سلام میخوام سرویس وبلاگ رو روی هاست ویندوز راه اندازی کنم . باید چیکار کنم . . . ممنونم.
M M-r-r کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 10 فوریه 2004 نوشتهها 383 لایکها 1 سن 37 محل سکونت in my clothes 28 دسامبر 2005 #1 سلام میخوام سرویس وبلاگ رو روی هاست ویندوز راه اندازی کنم . باید چیکار کنم . . . ممنونم.
B babakweb Registered User تاریخ عضویت 29 اکتبر 2003 نوشتهها 1,759 لایکها 36 محل سکونت Tehran 28 دسامبر 2005 #2 فکر میکنی این تاپیک باید تو بخش مووبل تایپ باشه؟!
TheMohammad Registered User تاریخ عضویت 12 سپتامبر 2005 نوشتهها 1,061 لایکها 18 سن 34 محل سکونت تهران 28 دسامبر 2005 #3 به نقل از M-r-r : سلام میخوام سرویس وبلاگ رو روی هاست ویندوز راه اندازی کنم . باید چیکار کنم . . . ممنونم. کلیک کنید تا بازشود... لابد میخواد با امتی این کار رو بکنه ؟ اگه آره ، این کار درستی نیست و همون بلایی که سر کاسپین اومد سر شما هم خواهد آمد ، اولین کسی که به SixApert اطلاع میده خود من هست سراغ نرم افزارهایی مانند pLog و یا BlogHoster برو
به نقل از M-r-r : سلام میخوام سرویس وبلاگ رو روی هاست ویندوز راه اندازی کنم . باید چیکار کنم . . . ممنونم. کلیک کنید تا بازشود... لابد میخواد با امتی این کار رو بکنه ؟ اگه آره ، این کار درستی نیست و همون بلایی که سر کاسپین اومد سر شما هم خواهد آمد ، اولین کسی که به SixApert اطلاع میده خود من هست سراغ نرم افزارهایی مانند pLog و یا BlogHoster برو
M M-r-r کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 10 فوریه 2004 نوشتهها 383 لایکها 1 سن 37 محل سکونت in my clothes 28 دسامبر 2005 #4 داری ساز مخالف میزنیا ! والله جای بیتری پیدا نکردم که پست بزنم . . . در مورد این نرم افزار هایی که گفتین . . . کجا پیدا میشن ؟
داری ساز مخالف میزنیا ! والله جای بیتری پیدا نکردم که پست بزنم . . . در مورد این نرم افزار هایی که گفتین . . . کجا پیدا میشن ؟