• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی شبکه بی سیم برای هتل آپارتمان

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم.
من میخوام برای یک هتل آپارتمان 3 طبقه با حدود 20 اتاق اینترنت وایرلس راه اندازی کنم طوری ک به هر مشتری یک یوزر و پس بدم با محدودیت 1 گیگ ترافیک.ممنون میشم براورد کنین با کمترین هزینه چه چیزهایی تهیه کنم.آیا حتما به سیستم سرور نیاز دارم؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اتفاقا منم همین سوال دارم. اومدم دیدم تاپیک شما هم همین موضوعه. من یه ماه قبل سفر رفته بودم رامسر. توی هتل کارت برگه یوزر و پسورد میدادن 1 ساعت کار میکرد بعد قطع میشد. حالا من اینجا یه اینترنت 8 مگ نامحدود دارم. همسایه ها هم همه التماس دعا دارن ولی نمیخوام پسورد وایرلس رو بدم. میخوام یه یوزر و پسورد بدم مثلا 5 ساعت استفاده کنن یا 1 گیگ دانلود کنن بعد باطل بشه. البته نمیخوام خیلی هزینه کنم. این سیستم ها چطور کار میکنن؟ چه چیزایی نیاز هست؟

aminkhaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نظر من اگر سرت درد نمی کنه که دستمال ببندی ، از یه برند حسابی استفاده کن که خیالت راحت باشه ... و مشمول ضمه مردمم نشی ... سرویس درست و با کیفیت بدی ... هزینه همیشه اون چیزی نیست که اول می بینی ... هزینه اون چیزی هست که مشتری میاد بعد میره می گه این هتل اشغاله ... چون اینترنت این روزا یک بایده نه یه سرویس لاکچری ....
به نظرم از برند Ruckus استفاده کن ... یکم گرونه اما می ارزه من تو شرکت خودم از این دارم استفاده می کنم و خیلی خیلی هم ازش راضیم .

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم.
من میخوام برای یک هتل آپارتمان 3 طبقه با حدود 20 اتاق اینترنت وایرلس راه اندازی کنم طوری ک به هر مشتری یک یوزر و پس بدم با محدودیت 1 گیگ ترافیک.ممنون میشم براورد کنین با کمترین هزینه چه چیزهایی تهیه کنم.آیا حتما به سیستم سرور نیاز دارم؟

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
میشه جزییات رو طریقه نصب رو بفرمایید؟
من دقیقا نمیدونم اکسس پوینت و میکروتک رو چجوری نصب کنم

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
راحت ترين و ارزانترين راه حل شما استفاده از UniFi هست. سيم كشي هم نياز نداره و هيچ دانش فني هم نميخواد. حتي باهاش ميتونيد كارت اينترنت در تعداد بالا چاپ كنيد و بفروشيد. براي هر طبقه يك unifi LR كافيه كه هر كدومش حدود ٣٥٠ هزار تومنه. كافيه يكي رو با كابل به مودمتون وصل كنيد و بقيه اتوماتيك بهش بصورت وايرلس كانكت ميشن. خاصيت hand over يا رومينگ هم داره يعني با جابجايي در صورت پوشش وايرلس ارتباط قطع نميشه.
در ضمن نيازي هم به سرور حتي براي اكانتيك و اعمال محدوديت نداريد !
در صورت نياز به سيستم اكانتينگ بحرفه اي تر هم يك ميكروتيك ارزون مثلا rb750 بذاريد كه ١٥٠ تومنه و كلي قابليت مثل صفحه ورودي اختصاصي ، ايجاد محدوديت يا حتي شبكه داخلي بدون استقاده از اينترنت يا حتي امكان خريد اكانت با درگاه ورودي بانك و... بهش اضافه ميكنه.
من اگر تهران هستيد ميتونم اين جمعه كمكتون كنم براي كار. بعد از اون نيستم تا چند ماه.

f4231

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
با میکروتیک میتونی این سناریو رو به نحو احسنت پیاده کنی ولی میکروتیک یه کم گیر و گور خودش رو داره
البته با سرور هم قابل پیاده سازیه ولی برای شما شاید به صرفه نباشه
اگر موردی بود من در خدمتم
www.RootNet.ir
09129472369

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
میکروتک راه اندازیش راحت تره یا unifi ?
من تو شبکه تازه واردم.ممنون میشم راهنماییم کنین.

f4231

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میکروتک راه اندازیش راحت تره یا unifi ?
من تو شبکه تازه واردم.ممنون میشم راهنماییم کنین.
شما برا این کار باید یه نفر که کارش هست رو بیاری انجام بده
قرار نیست که همه کارا رو خودت انجام بدی!

بالا