• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کار بسته بندی مواد غذایی

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
دوستان من دارم تحقیقات میکنم روی بحث بسته بندی و فروش مواد غذایی و کشاورزی و باغی و خواستم ببینم کسی اگه اطلاعات داره اینجا استفاده کنم.
فعلا هم چایی و خرما تو ذهنم هست و هدف خرید عمده از کارخونه و کشاورز و باغدار و بسته بندی و فروشش هست.
ولی قصد ندارم که فعلا وارد روال کارهای قانونی و ثبت و اینها بشم. چون اینجور که خوندم خیلی دنگ و فنگ داره!
حالا میخوام بدونم چیکار میتونم بکنم که امکان فروش به سوپرمارکت ها و فروشگاه ها باشه و جنس هم دارای مجوزهای بهداشت و سایر مجوزهای لازم باشه؟
میشه رفت به یه نفر که مجوزها رو داره سفارش داد با بسته بندی و برند ما بزنه؟
بعد برند اگه ثبت نشده باشه بعدا دردسر میشه؟
کلا چون تو فاز تحقیقاتی هستم یکم اطلاعاتم کمه و اگه کسی اطلاعات داره ممنون میشم راهنمایی کنه!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
سلام
پارسال نمیشگاه چاپ و بسته بندی رفته بودم , چند تا از غرفه ها بسته بندی های مواد غذایی و ادویه و .... داشت
از روی کنجکاوی با یک آقای جا افتاده که توی غرفه بود وارد بحث شدیم , میگفت این کار به نظر ساده میاد ولی کسانی که الان توی بازار فعالیت دارند به قدری قوی هستند که شما از نظر قیمت توان رقابت باهاشون رو نداری و احتمال این که بتونی جنس رو بفروشی صفر هست. یک نمونه ادویه گلها رو مثال زد که یک برند دیگه وارد شده بود و قیمت کمتر زده بود و شرکت گلها 2 برابر اون قیمت ها شو کاهش داد !
یک نمونه هم از دوستان خیار شور تولید کرد و وقت فروش که شد دید حتی 1 دبه رو هم نمیتونه بفروشه و کلا سرمایه از بین رفت (گویا مافیا داره خیار شور :confused:)
حالا چای و خرما که شما گفتید بعید میدونم بدون مجوز و ... بتونید کاری رو پیش ببرید (حتی با مجوز و ... هم به نظر من رقبا اجازه فعالیت نمیدن )

boy.farda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
منم مدنظرم بسته بندی هست حتی در طرح های جدید. برا مجوز هم جایی بهم گفتن برا برند سه ماه طول میکشه. منم خیلی تحقیق کردم ولی فعلا که هیچ پولی ندارم

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
منم مدنظرم بسته بندی هست حتی در طرح های جدید. برا مجوز هم جایی بهم گفتن برا برند سه ماه طول میکشه. منم خیلی تحقیق کردم ولی فعلا که هیچ پولی ندارم
ثبت برند که مثل ثبت شرکته و داستانش جداست، مجوزهای بهداشته که وقتی فقط لیست طویل مورادی که باید انجام بدی رو بخونی سرگیجه میگیری چه برسه به انجامش...

sarboland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم میتونم بگم برای بسته بندی میتونید از وبسایتی که آدرسش رو رو میزارم دستگاه بسته بندی تهیه کنید

بالا