• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کسب و کار با سرمایه اولیه کم

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
راه اندازی کسب و کار با سرمایه اولیه کم
  • آخه مگه میشه با سرمایه کم کار راه انداخت؟
  • حداقل یه وامی پول بابایی کمکی چیزی لازمه
  • با دست خالی که نمیشه کار راه انداخت
  • فکر کردی کار راحتیه؟اگه راه بود که همه کسب و کار خودشونو راه مینداختن!
  • کم کم یه چند صد میلیونی پول لازمه
  • و…
اگه شما هم بهونه های بالا رو دارین و تا امروز کسب و کار خودتون رو راه اندازی نکردین به توی صفحه درستی هستین چون میخوام بهتون یاد بدم چطور میشه با سرمایه خیلی خیلی کم کسب و کار راه اندازی کرد توی ادامه با من همراه باشید:

۱ . سرمایه اولیه چی هست اصلا؟
قبل از اینکه شروع کنیم باید بدونیم سرمایه اولیه به چه چیزهایی میگن؟خیلی سریع توی دلتون میگین خوب اینکه گفتن نداره معلومه دیگه سرمایه اولیه یعنی پول!

همینجا باید خدمتتون عرض کنم که سخت در اشتباهین،توی دنیای امروز هر چیزی میتونه سرمایهاولیه باشه…مثلا چی؟

• مهارت فروش
  • صدای خوب
  • برنامه نویسی
  • طراحی و کار کردن با برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ
  • مهارت نویسندگی
  • کار کردن با برنامه های مهندسی مثل اتوکد
  • یاد دادن یه چیزی به بقیه
  • یادگیری اصول شبکه های اجتماعی برای جذب مخاطب
  • تولید محتوا
  • مهارت خوب حرف زدن
  • خوشنویسی با خودکار
  • نقاشی سیاه قلم
  • مهارت انجام پروژه‌های دانشجویی
  • طراحی سایت
  • ساخت بازی موبایل
  • ساخت اپلیکیشن موبایل
  • مهارت بازاریابی
  • مهارت ترجمه زبان خارجی
  • شبیه یه آدم معروف بودن
  • دندون لمینیت شده
و کلی چیز دیگه که تا صبح میتونم به این لیست اضافه کنم

همه موارد بالا (البته به جز دو مورد آخر) سرمایه اولیه حساب میشن!بله سرمایه اولیه فقط پول نیست از هر چیزی که بتونید پول در بیارید سرمایه حساب میشه،اگه درست خودتون رو ببینید و بشناسید و یه سری مسائل رو رعایت کنید میفهمید که دور و برتون کلی سرمایه هست که ازش استفاده نمیکنید و آدمهایی هستن که با داشتن یکی از امکاناتی که شما دارید دارن درآمد برای خودشون درست میکنن،باور نمیکنید؟ زندگی نامه کارآفرین های مشهور و موفق رو بخونید و ببینید از کجا شروع کردن،هر کسی میتونه این سرمایه ها رو دور و برش ببینه و ازشون استفاده کنه و میتونه بشینه گوشه خونه و بهونه بگیره،شما میخواین جزو کدوم دسته باشید؟

بذارین براتون چندتا مثال بزنم:

خانم J. K. Rowling :

• توی ۱۷ سالگی از مدرسه اخراج شد
  • توی ۲۵ سالگی یه ازدواج بد تجربه کرد
  • تا نزدیک بی خانمان شدن پیش رفت
  • تنها چیزی که داشت یه ماشین تایپ قدیمی بود
  • حتی برگه کاغذ برای نوشتن رو به زور تامین میکرد
و فقط با داشتن یک مهارت تونست رمان فوق‌العاده پر فروش هری پاتر رو بنویسه و به ثروت عظیم برسه!

آقای جیم کری :

• پدرش شغلش رو از دست داده بود
  • جیم مجبور بود مدرسه رو رها کنه و دنبال کار کردن باشه
  • مدتی مستخدم بود و مدتی توی کارخونه لاستیک سازی کار میکرد
  • مدتی مجبور بود توی حیات خونه خواهرش چادر بزنه و توی چادر زندگی میکرد
  • برای اینکه مادرش خیلی سختی میکشید براش جوک تعریف میکرد تا شاد باشه و بخنده
و فقط با داشتن یک مهارت که بلد بود (مهارت خوش مشرب بودن و خندوندن آدمها) تونست بهدرآمدهای خیلی بالایی برسه،اون همیشه میگه پدرش خیلی بامزه تر از اون کمدی اجرا میکرد ولی هیچوقت باور نکرد که از این راه میشه پول در آورد و برای همین هیچوقت این کار رو نکرد

