• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی یک سایت Auto Surf جدید

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خدمت دوستان ...
من با کمک یکی از دوستانم میخوایم یک سایت Auto Surf راه اندازی کنیم ! میخواستم بدونم به نظر شما دوستان بجز رابط کاربری مناسب و دور از قوانین و موارد گیج کنن ده یا محدودیت خاصی در سورف میخواستم بدونم نظر شما به دو پرسش زیر چیست ؟!

1 - چگونه برای کاربران اعتماد سازی کنیم که زمان خود را برای سورف در سایت ما بزارن ؟!

2 - چگونه برای وب مستران اعتماد سازی کنیم که سایت و یا محصول خود را برای تبلیغات به ما بسپارند ؟!

همان گونه که همه دوستان میدونن برای بقای یک سایت باید حتما یک منبع درامدی باشه مخصوصا اگه سایت به یوزر های خود پرداختی داشته باشه !( بلخره باید م دیر سایت پولی که به کاربران پرداخت میکنه رو به یک روشی تعمین کنه مگرنه به اجبار مجبور به بستن سایت میشه زیرا هیچ مدیر سایتی نمیتونه درامد کاربران خود را همیشه از جیب و بوجه خودش پرداخت کنه !!)

پس لطفا نظرات و انتقادات خود را برای ما در این تاپیک درج کنید تا بتونیم بهترین Atuo Surf رو براش کاربران عزیز راه اندازی کنیم ...

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
هیچ اعتماد سازی ای لازم نیست . فقط به موقع پرداخت کنین ، کافیه ...
برای منبع درآمد هم در سایت های سورف باید بازاریاب های قوی داشته باشین که هی بیان و تبلیغ دهنده بیارن داخل سایت تا اونا هم پول به شما بدن و شما هم به ملت ...
همین

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
هیچ اعتماد سازی ای لازم نیست . فقط به موقع پرداخت کنین ، کافیه ...
برای منبع درآمد هم در سایت های سورف باید بازاریاب های قوی داشته باشین که هی بیان و تبلیغ دهنده بیارن داخل سایت تا اونا هم پول به شما بدن و شما هم به ملت ...
همین

تشکر از شما ...
برای پرداخت ها قراره تمام سعیمون رو بکنیم در سریع ترین زمان ممکن پول کاربران رو پرداخت کیم (1 الی 24 ساعت پس از درخواست)...
اما خوب خیلی از کاربران به این سبک کسب درامد ها بی اعتماد شدن به دلیل عدم پرداخت سایت هایه زیادی که توی این چندسال زده و بسته شد حال بنده فک میکنم باید به یه روشی برای کا ربر اعتماد سازی بشه که بیاد وقت خودشو بزاره و از پاپ اپ هایی که باز میشه دیدن کنه ...

همچنین بیشتر کاربران فقط دنبال سود خودشون هستن پس ما بایداز طرفی بازاریاب استخدام کنیم که مشمول به هزینه بیشتر میشه اما اگه اعتماد سازی انجام بشه خیلی بهتره ...

به هر حال هر گونه پیشنهادی دارید در باره سایت اعلام کنید و همچنین اون 2 سوال بالا که در اسکریپت اعمال کنیم ...

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
الانم مهمترین راه برای اعتماد سازی ، گرفتن نماد الکترونیکی هست ...

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
شاید باورت نشه یکی از راه هاش اسکریپت و قالب سایت هست اگه گرون و قشنگ باشه کاربر میگه این سایت معتبره
بهتره اول اطلاعات جمع کنید مثلا سایت takrank عالی بود خودم برداشت داشتم پس چرا الان بسته، چه اتفاقی افتاد که بسته شد وبمسترا تبلیغ نمیخریدن یا کاربرا فعالیت نمیکردن ؟!

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
الانم مهمترین راه برای اعتماد سازی ، گرفتن نماد الکترونیکی هست ...

برای نماد صحبت کردیم امروز اما ط بق گفته خودشون به این نوع وبسایت ها نماد داده نمیشه ... حالا اگه راه دیگه ای داره ما خبر نداریم برای گرفتن نماد برای این استی !! چون به استی پاپا اپ دوستمم نماد ندادن هر کاری کرد !!

