درود به شما دوست عزیز.
نگاه کن هرگز تیو گوگل ادسنس نمی تونی بگی خیال راحت.
به خیلی از دلائل
اول اینکه ایرانی هستی. الان گوگل با ایرانیها کار نداره. یعنی اگه ایرانی باشی اما تیو شکور دیگه مشغول به تحصیل باشی (آدرست خارجی باشه) می تونی حساب باز کنی. اما دقت کن اصلا مشخص نیست فردا بدتر بشه. مثلا بزرگترین دیتا سنتر دنیا دپلنت حتی اگه خارجی هم باشی به ایرانی سرور نمی دن.
پس اگه قانون عوض شه گوگل کل حسابت رو می بنده.
از طرف دیگه یوزتور ایرانی ندونستن قوانین و غیره ممکنه کلی هزینه کنی و حسابت بسته شه.
و خیلی چیزهای دیگه.
مثلا من روزگاری حساب ادسنس داشتم.
بیش از 100 سایت اینترنتی داشتم و روزانه +200 هزار بازدید
درامدم خیلی خوب بود و همچنین باعث شده بود که با ترکیب
بازدیدکننده خارجی و ایرانی به سایتهای داخل ایرانم آگهی بدم.
حدود سه میلیون تومن در ماه به وبمسترهای ایرانی
آگهی می دادم وهر ماه حدود 1.5 میلیون تومن
پول سرور روی دپلنت که سرور ما یکی مونده به آخرین و بهترین پلنش بود. و شاد بودم که از راه درامدم تونستم کار کوچیکی بکنم.
اما متاسفانه یه دفعه بخاطر حسادت و ... یه دفعه اومدند کلی کیلیک رو چند آگهی خاص کردند حسابم با همه موجودیش بسته شد.
همه دارائیم رو از دست دادم و همه پروژه هام نا تمام موند که منتظر بودم درامدم زیاد شه تا اونها رو اجرا کنم که برای
وبمسترهای ایرانی هم بسیار سود داشت.
از طرف دیگه بخاطر همین یه حسادت ساده این سه میلیون تومن دیگه نبود تا تزریق وب ایرانی بشه و کلی وب سایت و وبلاگ دو سه ماه بعدش بستند و رفتند...
البته اصلا نا امید نشدم همون سایتها رو پرورش دادم از نظر
سئو پروژه ایرانی جیما www.GYMA-Project.com رو درست کردم که به زودی راه اندازی می شه.
و این پروژه رو چنان ساختار بندی و قیمت گذاری کردم که بصورت واقعا حیرت آوری در عین سادگی، قیمت بسیار کم و اثر بخشی بسیار بالا خواهد داشت برای هر کسی که می خواد سایتش از هر نوعی،
سرگرمی یا
تجاری توی
نتایج گوگل رتبه بهتری داشته باشه.
به بیان ساده تر نگاه کن توی دنیا چند صد میلیون سایت وجود داره و چند میلیارد کاربر. فکر کن ببین چی دوست دارند، چی بیشتر طرفدار داره. اونو شروع کن (نوآوری و خلاقیت) که دیگه نگران این نباشی وای ته ماه گوگل قبول می کنه کلیک ها رو یا نبنده و ...
اینو هم برای شما و هم برای سایر دوستان که سرچ می کنند و میان اینجا نوشتم.
موفق باشی.