• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی سیستم کلیکی

spurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام برعزیزان پرشین تولزی ها
حقیقت امر میخواستم چند لحظه ای وقت دوستان و وبمستران عزیز رو بگیرم
خودتون دوستان میدونن که سیستم های کلیکی از بس دزدی و همچنین کم فروشی کرده اند بستر بدی را در صفخات مجازی گذاشته اند
تصمیم بر این گرفتم یه سایت کلیکی افتتحاح کنم در مدت زمان کوتاه یا در آینده نزدیک
فکرایی که توسرم هستش واقعا رویایی هستش برای وبمستران
پرداخت به موقع و شاید بگم آنلاین (تو چنددقیقه)*
شمارش 100درصدی * کلیک ها
پذیرش بی قید و شرط وبلاگ ها و وبسایت ها البته به غیر از سایت های پورنو و...
و...
ولی یک سری سوالاتی داشتم وقتی نگاه به کلیک یاب یا آنتورک میندازم میبینم که چیزی در بساط ندارم و واقعارقابت کردن بااونها یعنی جنگ بین دست خالی با یه تانک میشه تعبیرش کرد
ولی اراده بسیار قوی دارم که همه چیز شک دارم جز خودم و اینکه میتونم رقابت کنم باهاشون
باچندنفری در مورد اسکریپ صحبت کردم حدود 1میلیون خرجشه البته دوستان میتونین بیشتر کمکم کنین در مورد اسکریپ
دومین سوالم در مورد ادرس سایت اینترنتی هستش که یه دونه مدنظرم هستش که تنهامشکلش فقط دامنه دات آی آر دستمه و دات کامش ثبت شده ولی خیلی پرکاربرده تو اینترنت
سومین سوال جذب تلیغات هستش واقعا چه کسایی میتونن اعتماد کنند به سایتی که تازه راه اندازی شده و نحوه همکاری مداوم باشه ؟چجوری بتونم طرف مقابل رو بکشونم که بیاد توسایت تبلیغ کنه . آیاواقعا سایت هایی هستن که بهمون اعتماد کنند ؟؟؟؟
و اینکه سرور اختصاصی باید بگیریم یا هاست اشتراکی
و علاوه براینها پشتیبانی رو چند نفر مد نظر بایدبگیرم و تو چه سایت هایی تبلیغ کنم
درآغاز میخواستم بدون تبلیغ وارد بشم و توچندسایت ازجمله شاپ کیپر و پرشین تولز تبلیغ کنم و دهن به دهن بچرخه و چون وبمستران از اعتمادی که کردند بهمون و جوابشو گرفتن واقعا میشه چندهزاری رو به سایت جمع کردشما چه دستوری میفرمایین؟
و سوال آخر ایا فکرم درمورد راه اندازی درسته یا واردشدنم به این نوع سایت اشتباه محضه و تنها اومدنش شکسته>؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
چالش بزرگتون جذب تبلیغاته که خودتون بهش اشاره کردین
تو بازار فعلی به تیم مارکتینگ قوی برای جذب تبلیغات نیازه
اکیدا توصیه میکنم که بدون برنامه ریزی پیشرفته تر، وارد بازارش نشید.

spurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
چالش بزرگتون جذب تبلیغاته که خودتون بهش اشاره کردین
تو بازار فعلی به تیم مارکتینگ قوی برای جذب تبلیغات نیازه
اکیدا توصیه میکنم که بدون برنامه ریزی پیشرفته تر، وارد بازارش نشید.
بله دوست عزیز تنهامشکلمون همین جذب تبلیغاته ولی باید از یه جایی شروع کنیم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوست خوبم
دوست من شما که می فرمائید اکثر سیستم ها دزد میشن یک علت بیشتر نداره خرج و دخل نمی خونه مواردی رو در زیر میارم که امیدوارم افق دید شما رو روشنتر کنه
علت اینکه سیستم ها وبلاگ ها رو نمی پزیرن تنها یک چیز هست اونم اینکه چون وبلاگ بازدید کمی داره شاید فرد برای اولین برداشتش باید یک سال صبر کنه چنین فردی مستعد میشه برا تقلب برا همین سیستم ها قید این افراد رو می زنن
مورد بعدی بحث تقلب هست که هر کاری بکنید وجود داره حتی در سیستم هایی مانند گوگل ادسنس اما چون اونجا اونی که تقلب می کنه مثل مال ماها تابلو انجام نمیده زیاد هم حرفش نیست و داره راحت پولشو بیرون می کشه و هیچ وقتم برا خودشیرینی حقشو نمیزاره تو نت هر چند اونا حلال و حروم بیشتر سرشونه همین بحث تقلب هست که کمر سیستم ها رو میشکنه و اونا قادر نیستن واریزی ها رو انجام بدن و در نتیجه بدنام میشن و شکست می خورن
مورد مهم و در واقع از همشون مهمتر بحث تبلیغات هست شرکت ها و فروشگاه های بزرگ که پول جیبشون هست بیشتر از طریق آشنا و رابطه به این سیستما وصل میشن و مطمئن باش به راحتی به یک سیستم نوپا پول نمیدن و چون توان جذب تبلیغات رو ندارین تو هزینه ها به مشکل بر می خورین خب به طور حتم با همکاری در فروش و غیره هم نمیشه .
مورد بعدی پرداخت لحظه ای هست که فرمودین این یه امر غیر ممکنه چون بانک ها چنین امکانی به هیچکس نمیدن مگر شرکت های بزرگ دولتی اونم داخل شبکه ای پس شما باید تراکنشت در محیط سایت بانک باشه پس میشه دستی اگر زمان واریز رو حساب کنی فاصله زمانی مشخصه البته حتما راه هایی برای واریز یک لیست هست فکر کنم بانک ملت داره
با توجه به مواردی که دیدم و تجربه کردم نکته پایانی رو عرض می کنم