شاید باورت نشه یکی از راه هاش اسکریپت و قالب سایت هست اگه گرون و قشنگ باشه کاربر میگه این سایت معتبره
بهتره اول اطلاعات جمع کنید مثلا سایت takrank عالی بود خودم برداشت داشتم پس چرا الان بسته، چه اتفاقی افتاد که بسته شد وبمسترا تبلیغ نمیخریدن یا کاربرا فعالیت نمیکردن ؟!
با شما کاملا موافق هستم عقل مردم به چشمشون هست زاهر هرچی حرفه ای باشه ملت عزیز ما فکر میکنن باتن هم حرفه ای هست حال اون باتن چطور هست و چگونه سیستمش کار میکنه معلوم نیست.

در مورد سیستم تک رنک هم که برای یکی از دوستان مجازی بنده بود تا جایی همکه بنده دیدم کاربران روز به روز داشتن زیاد میشن و پرداختی سایت داشت بیشتر میشد اما درامد هی کمتر و کم تر میشه و به جایی میرسه که وب مستر مجبور به بستن سایت میشه (با این هزینه های گرون هاست و خدمات در ایران و عدم پشتیبانی وب مستران آدم نیمدونه چیکار کنه ! )سیستم های زیادی در این مدت زده شده از قبل کسب درامد پاپ اپ کسب درامد سورف کسب درامد کوتاه کردن لینک و صد ها چیز د یگه که شاهد تعصیص و جم آوری سایتشون بد از مدتی بودیم و هستیم این مشکل تعتیلی سایت ها هم بر میگرده به اینکه وقتی دخل با خرج نخونه و چند ماه وب مستر پشت سر هم زرر های زیاید بده مجبور به بستن سایت میشه (جلوی زرر را هر کجا که بگیری منفعت هست)

ما هم توی یه شریطی هستیم متعصفانه که فقط عادت کردیم استفاده کنیم و کمکی به سایت نکنیم (مشاهده شده 99 درصد کاربران سرور مجازی میگی رن و کلا سایت رو باز نمیکنن و فقط زمانی از کامپیوتر شخصی و ارد سایت میشن که برای درخوات وجه وارد شدن ...)

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
در مورد سیستم تک رنک هم که برای یکی از دوستان مجازی بنده بود تا جایی همکه بنده دیدم کاربران روز به روز داشتن زیاد میشن و پرداختی سایت داشت بیشتر میشد اما درامد هی کمتر و کم تر میشه و به جایی میرسه که وب مستر مجبور به بستن سایت میشه (با این هزینه های گرون هاست و خدمات در ایران و عدم پشتیبانی وب مستران آدم نیمدونه چیکار کنه ! )سیستم های زیادی در این مدت زده شده از قبل کسب درامد پاپ اپ کسب درامد سورف کسب درامد کوتاه کردن لینک و صد ها چیز د یگه که شاهد تعصیص و جم آوری سایتشون بد از مدتی بودیم و هستیم این مشکل تعتیلی سایت ها هم بر میگرده به اینکه وقتی دخل با خرج نخونه و چند ماه وب مستر پشت سر هم زرر های زیاید بده مجبور به بستن سایت میشه (جلوی زرر را هر کجا که بگیری منفعت هست)

ما هم توی یه شریطی هستیم متعصفانه که فقط عادت کردیم استفاده کنیم و کمکی به سایت نکنیم (مشاهده شده 99 درصد کاربران سرور مجازی میگی رن و کلا سایت رو باز نمیکنن و فقط زمانی از کامپیوتر شخصی و ارد سایت میشن که برای درخوات وجه وارد شدن ...)
داداش پس شما که دوستتون همچین سایتی داشته و داغون شده ، چرا میخواید این تجربه شکست خورده رو بازم تجربه کنید ؟!

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
داداش پس شما که دوستتون همچین سایتی داشته و داغون شده ، چرا میخواید این تجربه شکست خورده رو بازم تجربه کنید ؟!
والا خودمم نمیدونم !! :D
من میخوام یه سیستم تبلیغاتی و کسب دارمد برای کاربران راه اندازی کنم که هم بعد از یه مدت معتبر باشه و همچنین در آینده نزدیک فروشگاه خودمو که راه اندازی میکنم بتونم یه جای مناسب تبلیغاتش کنم !!!
خودمم دو د ل هستم برای این سیستم چون کاربران که با کامپیوتر این کارو نیمکنن و تبلیغاتو نمیبینن ! همشون یه VPS میخرن برای همین فروش و بازده سایت قانونا 0 هست و هیچ بازده ای بجز افزایش بازدید موقتی نداره ...

