• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه حل نهایی برای گوگل ادسنس

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و درود
از دوستان تقاضا دارم که یک راه عملی و کم هزینه را جهت افتتاح حساب بانکی برای واریز پول گوگل ادسنس و همچنین آدرس در خارج از کشور ارائه کنند؟

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.

بارها در این زمینه بحث شده تو همین فوروم اما واقعا متاسفانه راهی وجود نداره که بتونن همه استفاده کنند.

شما حتما باید یک نفر رو در خارج از کشور داشته باشین که ثبت نام کنه و برای دریافت پول.

برای استفاده از ادسنس ثبت نام شده توسط شخص خارج از کشوربهتره IP همون کشور رو داشته باشین (بهتره از همون شهر باشه) و جدیدا ادسنس سیستمی رو فعال کرده که خیلی از دیتاسنترهایی که ایرانی ها از اون استفاده میکردند برای سرویس هایی نظیر ادسنس و گوگل کد بسته شده!

کاملا قانونی و محتاطانه باید عمل کنید که به مشکل برنخورید. اصلا به فکر راه در رو نباشید!

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.

بارها در این زمینه بحث شده تو همین فوروم اما واقعا متاسفانه راهی وجود نداره که بتونن همه استفاده کنند.

شما حتما باید یک نفر رو در خارج از کشور داشته باشین که ثبت نام کنه و برای دریافت پول.

برای استفاده از ادسنس ثبت نام شده توسط شخص خارج از کشوربهتره IP همون کشور رو داشته باشین (بهتره از همون شهر باشه) و جدیدا ادسنس سیستمی رو فعال کرده که خیلی از دیتاسنترهایی که ایرانی ها از اون استفاده میکردند برای سرویس هایی نظیر ادسنس و گوگل کد بسته شده!

کاملا قانونی و محتاطانه باید عمل کنید که به مشکل برنخورید. اصلا به فکر راه در رو نباشید!

با این اوصاف ریسک بالایی داره.سیستم دیگری وجود نداره که دریافت پولش این مصائب رو نداشته باشه و بتونیم با خیال راحت درآمد ماهانه خوبی داشته باشیم؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما دوست عزیز.
نگاه کن هرگز تیو گوگل ادسنس نمی تونی بگی خیال راحت.
به خیلی از دلائل
اول اینکه ایرانی هستی. الان گوگل با ایرانیها کار نداره. یعنی اگه ایرانی باشی اما تیو شکور دیگه مشغول به تحصیل باشی (آدرست خارجی باشه) می تونی حساب باز کنی. اما دقت کن اصلا مشخص نیست فردا بدتر بشه. مثلا بزرگترین دیتا سنتر دنیا دپلنت حتی اگه خارجی هم باشی به ایرانی سرور نمی دن.
پس اگه قانون عوض شه گوگل کل حسابت رو می بنده.

از طرف دیگه یوزتور ایرانی ندونستن قوانین و غیره ممکنه کلی هزینه کنی و حسابت بسته شه.

و خیلی چیزهای دیگه.
مثلا من روزگاری حساب ادسنس داشتم. بیش از 100 سایت اینترنتی داشتم و روزانه +200 هزار بازدید
درامدم خیلی خوب بود و همچنین باعث شده بود که با ترکیب بازدیدکننده خارجی و ایرانی به سایتهای داخل ایرانم آگهی بدم.
حدود سه میلیون تومن در ماه به وبمسترهای ایرانی آگهی می دادم وهر ماه حدود 1.5 میلیون تومن پول سرور روی دپلنت که سرور ما یکی مونده به آخرین و بهترین پلنش بود. و شاد بودم که از راه درامدم تونستم کار کوچیکی بکنم.
اما متاسفانه یه دفعه بخاطر حسادت و ... یه دفعه اومدند کلی کیلیک رو چند آگهی خاص کردند حسابم با همه موجودیش بسته شد.
همه دارائیم رو از دست دادم و همه پروژه هام نا تمام موند که منتظر بودم درامدم زیاد شه تا اونها رو اجرا کنم که برای وبمسترهای ایرانی هم بسیار سود داشت.
از طرف دیگه بخاطر همین یه حسادت ساده این سه میلیون تومن دیگه نبود تا تزریق وب ایرانی بشه و کلی وب سایت و وبلاگ دو سه ماه بعدش بستند و رفتند...

