان هست نظر شما چیه؟

شارژ ها رو از کجا تامین کنم؟ ارزانترین جا کجا هست؟

ایا اگر تبلیغات کنم پول تبلیغات رو در میاره یا ضرر میکنه؟

اتو شارژ خوب است یا همین شارژ های معمولی

با تشکر :X

chargane_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
به نظر من اسکریپ پولی بهتره
برای خرید هم میتونید به سایت www.chargane.com مراجعه کنید و قیمتا رو ببینید اگه مناسب بودن ما در خدمتیم
اگه تبلیغ توی جاهای مناسب کنی حتما پولشو در میاری تبلیغ خیلی مهمه

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام به همگی
به نظر من اسکریپ پولی بهتره
برای خرید هم میتونید به سایت www.chargane.com مراجعه کنید و قیمتا رو ببینید اگه مناسب بودن ما در خدمتیم
اگه تبلیغ توی جاهای مناسب کنی حتما پولشو در میاری تبلیغ خیلی مهمه

ممنون از شما دوستان دیگر نظرشون رو بگن.

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
من حدود 4 ساله که تخصصی تو زمینه سایت شارژ کار میکنم
تا الان بیشتر از 10 تا سایت دستم بود که 4-5 تاش خیلی معروف هستن
شما تو یاهو منو اد کن تا کامل برات توضیحات لازم رو بدم

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
از چه نظر میگید بهتره؟

بعد اگر میشه بهترین اسکریپت از این اختصاصی ها رو معرفی کنید.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
به نظر من اگه تو تهیه کارت شارژ و اسکریپت سایت و بقیه اش مشکل داری بهترین گزینه گرفتن نمایندگی هست.البته نمایندگی گرفتن هم ضررهای خودش رو داره که باید به اون ها هم توجه کنی.

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
از چه نظر میگید بهتره؟

بعد اگر میشه بهترین اسکریپت از این اختصاصی ها رو معرفی کنید.

سلام.
اسکریپت های رایگان هم برخی استفاده میکنند ، اما توصیه نمیشه.
خب اختصاصی دیگه مختص به خودتون میشه وازپایه ، از 0 تا 100 باید سفارش بدین که براتون طراحی بشه .وهر امکاناتی هم که دوست داشته باشید میتونید بگد که طراح برای شما قرار بده.که مسلما هزینه های بالای خودش رو تقریبا داره.
اگر هزینه کافی داشته باشید هم میتونید پ.خ بدید که یک طراح خوب دراین زمینه بهتون معرفی کنم.
موفق باشید.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
به نظر من اگه تو تهیه کارت شارژ و اسکریپت سایت و بقیه اش مشکل داری بهترین گزینه گرفتن نمایندگی هست.البته نمایندگی گرفتن هم ضررهای خودش رو داره که باید به اون ها هم توجه کنی.

درود

نه مشکلی ندارم فقط یک چندتا سوال های اولیه هست که برای شروع کار پرسیدم و هنوز به جوابشون نرسیدم :(

hosseiin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز ...
شما میتونید اسکریپت رو از ما دریافت کنید. اسکریپت اصلی بوده و با امنیت بالا .
حالا چرا باید از اسکریپت پولی استفاده کنید؟
1- امنیت داره و خیالتون راحته که اگر 1000 عدد پین توی سایتتون هست و سرمایه گذاری کردید پین ها دست هکر نمی افته(البته توی 3 سال استفاده از این اسکریپت این قضیه ثابت شده)
2- کار با اسکریپت آسان و کاملا مجزا است

امکانات این برنامه شامل:

