• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کارگاه درب و پنجره دو جداره

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
وقت بخیر
دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید.
-سوله ۲۵۰متری دارم و سرمایه اولیه هم ۱۵۰تومنه.
آیا میشه با این سرمایه خط CNC رو خرید؟
هزینه ی متوسط ی خط دوسر اون چقدر هستش؟
مقدار فضای مورد استفاده چقدر هستش؟
نیروی انسانی چند نفر لازم داره؟
با تشکر از دوستان
موقعیت شیراز شهرک صنعتی

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
اگر البته منظورتون خط برش پروفیل و ساخت پنجره دوجداره است (ونه خط تزریق upvc):

از اقوام ما دارند.در حدود 14 ماه پیش با 100 تومن دستگاه خریدن.سوله هم در حدود فک کنم 150 یا 200 متر اجاره کردن .پس به نظر من جای شما کفایت میکنه.
نیروی انسانی هم دو نفر شریکند.بسته به میزان کاری که میگیرید داره.مثلا اگه یه دفعه 30 واحد سفارش بیاد خوب دو نفر کمه و میشه کارگر ساعتی گرفت.ولی چون کارها اکثراً یکی دو تا پنجره و یه واحد یه واحد میخوره همین میزان نیروی انسانی برای شروع کار کفایت میکنه.

این کار کار خوبیه وفقط اگه با تیلیغات یا از طریق دویستان کسی کار بگیره سودش خوبه.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
یه سوال
اونجا که شما سوله و زمین دارید متری چنده؟

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
از ۳۰۰هزار تومن تا متری ۲میلیون قیمت داره.

Last edited:

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
اگر البته منظورتون خط برش پروفیل و ساخت پنجره دوجداره است (ونه خط تزریق upvc):

از اقوام ما دارند.در حدود 14 ماه پیش با 100 تومن دستگاه خریدن.سوله هم در حدود فک کنم 150 یا 200 متر اجاره کردن .پس به نظر من جای شما کفایت میکنه.
نیروی انسانی هم دو نفر شریکند.بسته به میزان کاری که میگیرید داره.مثلا اگه یه دفعه 30 واحد سفارش بیاد خوب دو نفر کمه و میشه کارگر ساعتی گرفت.ولی چون کارها اکثراً یکی دو تا پنجره و یه واحد یه واحد میخوره همین میزان نیروی انسانی برای شروع کار کفایت میکنه.

این کار کار خوبیه وفقط اگه با تیلیغات یا از طریق دویستان کسی کار بگیره سودش خوبه.
دقیقا واسه خط برش و غیره است و ی سوال تولید شیشه دوجداره"ایجاد خط منتاژ"اون چقدر هزینه داره بصرفه است یا اینکه فقط همین برش و شیشه رو از جایی دیگه تهیه کنم.

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
نه شیشه به نظر من کار شما نیست.اون هم میره شیشه رو میخره.فقط برش پروفیل و نصب شیشه و نصب در ساختمون رو انجام میده.حالا نمیدونم برش شیشه کار خودشه یا به شیشه فروش ابعاد میده تا براش ببره.

فامیل ما با پروفیلهای نام آشنا کار میکنه ولی تا جایی که من میدونم در حدود 30 درصد سود کاره.چند ماه اول سفارشش کم بود ولی الان بهتره چون برای ساختمانهای جدید گذاشتن پنجره دو جداره اجباری شده!!

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
البته من منظورت رو متوجه نشدم در مورد شیشه. ولی تا جایی که من بلدم پروفیل رو برش میدن با دستگاه و بعد شیشه ها رو هم میذارن و دورش یه چسب مخصوص میزنن و میکنن تو پروفیل وقطعات دیگه رو نصب میکنن.

MAGNUM_2013

Registered User
لایک‌ها
77
سعی کن از الان فکر بازاریابیش باشی .
ضمنا خیلی کارگاها هستن که دارن جمع میکنن میتونی پرسو جو کنی و ببینی اگه ماشین الاتشون سر پا و خوب باشه به قیمت پایین تر بخری . مثلا پارسال تا اونجا که یادمه خرداد ماه یکی از دوستان فک میکنم کل دستگاهاشو (منظورم اصلیاشه که برا اول کار کفاییت میکنه جوش و برشو ...) حدود 50 تومن یا شاید حتی خیلی کمتر بود دقیق یادم نیس چند گرفت.

تو فنی حرفه ای شهرتون هم بری در عرض یکی دو ماه مدرکشو میدن که فک کنم وام هم داره . رفتن تو کلاساش باعث میشه با کسایی که تو این کارن آشنا بشی- نرم افزارشو یاد بگیری و جنس پروفیلهای مرغوبو بشناسی . و مارک دستگاهای خوب رو بشناسی یا حتی کارکرده ی تمیز پیدا کنی. اگه نیروی انسانی هم لازم داشته باشی از همون کاراموزا خب همه که سرمایه ندارن میتونی اونایی که با اخلاقت جور در میانو بهشون پیشنهاد استخدام بدی یا شاید شریک خوبی پیدا کنی البته تو این دورو زمونه شریک خوب سخت پیدا میشه .D:
موفق باشی

Last edited:

HAMED3300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تاپیک جالب و مفیدی هستش
ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات کافی دارند توی این تاپیک مطرح نمایند

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
اطلاعات بیشتر رو از کجا میتونیم کسب کنیم ؟

alanddesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنجره دوجداره به نظرم نسبت به سرمایه ای که میخواد مناسبه .تو هر کاری اگر علاقه و پشتکار موفقیت حتمیه.

بالا