• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل برای بهران amp گوگل

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سلام دوستان خسته نباشید
اولا بحران رو اصلاح کنم بعد بریم سر قضیه
شاید همه شما عزیزان متوجه شده باشین که به تازگی گوگل چیزی به نام amp تعریف کرده که از سایتتون میخواد تا کداشو رای موبایل بهینه سازی کنیم ولی چجوری نمیدونم
کسی از این داستان خبر داره؟
راه حل چیه؟
باید چه تغییری در سایتمون ایجاد کنیم؟
اصلا پروزه amp چه معنی داره؟ کارش چیه؟ چی میخواد ازمون؟
تو همه سایتا هم پیامی با متن زیر فرستاده که دیق نمیدونم هدفش چیه :
Google has detected that your site has many pages that may benefit from being served as AMP pages. Accelerated Mobile Pages (AMP) are HTML pages that are optimized to load fast on mobile devices. Learn more about AMP benefits in the resources below. Valid AMP pages on your site will be eligible to be shown in search results and receive special badging in search results.
از دوستان اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم در جریان بزاره تا همه اطلاع داشته باشن

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اپدیت :
دوستان من یکم تحقیق کردم و به یه چیزایی رسیدم
اینکه سایت ما بر اساس amp باشه یا نه هیچ تغییی تو جایکاه سایت ما تو نتایج گوگل نداره
گوگل از ما میخواد که وقتی یکی با موبایل وارد سایت شد راحت با دکمه بک برگرده به نتایج گوگل و دیگه کاربر تو سایت ما زندونی نشه البته همه اینا برای کاربرای موبایلی هست که دیگه 80 درصد بازدید کنندگان سایت هارو کاربران موبایلی تشکیل میدن
لینک زیر هم که تو بلاگ خود گوگل منتشر شده یه پیش نمایش از طرف خود گوگل هست تا به زبان ساده بفهمونه که از ما چی میخواد
قیف زیر رو ببینین تا همه چیز دستتون بیاد
https://2.bp.blogspot.com/-0QPPAwS3...JRikNxygjPiCu8dSG5QCLcB/s1600/ampexample2.gif

طبق ببرسی هم که کردم هیچ کدوم از سایتای ایرانی هنوز این موضوع رو رعایت نکردن و هیچ افتی هم تو نتایج نداشتن
اما این پیام در تاریخ 18 مرداد اومده یعنی چند روز پیش در حالی که من تحقیق کردم این پروژه مال اوایل 2016 هستش

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
مرسی از اطلاعاتی که دادی
منم دنبالشم که اطلاعان بیشتری در موردش دربیارم ، چیز بیشتری دستگیرم بشه حتما اطلاع میدم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
امپ یه تکنیک نوین کدگذاری برای سرس کدهای هاچ تی ام ال سی اس اس و کدهای جاوا هستش که برای فشرده سازی صفحات وب سایت ها بکار میره مثلا میاد به یه المان یه کد اختصاصی میده که برای هوش مصنوعی قابل درکه کاربردشم در بحث لودینگ صفحات سایت ها در موبایل و دیوایس های کوچک هست و همینطور جا هایی که اینترنت پر سرعت ندارند گوگل در حال حاضر این پارامتر رو در بحث سئوی موبایل سایت شما و سئوی درونی در نظر می گیره و جزو امتیاز های خاص در بحث رقابت در کلمات کلیدی اصولی هست حالا چرا گفتم اصولی چون در اینجا و سئوی ایرانی اصولش متفاوته با سئوی جهانی! بنابراین فکر نمی کنم زیاد جدی گرفته بشه !
اما شایعاتی هست که گوگل داره خودشو رو برای یه تحول بنیادین در بحث اندروید اماده می کنه و با توجه به کاربردی کردن بیشتر هوش کوانتومی خودش نوعی اینتر فیس تعاملی و شبه انسانی رو برای اندروید در نظر داره پیاده سازی کنه که حالا با استفاده از امپ و هسته گذاری اون در الگریتم به نظر می رسه این شایعه داره رنگ واقعیت به خودش می گیره حالا باید دید گوگل می تونه با مایکروسافت در بحث رابط کاربری شبه انسانی رقابت کنه یا خیر هر چند هردوی این ها یار غار همدیگه هستنند!

بالا