بی خیالش شو

spurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام خدمت دوست خوبم
دوست من شما که می فرمائید اکثر سیستم ها دزد میشن یک علت بیشتر نداره خرج و دخل نمی خونه مواردی رو در زیر میارم که امیدوارم افق دید شما رو روشنتر کنه
علت اینکه سیستم ها وبلاگ ها رو نمی پزیرن تنها یک چیز هست اونم اینکه چون وبلاگ بازدید کمی داره شاید فرد برای اولین برداشتش باید یک سال صبر کنه چنین فردی مستعد میشه برا تقلب برا همین سیستم ها قید این افراد رو می زنن
مورد بعدی بحث تقلب هست که هر کاری بکنید وجود داره حتی در سیستم هایی مانند گوگل ادسنس اما چون اونجا اونی که تقلب می کنه مثل مال ماها تابلو انجام نمیده زیاد هم حرفش نیست و داره راحت پولشو بیرون می کشه و هیچ وقتم برا خودشیرینی حقشو نمیزاره تو نت هر چند اونا حلال و حروم بیشتر سرشونه همین بحث تقلب هست که کمر سیستم ها رو میشکنه و اونا قادر نیستن واریزی ها رو انجام بدن و در نتیجه بدنام میشن و شکست می خورن
مورد مهم و در واقع از همشون مهمتر بحث تبلیغات هست شرکت ها و فروشگاه های بزرگ که پول جیبشون هست بیشتر از طریق آشنا و رابطه به این سیستما وصل میشن و مطمئن باش به راحتی به یک سیستم نوپا پول نمیدن و چون توان جذب تبلیغات رو ندارین تو هزینه ها به مشکل بر می خورین خب به طور حتم با همکاری در فروش و غیره هم نمیشه .
مورد بعدی پرداخت لحظه ای هست که فرمودین این یه امر غیر ممکنه چون بانک ها چنین امکانی به هیچکس نمیدن مگر شرکت های بزرگ دولتی اونم داخل شبکه ای پس شما باید تراکنشت در محیط سایت بانک باشه پس میشه دستی اگر زمان واریز رو حساب کنی فاصله زمانی مشخصه البته حتما راه هایی برای واریز یک لیست هست فکر کنم بانک ملت داره

بی خیالش شو
بله دوست عزیز کاملاموافقم سیستم هایی رو میبینم تو نت که واقعا دزد هستند و پول من و شماهارو میخورن ولی من یه ایده ای توذهنمو بود که شاید میتونستم تاجایی که میتونستم وبمسترهارو به خودم جذب کنم ولی فکر کنم چاره ای نیست شروع نکردن بهتر از یک شکست تلخ و البته منتظر پیشنهادات بعدی دوستان هستم که چه دستوری میفرماین

spurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام خدمت دوست خوبم

بی خیالش شو
بله دوست عزیز کاملاموافقم سیستم هایی رو میبینم تو نت که واقعا دزد هستند و پول من و شماهارو میخورن ولی من یه ایده ای توذهنمو بود که شاید میتونستم تاجایی که میتونستم وبمسترهارو به خودم جذب کنم ولی فکر کنم چاره ای نیست شروع نکردن بهتر از یک شکست تلخ و البته منتظر پیشنهادات بعدی دوستان هستم که چه دستوری میفرماین

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

spurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
شما فقط چالش جذب تبلیغ دهتده رو ندارید بلکه با توجه به کلاهبرداری هایی که خیلی سیستمهای کلیکی کردن شما چالش بزرگی به نام جذب نمایش دهنده هم داری!
اینووقتی بعضی وبمسترهاچک کنن که پرداختیها به موقع وهمه چی اکی هستش میان
امروز بایکی ازکدنویس هاحرف زدم گف۱۵میلیون تومن

بالا