• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل اساسی برای حذف پسورد فایلهای RAR!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا کسی راه اساسی برای برداشتن پسورد فایلهای rar میدونه
من خودم از چند تا نرم افزار مانندadvanced rar password recovery و rar password cracker استفاده کردم منتها اصلا به درد نمی خورند
چون همانطور که خود شما می دانید اینها یا از دیکشنری استفاده می کنند یا میان تمام حالات را بررسی می کنند که اگر بر فرض مثال طور پسورد 6 کاراکتر باشد هفت روز تست همه حالات طول می کشد

اگر کسی برنامه خاصی داره که بدون این عملیات بتونه مثل فایل های پی دی اف به راحتی پسورد فایلها rar را حذف کنه لطف کنه!

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سیستم پسورد گذاری فایلهای RAR یکی از بهترینهاست

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
پيدا كردين منم خبر كنين

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا پست زیاد کننونه؟
thefinger.gif

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
فکر نکنم به این راحتی ها باشه که کرک بشه .
ببنید فایلهای Rar از روش هش استفاده مکنن که به راحتی کرک( منظورم بورت فورس ) نمیشن !!!!!
اقا شرمنده .فکر کنم زیاد به بحث ربطی نداشته باشه
یه بنده خدایی توی یکی از این یستها همین قسمت میگفت با دونستن اسمبلی و چند خط برنامه میشه یسورد این فایلها را بدست اورد کسی از این بنده خدا خبری داره یا نه ؟

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببینید
اگه اینقد در آوردن پسورد فایلهای RAR ساده بود
اینهمه ازش استفاده نمیشد
بیخود نیست که همه سایتهای وارز فایلهاشونو با این فرمت روی وب میذارن

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
خودت میگی از هش استفاده میکنه پس چجوری با چن خط میشه بدست اورد؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
البته برنامه هايي هست كه بتونه اين پسورد رو بدست بياره ! منتها چون از سيستم الگوريتم ازمون خطا استفاده ميكنه معمولا ادم ازشون نا اميد ميشه.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
به نظر من که آزمون و خطا خیلی کم جواب میده ولی اگه میشد سرعت تست مثلا 20 برابر بشه
و یه generator باشه که خودش کلمه تولید کنه نه اینکه از ما لیست بخواد شاید نزدیک تر میشدیم به هدفمون

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Elend :
به نظر من که آزمون و خطا خیلی کم جواب میده ولی اگه میشد سرعت تست مثلا 20 برابر بشه
و یه generator باشه که خودش کلمه تولید کنه نه اینکه از ما لیست بخواد شاید نزدیک تر میشدیم به هدفمون
يه زماني من يه برنامه داشتم كه خودش كلمه توليد ميكرد و تست ميكرد ....

يه سال طول ميكشيد تا يه پسورد رو بخواد پيدا كنه ...

درصد موفقيتش هم زياد بود.....

روي كامپيوتر قبليم بود كه دادمش رفت .... وگرنه الان براتون ميزاشتم....

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Elend :
اينجور برنامه ها هست كه خودش ايجاد كنه منتهاي مراتب مدت زمان پيدا كردن رو معمولا بالاي 1 ماه ميزنه !

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از hwt :
اينجور برنامه ها هست كه خودش ايجاد كنه منتهاي مراتب مدت زمان پيدا كردن رو معمولا بالاي 1 ماه ميزنه !

در حال حاضر نرم افزارهايي به غير از اين نرم افزارهاي معروف كه با ديكشنري كار ميكنند و دوستان هم اشاره كردند و مدت زمان بسيار طولاني براي اين تست كردن هر كلمه را صرف ميكند چاره ديگري وجود ندارد .

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این نرم افزارهای آزمون و خطا خوبه
ولی یه سرور میخواد این
6.gif
هوا

24.gif
24.gif

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از persian-earning :
اگر کسی برنامه خاصی داره که بدون این عملیات بتونه مثل فایل های پی دی اف به راحتی پسورد فایلها rar را حذف کنه لطف کنه!

چه برنامه اي پسورد فايل پي دي اف رو راحت باز ميكنه؟؟:eek:

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از saeedsmk :
فکر نکنم به این راحتی ها باشه که کرک بشه .
ببنید فایلهای Rar از روش هش استفاده مکنن که به راحتی کرک( منظورم بورت فورس ) نمیشن !!!!!
اقا شرمنده .فکر کنم زیاد به بحث ربطی نداشته باشه
یه بنده خدایی توی یکی از این یستها همین قسمت میگفت با دونستن اسمبلی و چند خط برنامه میشه یسورد این فایلها را بدست اورد کسی از این بنده خدا خبری داره یا نه ؟

اين كه با چند خط بشه حرفه.اصلا ربطي به تعداد خطهاي برنامه نويسي نداره.مثال رمز نگاري رو با حل يه معادله مقايسه كنيد.معادله ميتونه خيلي ساده باشه ولي هيچ كس جز با سعي و خطا نتونه جوابشو پيدا كنه.به عبارتي اصلا حل صريح نداشته باشه(نه اينكه كسي حل صريح اونو ندونه و ممكن باشه كه بعدا كشف بشه.يعني منظورم اينه كه اصلا راه حلي وجود نداشته باشه).
اين روش هش رو ميشه يكي بيشتر توضيح بده چيه اصلا؟؟؟
کرک و بورت فورس جداي همند.روش brute force يك روش كركه كه در اون پسورد طبق الگوريتم توليد و تست ميشه.نهايت روش هومن سعي وخطاست ديگه.حالا چه اين روش چه روش ديكشنري

بالا