• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی یه سایت اشتراک ویدیو

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان من میخوام یه سایتی بزنم مثل یوتیوب البته نه به گستردگی یوتیوب(چون نه اون مقدار سرمایه دارم نه دانش) یه چیزی میخوام با وردپرس بزنم برای اشتراگ گذاری یه سری ویدیو در یه زمینه خاص سایت تخصصی باشه الان میخوام بدونم اولا به چه سروری نیاز دارم با چه مقدار منابعی چه هارد هایی و...

و در اخر به جه وبسرور و کانفیگی نیاز دارم برای این کار

سایت انگلیسی زبانه

یه سوال دیگه هم داشتم شاید جاش نباشه اما خب شاید کسی تونست راهنمایی کنه میخوام مثلا ویدیو اپلود میشه توسط کاربر مثلا کیفیتش 1080 هست خودکار 720 و 480 هم ازش ایجاد بشه ایا سروری که برای این کار باید بگیرم متفاوته نیاز به چه کانفیگ ها و سخت افزاری داره

شاید جای تاپیک اشتباه باشه ممنون میشم اگه اشتباس دوستان همکار یا مدیر انجمن منتقل کنن

ممنونم از همه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان من میخوام یه سایتی بزنم مثل یوتیوب البته نه به گستردگی یوتیوب(چون نه اون مقدار سرمایه دارم نه دانش) یه چیزی میخوام با وردپرس بزنم برای اشتراگ گذاری یه سری ویدیو در یه زمینه خاص سایت تخصصی باشه الان میخوام بدونم اولا به چه سروری نیاز دارم با چه مقدار منابعی چه هارد هایی و...

و در اخر به جه وبسرور و کانفیگی نیاز دارم برای این کار

سایت انگلیسی زبانه

یه سوال دیگه هم داشتم شاید جاش نباشه اما خب شاید کسی تونست راهنمایی کنه میخوام مثلا ویدیو اپلود میشه توسط کاربر مثلا کیفیتش 1080 هست خودکار 720 و 480 هم ازش ایجاد بشه ایا سروری که برای این کار باید بگیرم متفاوته نیاز به چه کانفیگ ها و سخت افزاری داره

شاید جای تاپیک اشتباه باشه ممنون میشم اگه اشتباس دوستان همکار یا مدیر انجمن منتقل کنن

ممنونم از همه
اسکریپت آماده این کار هست
اینو سرچ کنید Clipbucket
فقط فکر نکنم خودتون بتونید نصب کنید چون نیاز به کانفیگ داره و یه سری پیش نیازهای مثل ffmpeg و چندتا چیز دیگه
اگه کانورت میخاید انجام بدید هزینه ای که میخاید برای این کار کنید خیلی خیل بیشتر از حالت عادیه چون سرور برا هر ویدئو باید چندین کانورت انجام بده که البته میتونید محددودیت بزارید و صف بندی کنید
با وردپرس هم میتونی بزنی ولی نه در حد یه سایت تخصصی، میتونی یه قالب خوب بدی واست طراحی کنن و بدی واست یه پلاگین بزنن که البته هزینه پلاگین بسته به کاری که میخای انجام بدی گرونتر از قالب میشه
اسکریپتای متفاوتی برای ویدئو آنلاین داریم
به نظرم قبل از اینکه سرویس اشراک ویدئو بزنید، یه سایت ویدئو آنلاین بزنید (نه کاربر محو) ببینید چطوریاس، سایت های اشتراک ویدئویی زیادی داریم که حتی رتبشون به ۵۰۰هزار جهان هم نرسیده، اونا هم چک کنید ببینید مشکلشون چی بوده
در کل تحقیق زیادی کنید.

hidaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
با وردپرس که سرور می ترکه
باید به صورت اختصاصی نوشته بشه
سرویس اشتراک ویدئو جهانی با وجود یوتیوب و ... تقریبا غیر ممکنه
باید به دنبال سرویس اشتراک ویدئو محلی باشید با ایده جذاب

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
اگر دوستان دیگر هم نظر بدن خوشحال میشیم
والا سایت تخصصیه و به نظرم کاربر راحت بگیره

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دروود
اسکریپت آماده تو این زمینه زیاده اما بحث اینجاست که بودجه شما چقدر هستش ، یه سرچ کنید اسکریپت اشتراک گذاری ویدئو خیلی کمک میکنه
برای سرور هم من دوستانی خوبی دارم برای تهیه سرور تو رداستیشن یا هتزنر بستگی به بودجه و اینکه چقدر هارد نیاز دارید
فکر کنم اکثر اسکریت ها با لایت اسپید کار کنند که کانفیگش رایگانه کافیه اسکریپتتون رو روش کانفیگ کنید همین

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
والا دوستان اصلا بحث رقابت با یوتیوب نیست طرح بنده تخصصیه قرار نیست همه چی توش بره فقط یه موضوع خاصه

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
والا دوستان اصلا بحث رقابت با یوتیوب نیست طرح بنده تخصصیه قرار نیست همه چی توش بره فقط یه موضوع خاصه
بحث کلمه رقابت با یوتیوب اصلا مطرح نیست چون من نه سرمایه و نه دانشش رو دارم و کلا به صورت فرد بودن نمیشه با یه شرکت بزرگ رقابت کرد من فقط یه موضوع خاص دارم میخوام در مورد همون موضوع ویدیو قرار بدیم و میخوایم اشتراکی باشه شاید شما هم خواستی قرار بدید همین وگرنه بنده روزی 30 هزار بازدید هم بگیره کاملا راضی خواهم بود

samavati87

Registered User
لایک‌ها
52
چقدر میخوای هزینه کنی؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
به نظر من ایده های بهتری هم هست برای سرمایه گذاری
یوتیوب با این عظمتش ضررده هست