• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت هایپ

amir1381370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم ببینم واسه ساختن یه سایت هایپ باید چیکار کنیم؟
چقدر سرمایه میخواد واسه راه اندازیش؟
از دوستان اگه کسی اطلاع داره خواهشا راهنمایی کنه.
با تشکر.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اولا ک شما میخوای جرم کنی اومدی علنی پست انجام جرم رو زدی همه ببیننت
دوما بستگی داره چ هایپی بخوای بزنی اگر بخوای با اس اس ال گرین بار زنی گرین بارت حداقل 400 دلار اب میخوره به تنهایی یعنی اگر بخوای هایپ لایسنس با پرداختی بزنی مثلا 2 درصد روزانه
و فلان و فلان و فلان یعنیهمه چیزش اوکی باشه دست کم 5 تا 6 میلیون باید پیاده بشی
گرین بار هم هیچ جا گیرت نمیاد داخل ایران ک قیمت بالاست 3 میلیونه ک اونم به تو نمیدند حتما باید شرکت داشته باشی و ویرفای تلفنی و از این حرفا
گرین بار رو هیچکی نمیتونه برات با قیمت 400 اوکی کنه من میتونم با 400 دلار برا تا نهایت 10 روزه اوکی کنم بهت بدم بدون نیاز به ثبت شرکت و ویرفای تلفنی
این از هایپ درست و درمون و حرفه ای
حالا اگر بخوای هایپ اسکم بزنی با پلان 800 درصد بعد از یه روز ک از همون اول پرداختی نداشته باشی خوب اسکریپت لایسنس هم نمیخوای نهایت خرجت دفعه اول
میشه 300 الی 400 هزار تومن و دفعات دوم به بعد هم ک نیاز به خرید اسکریپت نداری هزینت کمتر میشه
همه این کارارو هم میکنی در اخر ضمانتی نیست که تو هزینتم در بیاد چ برسه به سود شایدم سود کنی شانسته و تجربت
من چندین سال پیش مانیتور داشتم ک دیگه ولش کردم خسته شدم برا همین یه کم اشنایی دارم با این چیزا ولی در کل شانسته و تجربت ممکنه ضرر کنی و چیزی هم ایدت نکنه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

گرین بار رو هیچکی نمیتونه برات با قیمت 400 اوکی کنه من میتونم با 400 دلار برا تا نهایت 10 روزه اوکی کنم بهت بدم بدون نیاز به ثبت شرکت و ویرفای تلفنی

بدون شرح :دی !!

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بدون شرح :دی !!
اوکی کردن اس اس ال گرین بار جرم نیست کسی ک نمیاد منو به جرم فروش اس اس ال امنیتی بگیره ک هر کسی میتونه سفارش بده برا سایتش در مورد ثبت شرکت هم این قانون شرکتهای خارجی فروش اس اس اله ب ما ربطی نداره قانون اساسی کشور ک نیست پس نه جرمه نه زندان داره نه جریمه فروشنده اس اس ال بودن جرم نیست داداش

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
دوما بستگی داره چ هایپی بخوای بزنی اگر بخوای با اس اس ال گرین بار زنی گرین بارت حداقل 400 دلار اب میخوره به تنهایی یعنی اگر بخوای هایپ لایسنس با پرداختی بزنی مثلا 2 درصد روزانه
و فلان و فلان و فلان یعنیهمه چیزش اوکی باشه دست کم 5 تا 6 میلیون باید پیاده بشی
گرین بار هم هیچ جا گیرت نمیاد داخل ایران ک قیمت بالاست 3 میلیونه ک اونم به تو نمیدند حتما باید شرکت داشته باشی و ویرفای تلفنی و از این حرفا
این از هایپ درست و درمون و حرفه ای
حالا اگر بخوای هایپ اسکم بزنی با پلان 800 درصد بعد از یه روز ک از همون اول پرداختی نداشته باشی خوب اسکریپت لایسنس هم نمیخوای نهایت خرجت دفعه اول
میشه 300 الی 400 هزار تومن و دفعات دوم به بعد هم ک نیاز به خرید اسکریپت نداری هزینت کمتر میشه
همه این کارارو هم میکنی در اخر ضمانتی نیست که تو هزینتم در بیاد چ برسه به سود شایدم سود کنی شانسته و تجربت
من چندین سال پیش مانیتور داشتم ک دیگه ولش کردم خسته شدم برا همین یه کم اشنایی دارم با این چیزا ولی در کل شانسته و تجربت ممکنه ضرر کنی و چیزی هم ایدت نکنه
سلام من واقعن میتونم هر پولی رو روزی 2% تا 10% سود بدم و مطمئنم که میتونم و 2 سال انجام دادم و اگه سرمایه بیشتر داشته باشم راحتتر میتونم خیلی تو این فکر بودم سایت هایپ بزنم ولی نمیدونم چه جوری بالا بیارمش یعنی به سایتهای مانیتورینگ مطمئن بدم. میشه یه کم بیشتر توضیح بدید یا اگه کسی هست منو راهنمایی کنه اگه بخوام یه سایت سرمایه گزاری که اسکم هم نشه و با عمر زیاد بزنم جمعن با تبلیغشو اینا چقد در میاد

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
ssl رایگان میشه جور کرد
سلام من واقعن میتونم هر پولی رو روزی 2% تا 10% سود بدم و مطمئنم که میتونم و 2 سال انجام دادم و اگه سرمایه بیشتر داشته باشم راحتتر میتونم خیلی تو این فکر بودم سایت هایپ بزنم ولی نمیدونم چه جوری بالا بیارمش یعنی به سایتهای مانیتورینگ مطمئن بدم. میشه یه کم بیشتر توضیح بدید یا اگه کسی هست منو راهنمایی کنه اگه بخوام یه سایت سرمایه گزاری که اسکم هم نشه و با عمر زیاد بزنم جمعن با تبلیغشو اینا چقد در میاد

سلام
با مانتیورینگ های هایپ بالا میاد ولی به اون معروفاش مثلا باید 100 دلار پرداخت بزنید و اونا سایت رو اد میکنن و اون 100 دلار رو در سایت شما دپوزیت یا سرمایه گذاری میکنن

اگه نتونین برداشتی های مانتیور هارو پرداخت بزنین به راحتی سایت شما رو اسکم میزنن

چون متاسفانه دلار ( پرفکت مانی وب مانی و ... ) روند صعودی داره خرج و مخارج فقط مانتیور ی سایت هایپ خیلی گرون میاد

بالا