خواستیم POPup ر اه اندازی کنیم دیدم رقیب خیلی خیلی زیاد هست همچنین ازکیپتش از طر اح خودش بخوایم بخریم 600 هزار تومن و سایر دوستان 50 تا 300 هزار تومن میدن و نسخه های رایگان هم همشون خر اب هست ...

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
من همیشه با خودم میگم چرا یکی نمیاد یه سایت کلیکی یا مهچین چیزی راه بندازه و قصدش کلاه برداری نباشه !
عین آدم پولو ببرن بذارن توی بورس یا کار های پر سود ! و به ملتم همیشه سودشون رو پرداخت کنن ...
حس میکنم اگه یه سایت کلیکی با درآمد و پرداخت شفاف راه بندازید ، موفق تر میشید .
چون کسی تا حالا نتونسته در این زمینه پیشرفت بکنه ، اگه شما پیشرفت کنین ، نفر اول میشید ...
یا مثل همین پیکو باکس ، پول از ملت بگیرید ، ولی با قرارداد شفاف و قانونی که جزو معاملات و عقود اسلامی باشه . ( نه اینکه همینطوری و ... )
بعد هی تبلیغ کنین که این روش هم قانونیه و هم اسلامی .
بعد مطمئنا ملت میریزن توی سایت و ...
یک سایت برای جذب سرمایه های کوچک و ریختنش در کارهای بزرگ و پرسود
( من همیشه با خودم میگم ای کاش یه سایت همچین کاری بکنه که هم اسلامی باشه و هم سود معقولی برای ما و سایت داشته باشه ...
سودی که از 2 درصد بانک ها بیشتر باشه ولی خیلی هم نه که خودش بشه هایپ و سه سوته تعطیل بشه )
یعنی واقعا نمیشه یه سایت دو سر سودِ اینطوری راه انداخت ؟؟؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
من همیشه با خودم میگم چرا یکی نمیاد یه سایت کلیکی یا مهچین چیزی راه بندازه و قصدش کلاه برداری نباشه !
عین آدم پولو ببرن بذارن توی بورس یا کار های پر سود ! و به ملتم همیشه سودشون رو پرداخت کنن ...
حس میکنم اگه یه سایت کلیکی با درآمد و پرداخت شفاف راه بندازید ، موفق تر میشید .
چون کسی تا حالا نتونسته در این زمینه پیشرفت بکنه ، اگه شما پیشرفت کنین ، نفر اول میشید ...
یا مثل همین پیکو باکس ، پول از ملت بگیرید ، ولی با قرارداد شفاف و قانونی که جزو معاملات و عقود اسلامی باشه . ( نه اینکه همینطوری و ... )
بعد هی تبلیغ کنین که این روش هم قانونیه و هم اسلامی .
بعد مطمئنا ملت میریزن توی سایت و ...
یک سایت برای جذب سرمایه های کوچک و ریختنش در کارهای بزرگ و پرسود
( من همیشه با خودم میگم ای کاش یه سایت همچین کاری بکنه که هم اسلامی باشه و هم سود معقولی برای ما و سایت داشته باشه ...
سودی که از 2 درصد بانک ها بیشتر باشه ولی خیلی هم نه که خودش بشه هایپ و سه سوته تعطیل بشه )
یعنی واقعا نمیشه یه سایت دو سر سودِ اینطوری راه انداخت ؟؟؟

درسته به سورف مربوط نیست اما پاسخ شما رو میدم من :)

