• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی فروشگاه اینترنتی صنایع دستی و چوب

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود و خسته نباشید

دوستان گرامی در صورتی که قصد داشته باشیم یک فروشگاه اینترنتی ویژه ی عرضه ی صنایع دستی و کارهای چوبی و .. راه اندازی کنیم شما چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟

من خودم با پرستاشاپ و .. آشنایی دارم. ولی چون پرستاشاپ بیشتر افزونه ها و ماژول هاش پولی هست و مانند وردپرس گسترده نیست می خواستم، ضمن اینکه شمار و تعداد کالاهایی که می خوام عرضه کنم خیلی کم هستن می خواستم بدونم شما وردپرس رو در این زمینه پیشنهاد می کنید؟

اگر پیشنهاد می کنید لطفا اگر ممکنه مراحل راه اندازی فروشگاه رو به صورت کلی اعلام کنید

اگر ممکنه چون پول زیادی ندارم یک پوسته ی رایگان خوب که سئو باشه و با ووکامرس و سیستم های فروشگاهی و البته موبایل و تبلت هماهنگ باشه و به درد این کار بکنه به بنده معرفی کنید
---
2- من یک دامنه خریداری کردم که به نظر خوب اومده. شما هم اگر ممکنه ضعف و مشکلات این دامنه رو به من بگن که اگر به درد نمی خوره از همین آغاز به کار برم سراغ یک دامنه ی بهتر. دامنه این هست:

ebum.ir

با سپاس

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با درود و خسته نباشید
دوستان گرامی در صورتی که قصد داشته باشیم یک فروشگاه اینترنتی ویژه ی عرضه ی صنایع دستی و کارهای چوبی و .. راه اندازی کنیم شما چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟
من خودم با پرستاشاپ و .. آشنایی دارم. ولی چون پرستاشاپ بیشتر افزونه ها و ماژول هاش پولی هست و مانند وردپرس گسترده نیست می خواستم، ضمن اینکه شمار و تعداد کالاهایی که می خوام عرضه کنم خیلی کم هستن می خواستم بدونم شما وردپرس رو در این زمینه پیشنهاد می کنید؟
اگر پیشنهاد می کنید لطفا اگر ممکنه مراحل راه اندازی فروشگاه رو به صورت کلی اعلام کنید
اگر ممکنه چون پول زیادی ندارم یک پوسته ی رایگان خوب که سئو باشه و با ووکامرس و سیستم های فروشگاهی و البته موبایل و تبلت هماهنگ باشه و به درد این کار بکنه به بنده معرفی کنید
2- من یک دامنه خریداری کردم که به نظر خوب اومده. شما هم اگر ممکنه ضعف و مشکلات این دامنه رو به من بگن که اگر به درد نمی خوره از همین آغاز به کار برم سراغ یک دامنه ی بهتر. دامنه این هست:
ebum.ir
با سپاس
من خودم اپن کارت استفاده میکنم , پیشنهاد من اپن کارت هست , رایگان هست , قالب مجانی و پولی به وفور داره , قالب های پولی هم زیاد گرون نیستن و در حد 40-50 تومن
حتی اگر نخواید هزینه کنید قالب های رایگان قابل قبولی داره , اگر هم بخواید کپی رایت رو در نظر نگیرید قالب پولی در سطح نت برای دانلود پیدا میشه
سایت پشتیبانی داره ولی دلتون رو بهش خوش نکنید ;) البته با توضیحاتی که دادید به مشکلی بر نمیخورید که نیاز به پشتیبانی داشته باشه
ماژول های خوبی داره که باعث انعطاف پذیری امکانات فروشگاه میشه
مراحل نصب هم که کاری نداره , آپلود , ایجاد دیتابیس و نصب اسکریپت , همین

keyvanmadani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
  • اپن کارت بهترینه فقط برای فروشگاه های با حجم بالا توصیه نمیشود

بالا