• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی یک سایت بین المللی با کمک شما/ایده شکل گرفت

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
سلام چند وقت پیش با شما کاربران عزیز پرشین تولز یک تایپیکی راه انداخنی در مورد کسب درآمد در وب جهانی + امروز آمدم که بگم خلاصه این مسئله به نتیجه رسید و ما الان با یک ایده ناب آماده کار هستیم.
خوب توی اون تایپیک هم گفتیم که قرار کار گروهی باشه چون خلاصه هر شخص یک سری استعداد های خاص داره که بقیه ندارند.الان ما تقریبا یک گروه کوچک راه اندازی کردیم. و قرار با ایجاد یک سایت سرمایه گذاری"هایپ و هرمی نیست" شروع به کسب درآمد زایی برای خودمون و اعضای گروه بکنیم.روش سرمایه گذاری هم یک روش نوین هست که یک جورایی مثل بورس هست.
خوب این جزئیات مسئله بود دوستان اگر توانایی های زیر رو دارند می توانند در خواست بدن تا به گفتگو خصوصی اعضا اضافه بشوند.

1- سابقه وبمستری
2- توانایی ماله البته نه زیاد/این ویژگی ضروری هست چون راه اندازی سایت و ... هزینه داره اما هزینه خیلی بالا نیست زیر 100 هزار تومان
3- توانایی مکالمه به زبان های روز دنیا مثل انگلیسی،فرانسه،عربی و روسی
4- زندگی در خارج از کشور
5- هر ویژگی خاصی که فکر می کنید به درد بخوره

اگر شما یکی از ویژگی ها بالا + ویژگی 2 رو دارید اینجا ویژگی ها و توانایی ها خودتون رو بگید تا دعوتتون کنیم به گفتگو
این همه رزومه کاری: http://caspian4x.mt4live.com
منتظر هستیم
Last edited

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خیلی عالیه ولی لینکی که دادی به فارکس میخورد.
ولی اگر مثل یو اینوست بخوای راه اندازی کنی خیلی عالی میشه

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من متخصص این بخش کار نیستم،آقا رضا از دوستان مسئول بخش امور فنی و معاملات هستند وقرار معاملات رو ایشون انجام بدن،این یکی از کارهایی که الان می خواد انجام بشه.برای تبلیغات هم یک سایت کلیکی به زبان انگلیسی هم راه اندازی شده

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
به هرحال از اینجا شروع میکنیم تا به یو اینوست هم برسیم انشاء ا... البته با همکاری و استفاده از تجارب دوستان در زمینه وب

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
کاربر tag هم یا آقا رضا مسئول معاملات هستند سوالی دارید بپرسید.هزینه هم دوستان سوال می کنن برای شروع کار نفری زیر 100 هزار تومان هست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا رضا کیه؟
من خودم به شخصه عاشق سایتهای خرید و فروش سهام هستم ولی سایتهای فارکس رو به علت ریسک بالایی که دارند نمیتونم هیچ ارتباط عشقگونه ای باهاشون برقرار کنم

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
ببینید ریسک بسیار پایین رو مبنای کار قرار دادیم بعلاوه اینکه چیزی که مد نظرمون هست اینه که: سایتی خوب و درخور ایجاد بشه و از همه جای دنیا روزانه مبالغی وارد بشه و بتونیم کار رو توسعه بدیم. بنابراین از دوستایی که در زمینه وب و سئو و امنیت و... تبحر دارن دعوت میکنیم همکاری کنن.یعنی در وهله اول دنبال کسانی هستیم که برای ایجاد یه سایت قوی کمک کنن

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
با اجازه صاحب تاپیک ! ببخشید دوستان سرمایه گذاری در یواینوست ریسک بیشتری داره یا فارکس ؟

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
ببینید من اصلا یو اینوست و ... رو نمیشناسم اما کلا ترجیح میدم همچی کاری رو خودم انجام بدم تا اینکه شخص دیگه ای برام انجام بده. کلا بسته به نظر شخصی داره اما این هم نیست که شما مثلا رفتی تو کار فارکس سود کنی. ببینید فعلا بحث فارکس و اینها رو باهاش کاری نداریم فعلا میخوایم یه سایت سرمایه گذاری موفق بسازیم و به کمک و همیاری اساتید وب نیاز داریم که هر کدوم گوشه ای از کار رو بگیرن و بعد انشاء ا... با توسعه کار در منافعش سهیم بشن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با اجازه صاحب تاپیک ! ببخشید دوستان سرمایه گذاری در یواینوست ریسک بیشتری داره یا فارکس ؟

سرمایه گذاری در یو اینوست ریسکش خیلی خیلی پائینه یه سری سهام ها هستش که پولت رو 4 ماهه پس میگیری دیگه مابقیش سود هستش یعنی در یک سال پول به 3 برابر میرسه. یعنی مثلاً اگر 1000 دلار سرمایه گذاری کنی بعد 1 سال نزدیک به 3000 دلار برداشت کردی. به حساب پرفکت مانی و یوپی و غیره هم دریافت میکنی.

علاوه بر اون میتونید توزیع کننده سهام بشید وبا خرید و فروش سهام ها پولی خیلی خوبی بدست بیارید .

ثبت نام تو سایت رایگان هستش هیچ مدارکی هم نمیخواد.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
لطفا دوستان تایپیک رو منحرف نکن و فقط در مورد بحث نظرات رو بیان کنند

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
لطفا دوستان تایپیک رو منحرف نکن و فقط در مورد بحث نظرات رو بیان کنند

آخه ایده مشخص نیست فارکسه یا بورسه .
من خودم یه ایده همیشه تو ذهنم بوده ولی خیلی سخته جا انداختنش البته من تمرکزم رو بازار داخلی بودش تا خارجی

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
درآمد سایت از فارکسه استیتمنتش هم در بالا بود الآن فقط دوستانی که میخوان در ایجاد سایت حضور داشته باشن و سایت رو با همکاری هم درست کنیم ازشون میخوایم اعلام کنن البته تمرکز قطعا رو بازار خارجی هست

بالا