• دسته بندی نامحدود کالاهایی که بفروش میرسد. (دسته بندی مانند: شارژ ایرانسل ، شارژ همراه اول ، کارت اینترنت)
  • تعریف انواع محصول در هر دسته بندی مانند: (تعریف انواع کارت شارژ های 2000 تومانی ، 5000 تومانی ، 10000 تومانی برای دسته بندی ایرانسل)
  • تعریف نامحدود موجودی برای هر محصول (مانند: برای محصول کارت شارژ 2000 تومانی میتوانید به هرتعداد کد شارژ جهت تحویل به مشتری به عنوان موجودی کالا تعریف نمائید.)
  • وارد کردن موجودی محصول برای سهولت مدیر به دو روش دریافت یکجا از فایل text (مثال: هرخط فایل حاوی یک کد شارژ ایرانسل می باشد) یا وارد کردن دستی بصورت آنلاین امکان پذیر است.
  • ذخیره امن اطلاعات موجودی (مانند کد شارژ ایرانسل ، یا username & password اینترنت) بصورت رمزگذاری شد در بانک اطلاعات که توسط هیچکس قابل مشاهده نمی باشد.
  • امکان تعریف راهنمای استفاده برای هر محصول که پس از خرید به مشتری برای محصول خریداری شده نمایش داده می شود.
  • ارائه انواع گزارش در بازه زمانی دلخواه از میزان فروش و سفارش های انجام شده
  • ثبت دقیق سفارشات به همراه وضعیت پرداخت و تحویل کالا
  • ارسال ایمیل به مدیر سایت برای هر خرید موفق
  • ارسال ایمیل به مشتری جهت تحویل کالا و اطلاعات کالای تحویل داده شده درصورت تمایل مشتری
  • سیستم پرداخت آنلاین بانک سامان قابل استفاده توسط اکثر مشتریان دارای کارت بانک های عضو شبکه شتاب
  • تعریف ایدی یاهو جهت پشتیبانی و تماس توسط یاهو مسنجر
  • موارد امنیتی در این اسکریپت که حساسیت مالی خاصی برای مدیر سایت دارد رعایت شده است.
  • ذخیره اطلاعات محرمانه بصورت hash جهت جلوگیری از سرقت اطلاعات
  • رمزگذاری اطلاعات کارت شارژ و کدهای 12 رقمی و غیره با الگوریتم استانداد و قوی بصورت باینری جهت جلوگیری سرقت
  • بررسی دقیق پرداخت و تحویل به همراه ثبت کامل جزئیات پرداخت و تحویل جهت بررسی توسط مدیر
  • امکان اتصال به درگاه های بانک سامان - پاسارگاد - پارسیان - ملت - اقتصاد نوین - سرمایه - زرین پال و در صورت نیاز ( تجارت ، اقتصاد نوین ، سینا ، Payline ، پارس پال ، تک پرداخت ، Jaypal )
  • امکان اتصال SMS PANEL و ارسال کد شارژ توسط اس ام اس به موبایل خریدار

پشتیبانی

• پشتیبانی شامل رفع مشکلات اجرا صحیح برنامه می باشد و شامل تغییر و اصلاح آن نمی شود.
  • دوره پشتیبانی شامل شش ماه از زمان نصب می باشد.
  • درخواست های پشتیبانی حداکثر ظرف 48 ساعت رسیدگی و مشکل برطرف می گردد.

مشخصات هاست

موارد مورد نیاز بر روی هاست جهت استفاده از نرم افزار

• سرور لینوکس
  • 50 مگ فضا
  • PHP 5.2
  • Zend Optimizer 3.3

----------------------------------------------------------
تامین پین

تامین پین رو هم میتونیم براتون انجام بدیم با قیمت عمده مناسب

قیمت اسکریپت: 115000 تومان
قیمت پین عمده: بروز می باشد

جهت تهیه اسکریپت به آدرس فروشگاه kashan-sharj.ir و جهت تامین پین و کسب اطلاعات بیشتر با آی دی یاهو من در تماس باشید

موفق باشید

Last edited:

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام دوست عزیز ...
شما میتونید اسکریپت رو از ما دریافت کنید. اسکریپت اصلی بوده و با امنیت بالا .
حالا چرا باید از اسکریپت پولی استفاده کنید؟
1- امنیت داره و خیالتون راحته که اگر 1000 عدد پین توی سایتتون هست و سرمایه گذاری کردید پین ها دست هکر نمی افته(البته توی 3 سال استفاده از این اسکریپت این قضیه ثابت شده)
2- کار با اسکریپت آسان و کاملا مجزا است