البته اصلا نا امید نشدم همون سایتها رو پرورش دادم از نظر سئو پروژه ایرانی جیما www.GYMA-Project.com رو درست کردم که به زودی راه اندازی می شه.

و این پروژه رو چنان ساختار بندی و قیمت گذاری کردم که بصورت واقعا حیرت آوری در عین سادگی، قیمت بسیار کم و اثر بخشی بسیار بالا خواهد داشت برای هر کسی که می خواد سایتش از هر نوعی، سرگرمی یا تجاری توی نتایج گوگل رتبه بهتری داشته باشه.

به بیان ساده تر نگاه کن توی دنیا چند صد میلیون سایت وجود داره و چند میلیارد کاربر. فکر کن ببین چی دوست دارند، چی بیشتر طرفدار داره. اونو شروع کن (نوآوری و خلاقیت) که دیگه نگران این نباشی وای ته ماه گوگل قبول می کنه کلیک ها رو یا نبنده و ...

اینو هم برای شما و هم برای سایر دوستان که سرچ می کنند و میان اینجا نوشتم.

موفق باشی.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
درود به شما دوست عزیز.
نگاه کن هرگز تیو گوگل ادسنس نمی تونی بگی خیال راحت.
به خیلی از دلائل
...

سلام دوست عزیز، شما هم که هر وفت می‌خوایی جواب یکی رو بدی درنهایت منجر به تبلیغ و لینک و معرفی سایتهات میشه.
فکر کنم نمیدونی که تو این فروم تمام لینکها به بیرون nofollow هستند :p

TAKPAR1

Registered User
لایک‌ها
1
من الان گوگل ادسنز دارم ولی متاسفانه ازش درامد ندارم .چونه باید ویزیتور داشته باشی البته فقط خارجی که خوب ندارم . ایده ای هم به ذهنم نمیخوره چه سایتی بزنم که ویزیتور خارجی داشته باشه و زیاد باشه .کسی پیشنهادی داره؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آقا شما تو ایرانم شرکت دارید ؟ مشخصات شرکتتون در ایران و خارج چیه ؟ اسم اینگلیسی شرکتتون چیه ؟ ما باید پول سرویسو به حساب کی و کجا بریزیم؟ کلا یکم شفاف سازی کنید که مردم اعتماد کنن :)

این تلفنا VOIP ی دیگه ؟ بعد قابلیت voice mail و ایناهم داره ؟ هزینه دایورتش چجوریه؟ این 19 تومنی که نوشتید برای چه مدته ؟
شماره تلفن ثابتم دارید ؟ خدمات آفیس مجازی هم ارائه میدید ؟ قیمت و نوع خدماتتون را هم بفرمایید ، اگر ممکنه :blush:

xmohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدمات آفیس مجازی هم ارائه میدید ؟ قیمت و نوع خدماتتون را هم بفرمایید ، اگر ممکنه :blush:

خیر خدمات آفیس مجازی به دلیل دردسر و هزینه بالای آن در ایران ارائه نمیکنیم ولی آدرس مجازی در دو ایالت ایندیانا و نیویورک به ترتیب در شهر های Elkhart و Ogdensburg به صورت مادام العمر ارائه میدهیم که برای دریافت تعرفه ها ایمیل بزنید بهتر است چون در این انجمن افراد سودجو که صرفا جهت شوخی و تمسخر دیگران فعالیت میکنند کم نیستند.

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام جناب xmohamad

ميشه درباره اين سايتي كه اينجا معرفي كرديد بيشتر توضيح بديد ؟

قرار بود هر كي با لينك شما ثبت نام كنه حساب وريفاي شده پي پال يا آلرت پي بهش بديد .

http://forum.persiantools.com/t197020.html

منتظر جوابتون هستم .

