• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سرویس هاست رایگان

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من قصد راه اندازی سرویس هاست رایگان رو دارم.هاست لینوکس همراه با سی پنل و آپ 99.9% :happy:
حالا به نظر شما این کار فایده ای داره و آیا میشه از این روش درآمد کسب کرد و چطوری؟:f34r:
اگر به سایتهای پر بازدید سرویس بدم بهتر نیست؟:D
اگر نظری یا پیشنهادی دارین ممنون میشم مطرح کنید.:)

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آره میشه ، در صورتی که هم فروش هاستینگ داشته باشی ، هم دانش کافی داشته باشی ، تیم طراحی وب هم جور کنی ، سی ام اس های مختلف ، سرویس های اس ام اسی ، فروش اکانت های رپید و ...

رو همه رو بالا بیاری که بتونی از بازدیدی که میگیری نهایت استفاده و درآمد زایی رو داشته باشی ...

این کار شما بیشتر شبیه اسپانسری سایت ها میشه
من توصیه میکنم برای شروع به وبلاگ های بالای هزار بازدید این امکانات رو بدی ... کم کم که جا افتادی این آمار رو بالاتر ببری !

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
آره میشه ، در صورتی که هم فروش هاستینگ داشته باشی ، هم دانش کافی داشته باشی ، تیم طراحی وب هم جور کنی ، سی ام اس های مختلف ، سرویس های اس ام اسی ، فروش اکانت های رپید و ...

رو همه رو بالا بیاری که بتونی از بازدیدی که میگیری نهایت استفاده و درآمد زایی رو داشته باشی ...

این کار شما بیشتر شبیه اسپانسری سایت ها میشه
من توصیه میکنم برای شروع به وبلاگ های بالای هزار بازدید این امکانات رو بدی ... کم کم که جا افتادی این آمار رو بالاتر ببری !

طبق معمول پست دوم هر تاپیک واسه آرمینه :D

ممنون از راهنمایی خوبت :happy:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
اگر کسی مایل به همکاری هست همین جا اعلام کنه یا پ.خ بده.
هر کسی هم که هاست میخواد دی ان اس دومین هاشو تنظیم کنه و آدرس دومین را برای من پ.خ کنه.
ns2.yekgig.com
ns1.yekgig.com

بالا