عزیز همین گفته شمارو ما پرسال انجام دادم (اوایل سال 92) اما با کم لطفی کاربران مجبور به بستن سایت شدیم زیرا به جای کاربر سیستم بات از سایت ها دیدن میکرد و این کارش ون باعث کاهش تبلیغات سایت شد به اندازه ای که بهجز آگهی های خودمون توی سایت آگ هی دیگری باقی نماند زیرا فردی که پول میده که تبلیغ بشه اگه توی بازه زمانی که ول داده هیچ سودی نکنه ماه دوم هم همونجا سفارش نمیده و سریع جاشو عوض میکنه ...
ما حدودا از 350 کاربری که داشتیم به جرعت میگم 3/4 اونا از روبات استفاده میکردن برای همین مشتری ها از جهت ما فروشی ند اشتن و تبلیغاتو لغو کر د ن و ما هم به اجبار با کارب ران تسویه و جم کردیم سایتو ...
----------------
سیستم پی تی سی تغلب های زیادی توش میشه و به مدیریت صدمه زیادی وارد میکنه تنها راهی هم که میشه این صدمه ر و جبران کرد قرار دادن آگ هی مدیر بسیار زیاد هست (مانند یکی از باکس های معروف که کاربرانشم زیادن) با زیاد شدن تبلیغات ممکنه کاربران کلا همشون برن سمت بات ! و بازم هم این یک مشکل دیگر هست !!!
--------------
پس کاربران در زمینه ها دار ن سود خودشون رو فکر میکنن و به منبع درامد سایت اصلا فکر نمیکنن !!!

یکی از ر اه کار هایی که برای هر سیستم استفاده میکنن !

1 - سیستم PTC
استفاده از نرم افزار بازدید خودکار بدون د خالت و نمایش پنجره ای به کاربر ....

2 - سیستم کوتاه کردن لینک :
استفاده از نرم افزا رتغیر ای پی به کشور های مختلف هر چند دقیقه یک ای پی و استفاد ه از لینک کو تاه شده جهت کسب د رامد بیشتر ...
3 - سیستم سورف :
استفاده از سرور مجازی یا همون VPS
4 - سیستم پاپ اپ :
استفاده از برنامه تغیر ایپی و یا دستکاری در کد برای بازشدن خودکار و خرید بازدید از سایت هایی مانند پی سی رنک . غیره جهت افزایش درامد . ...

همانگونه که میبینید دوستان حداقل روشی که برای درامد بیشتر انجام مید رو من اعلام کردم با وجود این همه تغلب که کاربران انجام میدن فروش و سود سایت پایین میاد و در نتیجه مدیر سات مجبوره سایتو ببنده و حتی پول کاربران رو هم نده !!

اما ما داریم دنبال روشی میگردیم که از هرگونه تغلب جلوگیری کنیم به امید خ دا روش هارو پی دا و جلوگیری کنیم اسکرپیت سایتو مینویسیم و سایتو معرفی میکنیم ...

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
خوب من که گفتم :
در پوشش یک سایت کلیکی ، یک سایت جذب سرمایه راه بندازید . درست مثل پیکوباکس .
یا اگه مشکل قانونی نداره ، مستقیما یک سایت پذریش سرمایه راه بندازید .
فقط از معاملات عقلانی و شرعی استفاده کنین توش و اینو تبلیغ کنین .
با این روش دیگه منبع درآمد ، خود کاربرا هستن و این زرنگی شماست که با پول کاربرا چیکار کنید .
میتونید از یک متخصص بورس کمک بگیرید و بهترین سهم ها رو بخرید و به موقع بفروشید و ...
فقط مهم اینه که یک سایت شکیل با پرداخت به موقع و سود معقول راه بندازید و از یک متخصص بازار سرمایه کمک بگیرید . بقیش حله ...

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
خوب من که گفتم :
در پوشش یک سایت کلیکی ، یک سایت جذب سرمایه راه بندازید . درست مثل پیکوباکس .
یا اگه مشکل قانونی نداره ، مستقیما یک سایت پذریش سرمایه راه بندازید .
فقط از معاملات عقلانی و شرعی استفاده کنین توش و اینو تبلیغ کنین .
با این روش دیگه منبع درآمد ، خود کاربرا هستن و این زرنگی شماست که با پول کاربرا چیکار کنید .
میتونید از یک متخصص بورس کمک بگیرید و بهترین سهم ها رو بخرید و به موقع بفروشید و ...
فقط مهم اینه که یک سایت شکیل با پرداخت به موقع و سود معقول راه بندازید و از یک متخصص بازار سرمایه کمک بگیرید . بقیش حله ...