با تشكر

Last edited:

xmohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جناب xmohamad

ميشه درباره اين سايتي كه اينجا معرفي كرديد بيشتر توضيح بديد ؟

قرار بود هر كي با لينك شما ثبت نام كنه حساب وريفاي شده پي پال يا آلرت پي بهش بديد .

http://forum.persiantools.com/t197020.html

منتظر جوابتون هستم .

با تشكر

اولا من اسم دارم از یوزر استقاده نکنید.ثانیا این موضوع را پی ام بزنید ربطی به این تاپیک ندارد.در ضمن مشخصات بدهید آلرت پی میدهم نه پی پال

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با سلام

اول بگم چون شما گفتید که افرادی صرفا برای شوخی و غیره سوال میکنند - که البته منم متوجه این مطلب شدم - میخواستم بگم که من مشتری جدی هستم. تعداد نسبتا زیادی ازین شماره ها هم میخوام. اما قبلش میخوام زوایای مختلفش برام روشن بشه. چون مسئله اون 19 تومن نیست. مسئله اینه که من اون شماره ای را که میخرم به افراد مختلفی میدم و بعدا اگر با سرویس شما به مشکل بربخورم ، هزینه تعویض سرویس و عوض شدن شماره برای من به مراتب بالاتر ازین حرفاست.
من صادقانه برای شما شرایطم را توضیح میدم ، انتظارم دارم که شما کاملا شفاف توضیح بدید که هم من و هم مشتریان دیگر راحت خرید کنن.
من تو شرکتی کار میکنم که مراودات خارجی داریم. برای راحتی مشتریامون از سرویس تلفن محلی استفاده میکنیم. برا یسری کارا تلفن معمولی ، یسریم تلفن رایگان toll free . ازین سایتم سرویس میگیریم
https://www.virtualphoneline.com/did

یک هزینه سالیانه داریم + یک هزینه ویس میل + هزینه دایورت که تقریبا دقیقه ای 13 سنته که از شارژ اولیه حساب کم میشه. تماس مشتری با تلفن محلی ما معمولیه ، تماس ازونجا به تلفن مقصد دایورت شده در ایران VOIP ه و تاخیر چند ثانیه ای داره. من میخوام این تاخیر چند ثانیه ای حذف بشه تا مشتری احساس کنه واقعا با تلفن محلی تماس گرفته + هزینه سالیانه مون اگر حذف بشه که عالیه.
اما من نرم افزار و چیزای شبیه اسکایپ و اینا نمیخوام. میخوام تلفن به تلفن باشه.اینجا ما تلفن جواب بدیم ، ویس میلم فقط برای ثبت تماسها استفاده بشه که خیلیم لازم نیست( رکوردر داریم)
شماره ثابت میخوایم ، شماره موبایلم میخوایم. sms ام مهم نیست. فقط باید بتونیم با این شماره ها با مشتریامون تماس هم بگیریم ، نه اینکه فقط دریافت تماس داشته باشیم. سایتی که نوشتم این سرویسو به ما میده
اسم ثبتی شرکتتون در ایرانم اگر دوست ندارید در تاپیک بنویسید برا من در پیام خصوصی بفرستید لطفا. دهکده جهانی که اسم رسمیتون نیست ، ما نیاز به فاکتور رسمی با اسم ثبتی داریم. مرسی

yazdpowerplant

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
اطلاعات وق درباره ادسنس درست هست . ادسنس با ایران کار نمی کنه و مثلا کسی هم بخواد باید با *** کانکت بشه.
نمونه تبلیغات را میتونین تو سایت زیر ببینید
Main Free Articles
در ضمن برای ادرس میتونین از سایت viaddress.com استفاده کنین .

gvm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هفته پیش یک کتابی دانلود کردم که فکر میکنم به درد شما هم بخوره.
توی این کتاب به صورت گام به گام راه حل عملی گوگل ادسنس برای ایرانیان توضیح داده شده است. از لینک زیر میتونید دانلود کنید فقط یادتون باشه بعد از وارد کردن ایمیل، یک ایمیل فعال سازی میاد که باید فعالش کنید بعد کتاب به ایمیلتون ارسال میشه.

دانلود کتاب الکترونیکی رایگان

موفق باشید

بالا