• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل فروشگاه فیلم

pst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو کار فروختن فیلم های سینمایی وسریال هستم و فروشگاه اینترنتی زدم می خوام بدونم با اینکار برام دردسر درست نمیشه یعنی برام پرونده نمیسازن
یا اگه مشکل دار راه حلش چیه ؟
:f34r:

pst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی رو فکر کنم تو رو خدا کمک کنید من می خوام که گیر نیفتم با فروشگاه فیلم

pst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن من ار ایران مارکت سنتر هم استفاده می کنم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بسته به شانست داره
ممکنه همین فردا بیان در خونه ....
ممکنه 10 سال دیگه هم کاری بهت نداشته باشن

pst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هرکسو می بینم همین شانسو می کشه وسط
من هنوز نفهمیدم به طور کلی منظور از این شانس چیه اگه اینا طبق گوگل سرچ می کنند و فروشگاه ها رو می گیرن پس چرا هنوز کلی فروشگاه فیلم بازن ودارن به کار خودشون مشغولا اگه من نه عکس صحنه دار بزارم ونه فیلمی که خیلی صحنه داشته باشه چه طور بازم ممکنه ؟
چرا هیچکس یه توضیح کامل نمی ده یعنی چی یعنی اینا عشقی میرن تو هر فروشگاهی و هر کدوم که دلشون خواست رو می گیرن؟:(

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من هرکسو می بینم همین شانسو می کشه وسط
من هنوز نفهمیدم به طور کلی منظور از این شانس چیه اگه اینا طبق گوگل سرچ می کنند و فروشگاه ها رو می گیرن پس چرا هنوز کلی فروشگاه فیلم بازن ودارن به کار خودشون مشغولا اگه من نه عکس صحنه دار بزارم ونه فیلمی که خیلی صحنه داشته باشه چه طور بازم ممکنه ؟
چرا هیچکس یه توضیح کامل نمی ده یعنی چی یعنی اینا عشقی میرن تو هر فروشگاهی و هر کدوم که دلشون خواست رو می گیرن؟:(

عزیز فکر کردی کجا هستیم ما:D ؟
انتظار داری بیان چی بگن بچه ها ...
بسته به پست شهر شما داره که ابا چک کنه محتوای بسته رو یا نه ...
بسته به پست مقصد داره که چک کنه یا نه ...
خیلی ادمای باهالی باشن میگن این محصول رو حذف کن
نباشن میان در خونه جمع میکنن میبرن بندو بساط رو

حالا دیدی شانسیه :)

pst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا من که دارم ادم نمی کشم یا مواد مخدر جا به جا نمی کنم فیلم های سوپر هم که نیست صلاح سرد هم نیست فقط فیلم معمولی ای خدا معرفتت رو عشق تف به این زندگی طرف ترلیونی اختلاص و دزدی میکنه هیچی نیست بعد ما بخوایم فیلم بفروشیم زمین باز میشه اسمون به زمین میاد هرچی بلا هست نازل میشه پلیس بین الملل میفته دنبالته اخه این رسمه روزگاره
اگه به پست باشه من نام مرسوله هایی رو که دارم می فرستم رو عوض می کنم دیگه چی ؟
اینا که دیگه بسته های مردم رو که باز نمی کنن در ضمن اسم فروشگا ه رو هم رو ی هیچ فیلمی هم نمی نویسم
بازم اماکان گرفتن وجود داره ؟:(

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ای بابا من که دارم ادم نمی کشم یا مواد مخدر جا به جا نمی کنم فیلم های سوپر هم که نیست صلاح سرد هم نیست فقط فیلم معمولی ای خدا معرفتت رو عشق تف به این زندگی طرف ترلیونی اختلاص و دزدی میکنه هیچی نیست بعد ما بخوایم فیلم بفروشیم زمین باز میشه اسمون به زمین میاد هرچی بلا هست نازل میشه پلیس بین الملل میفته دنبالته اخه این رسمه روزگاره
اگه به پست باشه من نام مرسوله هایی رو که دارم می فرستم رو عوض می کنم دیگه چی ؟
اینا که دیگه بسته های مردم رو که باز نمی کنن در ضمن اسم فروشگا ه رو هم رو ی هیچ فیلمی هم نمی نویسم
بازم اماکان گرفتن وجود داره ؟:(

بله متاسفانه اگر بخوان میتونن بگیرنتون ...
به اسم بسته هم کاری ندارن
برخی استان ها مثل همدان اکثر بسته ها رو باز میکنن

pst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرف بسته رو بازه کنه ! گه می خوره بسته رو بازه کنه اصلا اینا از کجا می خوان بفهمن فکر می کنند برای فایملام فرستادم:wacko:

بالا