خوب طبق گفته شما این کار دیگه یک پی تی سی حساب نمیشه !! و در اصل یک سیستم سود دهی آنلاین و یا یک بازار بورس آنلاین شبیه میشه !!!

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
خوب طبق گفته شما این کار دیگه یک پی تی سی حساب نمیشه !! و در اصل یک سیستم سود دهی آنلاین و یا یک بازار بورس آنلاین شبیه میشه !!!
مهم نیست !
مهم اینه که ملت بتونن سرمایه های خرد خودشون رو بتونن در یک جای معتبر بذارن و سود بگیرن .
مثلا در بورس نمیشه راحت وارد شد و کسب درآمد کرد . چون آسون ترین و اولین کارش اینه که یک شناسه بری و از خود بورس بگیری !
که شاید به خاطر همین کار بوده که تا حالا من حوصله نداشتم برم و اینکارو بکنم !
تازه این اولشه !
ولی اگه یه سایت باشه که راحت فقط پول رو بگیره و خودش بقیه کارها رو انجام بده و سود مورد نظر رو به کاربراش بده ، مطمئنا در کوتاه مدت میتونه بترکونه !
چون این کار هم ساده هست و هم سابقه نداره ...

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
مهم نیست !
مهم اینه که ملت بتونن سرمایه های خرد خودشون رو بتونن در یک جای معتبر بذارن و سود بگیرن .
مثلا در بورس نمیشه راحت وارد شد و کسب درآمد کرد . چون آسون ترین و اولین کارش اینه که یک شناسه بری و از خود بورس بگیری !
که شاید به خاطر همین کار بوده که تا حالا من حوصله نداشتم برم و اینکارو بکنم !
تازه این اولشه !
ولی اگه یه سایت باشه که راحت فقط پول رو بگیره و خودش بقیه کارها رو انجام بده و سود مورد نظر رو به کاربراش بده ، مطمئنا در کوتاه مدت میتونه بترکونه !
چون این کار هم ساده هست و هم سابقه نداره ...

حتما بر روی این موضوع فکر میکنیم ...

دقیقا منظور شما رو متوجه شدم !

شما میگین یه سایت بورس بزنیم که کاربر بیاد پول رو بده ما ( خودش هم هیچ دخالت و نیاز به داشتن اطلاعات خاصی نداشته باشه و ماجاش این کارو کنیم )چه هزار تومن چه یک ملیون و چه هرچقدر دیگه بعد ما بر اش سرمایه گزاری کنیم و بعد N روز اصل پول + سود رو بهش بر گردونیم !

این فکر و ایده خو بی هست اما خوب از اونجایی که توی بازار بورس همیشه برنده نیمشه ادم و یک جا هم ممکنه سقوط کنه ...

اما به هر حال ایده خوبی هست و قطعا روش فکر میکنیم و در صورت امکان پیاده سازی میکنیمش به هرماه دوستان ...

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
حتما بر روی این موضوع فکر میکنیم ...

دقیقا منظور شما رو متوجه شدم !

شما میگین یه سایت بورس بزنیم که کاربر بیاد پول رو بده ما ( خودش هم هیچ دخالت و نیاز به داشتن اطلاعات خاصی نداشته باشه و ماجاش این کارو کنیم )چه هزار تومن چه یک ملیون و چه هرچقدر دیگه بعد ما بر اش سرمایه گزاری کنیم و بعد N روز اصل پول + سود رو بهش بر گردونیم !

این فکر و ایده خو بی هست اما خوب از اونجایی که توی بازار بورس همیشه برنده نیمشه ادم و یک جا هم ممکنه سقوط کنه ...

اما به هر حال ایده خوبی هست و قطعا روش فکر میکنیم و در صورت امکان پیاده سازی میکنیمش به هرماه دوستان ...
نکته همین جاست
باید پول رو مثلا در چهار جا بذارید :
25 درصد در بورس
25 درصد در بانک ( سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت )
25 درصد در بازار معمولی ( واردات موبایل و ... )
25 درصد در صادرات ( مثلا آجیل و خشکبار به ترکیه که نیاز داره به اون محصولات ... )
واضحه که در اوایل که سرمایه کمه باید فقط در بورس و بانک سرمایه گذاری کنین تا سرمایه زیاد بشه و بشه در موارد بعدی هم سرمایه وارد کرد ...

بالا