آقای Michael Flatley:

• از وقتی کوچیک بود به کلاس رقص ایرلندی میرفت
  • توی یه شرکت ساختمونی کارگر بود
وقتی توی یه کافه نشسته بود تا استراحت کنه برنامه مایکل جکسون از تلوزیون پخش میشه و اینایده به ذهنش میاد که من هم میتونم ایرلندی برقصم و برنامه اجرا کنم!همین ایده به نظر ساده برای مایکل درآمدهای خیلی زیادی ساخت

و کلی مثال دیگه از آدمهایی که با داشتن یک مهارت ساده به ثروتهای بسیار زیادی رسیدن و مثال های بالا فقط قسمتی از آدمهای معروفه که زندگی نامه‌شون رو با بقیه به اشتراک گذاشتن کلی آدم دیگه میتونید پیدا کنید که با یک مهارت تونستن به ثروتهای بزرگی برسن…

فروشنده‌‌های مبل و ماشین که درآمدهای خیلی زیادی دارن،مشاورین املاک،آدمهایی که صدای خوبی دارن و مشغول ساختن کتابهای صوتی هستن،کسایی که کانال تلگرامی دارن و با گذاشتن تبلیغات توی کانالشون روزانه چند میلیون درآمد دارن،آدمهایی که نقاشی میکشن و توی اینستاگرام به اشتراک میذارن و سفارش نقاشی میگیرن،کسایی که اپلیکیشن و بازی موبایل میسازن و درآمدهای خیلی زیادی دارن از تبلیغات داخل برنامه و یا فروش برنامه و بازیشون.و کلی آدم که با چیزهایی که از نظر خیلیا پیش پا افتادست درآمدهای خیلی زیادی به دست آوردن

۲ . یادگیری مهارتهایی که سرمایه بدست میارن
قبلا برای اینکه بتونید درآمدی داشته باشید مجبور بودین چند سال کنار یک نفر باشید و ازش کار یاد بگیرید و بقیه عمرتون رو توی اون کار میگذروندید و احتمالا همه روزها مثل هم میگذشت و شما هم درآمد ثابتی داشتین که هر سال شاید یه مقدار بهش اضافه میشد

ولی دنیا عوض شده،توی دنیای امروز مهارتهای جدید بوجود اومدن،نیازهای مردم تغییر کرده،و اصول راه اندازی کسب و کار دیگه مثل قبل نیست و اگه میخواین سرمایه بدست بیارید باید مهارتهای جدید یاد بگیرید و مهارت هاتون رو ارتقا بدین… ولی چه مهارتهایی؟

مهارتهای زیادی هستن که بهتون کمک میکنن تا بتونید هر روز بهتر باشید مهم نیست شما توی چه کسب و کاری هستین و یا چه کسب و کاری میخواین راه بندازین اولین چیز مهم اینه که شما باید یاد بگیرید…شما باید هر روز یه چیز جدید یاد بگیرید تا بتونید بهترین آدم توی حوزه کسب و کارخودتون باشید،اگه فقط روزی ۱۰ صفحه کتاب بخونید توی هر هفته تقریبا یک کتاب میخونید توی یک ماه ۴ تا کتاب شما میتونید تمام محتوایی که برای مهارتهایی که بهش نیاز دارین رو داشته باشید و با بکار گرفتن این مهارتها به درآمدهای خیلی بیشتری برسید

دوستی داشتم که از یوتیوب یاد گرفت با بازی موبایل بسازه و با یادگیریه همین مهارت به درآمدهای خیلی بالایی رسید

learn.jpg
حواستون باشه
،راه های زیادی برای یادگیری وجود داره،از اینترنت،کتابها،دوره های آموزشی و… میتونید چیزهای جدید یاد بگیرید

حواستون باشه روی جاهایی دست بذارین و دنبال مهارتهایی بگردید که توش ضعف دارید،خیلی‌ها مشکل فروش و بازاریابی دارن و نمیدونن فروش فقط فروختن یک محصول نیست بلکه یادگیری مهارتیه که باعث میشه یاد بگیرید با آدمها چطور باید رفتار کنید…یادگیری این مهارت خیلی مهمه و خیلیا از این کار متنفرن و میترسن!باید به ترسهاتون غلبه کنید و مطمعن باشید اگه این مهارت رو درست یاد بگیرید توی هر کاری میتونید پیشرفت خیلی زیادی کنید.

