• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سایت

kitycat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

از اینکه در این سایت عضو شدم خوشحالم امیدوارم که شما دوستان بتونید به من کمک کنید من می خوام یک سایت راه اندازی کنم ولی نمیدونم چطوری باید اقدام کنم آیا باید برنامه نویسی بلد باشم؟ آیا کسی هست که به من در این رابطه کمک کنه؟ از بین سایتها من از فرم سایت http://www.esellclick.com/index.html خوشم اومده

آیا کسی میتونه یک سایت مثل این برام بسازه؟ هزینه اش چقدر میشه؟ آیا نیاز دارم که خودم برنامه نویسی یاد بگیرم؟ اصلا خودم میتونم یک سایتی اینجوری بسازم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
اگه خودتون کل سایت رو می خواین از پایه بسازی باید به موارد تسلط داشته باشید, چون این سایتها داینامیک هستن.
php - mysql - css - html

اگه بخواین بدید بسازن قیمت های مختلفی با کیفیت های مختلفی هست, فکر می کنم اگه به یه حرفه ای بدید برای این سایت 500 600 تومن بگیره ولی خوبیش اینه که از نظر امنیت و موارد دیگه خیالتون راحت هستش.

یعنی برنامه نویس محیطی رو برای شما آماده می کنه که شما به راحتی بتونید هر بخش رو تغییر بدید, مثلا شکل قالب آپدیت متن و عکس, تغییر مکان و سایز آگهی, کنترل کاربران و سطح دسترسی و ...

من با اینکه php کار می کردم الان وقت ندارم سایت خودم رو بسازم فقط دارم قالبش رو با css می سازم که بدم برام داینامیکش کنن.
هزینه سایت منم همین حدودها می شه که گفتم :p
ولی بجاش کلی امکانات داره که آزادی عمل به کاربرام می دم :lol:

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
شما در ابتدا دامین و هاست رو تهیه می کنید
با توجه به os هاستتون اسکریپت مورد نظر رو اماده می کنید و بعد میرین سراغ طراحی سایت و با دیزاینی که میخواین سایت رو بالا میارین

om!d-D

Registered User
لایک‌ها
8
یادگیری سی ام اس مناسب یا سیستم مدیریت محتوایی که کارتان را راه می اندازد مهمترین اصل است....اول از همه یاد بگیرید بعدا هاست و دامنه و ... :)

بالا