امکانات این برنامه شامل:
  • دسته بندی نامحدود کالاهایی که بفروش میرسد. (دسته بندی مانند: شارژ ایرانسل ، شارژ همراه اول ، کارت اینترنت)
  • تعریف انواع محصول در هر دسته بندی مانند: (تعریف انواع کارت شارژ های 2000 تومانی ، 5000 تومانی ، 10000 تومانی برای دسته بندی ایرانسل)
  • تعریف نامحدود موجودی برای هر محصول (مانند: برای محصول کارت شارژ 2000 تومانی میتوانید به هرتعداد کد شارژ جهت تحویل به مشتری به عنوان موجودی کالا تعریف نمائید.)
  • وارد کردن موجودی محصول برای سهولت مدیر به دو روش دریافت یکجا از فایل text (مثال: هرخط فایل حاوی یک کد شارژ ایرانسل می باشد) یا وارد کردن دستی بصورت آنلاین امکان پذیر است.
  • ذخیره امن اطلاعات موجودی (مانند کد شارژ ایرانسل ، یا username & password اینترنت) بصورت رمزگذاری شد در بانک اطلاعات که توسط هیچکس قابل مشاهده نمی باشد.
  • امکان تعریف راهنمای استفاده برای هر محصول که پس از خرید به مشتری برای محصول خریداری شده نمایش داده می شود.
  • ارائه انواع گزارش در بازه زمانی دلخواه از میزان فروش و سفارش های انجام شده
  • ثبت دقیق سفارشات به همراه وضعیت پرداخت و تحویل کالا
  • ارسال ایمیل به مدیر سایت برای هر خرید موفق
  • ارسال ایمیل به مشتری جهت تحویل کالا و اطلاعات کالای تحویل داده شده درصورت تمایل مشتری
  • سیستم پرداخت آنلاین بانک سامان قابل استفاده توسط اکثر مشتریان دارای کارت بانک های عضو شبکه شتاب
  • تعریف ایدی یاهو جهت پشتیبانی و تماس توسط یاهو مسنجر
  • موارد امنیتی در این اسکریپت که حساسیت مالی خاصی برای مدیر سایت دارد رعایت شده است.
  • ذخیره اطلاعات محرمانه بصورت hash جهت جلوگیری از سرقت اطلاعات
  • رمزگذاری اطلاعات کارت شارژ و کدهای 12 رقمی و غیره با الگوریتم استانداد و قوی بصورت باینری جهت جلوگیری سرقت
  • بررسی دقیق پرداخت و تحویل به همراه ثبت کامل جزئیات پرداخت و تحویل جهت بررسی توسط مدیر
  • امکان اتصال به درگاه های بانک سامان - پاسارگاد - پارسیان - ملت - اقتصاد نوین - سرمایه - زرین پال و در صورت نیاز ( تجارت ، اقتصاد نوین ، سینا ، Payline ، پارس پال ، تک پرداخت ، Jaypal )
  • امکان اتصال SMS PANEL و ارسال کد شارژ توسط اس ام اس به موبایل خریدار

پشتیبانی

• پشتیبانی شامل رفع مشکلات اجرا صحیح برنامه می باشد و شامل تغییر و اصلاح آن نمی شود.
  • دوره پشتیبانی شامل شش ماه از زمان نصب می باشد.
  • درخواست های پشتیبانی حداکثر ظرف 48 ساعت رسیدگی و مشکل برطرف می گردد.
مشخصات هاست

موارد مورد نیاز بر روی هاست جهت استفاده از نرم افزار

• سرور لینوکس
  • 50 مگ فضا
  • PHP 5.2
  • Zend Optimizer 3.3

----------------------------------------------------------
تامین پین

تامین پین رو هم میتونیم براتون انجام بدیم با قیمت عمده مناسب

قیمت اسکریپت: 119000 تومان
قیمت پین عمده: بروز می باشد

جهت تهیه اسکریپت به آدرس فروشگاه kashan-sharj.ir و جهت تامین پین و کسب اطلاعات بیشتر با آی دی یاهو من در تماس باشید

موفق باشید

درود

سایت شما بالا نمیاد.

[h=1]Bandwidth Limit Exceeded
[/h]مثل اینکه پهنای کم اورده یا زیر دداس هست سایتتون.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان بهترین اسکریپت فروشی چی هست؟ از نظر کیفیت پشتیبانی امنیت و همچی دیگه :d

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
درود

من که تا حالا با این سیستم کار نکردم طراحی قالب و.. رو کی میتونه انجام بده براش؟

بالا