۳ . ایده هایی که سرمایه اولیه کمی میخوان
شما میتونید دنبال ایده هایی بگردید که با سرمایه اولیه کم میشه شروعشون کرد،ذهنتون رو کوچیک کنید و ببینید چطور میشه از چیزهایی که نبودنشون مهم نیست چشم پوشی کرد تا نیاز به سرمایهاولیه کمتری برای شروع باشه

وقتی میخواستم کسب و کار خودم رو شروع کنم،هر چی فکر میکردم میدیدم حداقل یک میلیارد تومن برای شروع نیاز دارم،ولی بعدها که تونستم یاد بگیرم چطور کوچیک شروع کنم همون کار رو با ۶۰ هزار تومن شروع کردم و کم کم کسب و کارم بزرگ و بزرگتر شد و من من رو به درآمدهای بسیار خوبی رسوند (جزییات راه اندازی این کسب و کارم رو توی کتاب از صفر مطلق تا یک میلیارد بخونید)

۴ . معلوم نیست کدوم ایده جواب میده پس منطقی ریسک کنید
حقیقت اینه که هیچکس نمیتونه آینده رو پیشبینی کنه و بگه ایده‌ای که دارین جواب میده یا شکست میخوره،برای همین شما باید تا جایی که میتونید کوچیک شروع کنید تا اگه ایدتون جواب نداد چیز زیادی از دست نداده باشید

ایده ها مثل بذر گیاه هستن ما همه این بذرها رو توی خاک میکاریم و بهشون رسیدگی میکنیم بعد از مدتی بعضی از این بذرها جوونه میزنن و شروع به رشد کردن میکنن بعضیاشون اصلا سر از خاک در نمیارن بعضیاشون تبدیل به درختهای بزرگ میشن | جف بیزس مدیر آمازون

داستان جالب شکل گیریه شرکت پیکسار یکی از بهترین مثالها برای این قسمت از مقالست:

پیکسار شرکتی بود که قرار بود قطعه کامپیوتری تولید کنه ولی چند نفر از کارمندهای اون شرکت پیش استیو جابز رفتن و گفتن ایده تولید انیمیشن رو دارن و جابز هم رازی شد بهشون یک اتاق از شرکت رو اختصاص بده و ببینه که کارشون تا چه حد میتونه رشد کنه و ما امروز پیکسار رو یکی از بزرگترین شرکتهای ساخت انیمیشن میدونیم

۵ . لازم نیست دنیا رو تغییر بدین
خیلی وقتها آدمهایی رو میبینم که وقتی بحث کسب درآمد میشه به این فکر میکنن که باید یک چیز بزرگ خلق کنن تا دنیا رو تکون بده و… اکثر این آدمها فقط رویا پرداز هستن و هیچ کاری برای تبدیل رویا به واقعیت انجام نمیدن اگه میخواین دنیارو تغییر بدین و رویاهای بزرگی دارین باید دست به کار بشید و با ایده های کوچیک و دم دستی شروع کنید و کم کم به سمت ایده های بزرگتون حرکت کنید کاری که اکثر آدمهای بزرگ انجام دادن

۶ . روی خودتون سرمایه گذاری کنید
تا میتونید روی خودتون سرمایه گذاری کنید،مطمعن باشید با یادگیری مهارتهای جدید و به کار گیری این مهارتها به جاهای خیلی خوبی میرسید،مهم نیست الان چه شغلی دارین یکبار برای همیشه بهونه‌هاتون رو کنار بذارین و شروع کنید.

یادبگیرید،به کار بگیرید

پیشنهاد ویژه:

خوشالم که تا اینجای مقاله با من همراه بودین این موضوع جای بحث زیادی داره و من تا جایی که میشد توی یه مقاله در موردش صحبت کرد براتون نوشتم

در آخر میخوام بهتون پیشنهاد کنم کتاب از صفر مطلق تا یک میلیارد رو مطالعه کنید

توی این کتاب سعی کردم تجربیات خودم رو باهاتون به اشتراک بذارم از کارهایی که توی این مدت انجام دادم و سعی کردم راهنمای خوبی باشم برای کسی که میخواد شروع کنه

این کتاب بصورت رایگان برای شما کاربران دوست داشتنی سایت تا انتها تهیه شده و میتونید با وارد شدن به این صفحه این کتاب رو دریافت کنید

بالا