• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه های کسب درآمد وبمستران در خارج از کشور

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
با سلام
با توجه به وضعیت فعلی شاید بخشی از وبمستران قصد مهاجرت حتی به همین کشورای همسایه مثل امارات یا ترکیه داشته باشند.

از طرفی هم من در این بخش بعضی از دوستان در همین بخش رو دیدم که به همین ترکیه مثلا مهاجرت داشتند،
لطفا اگر تجربه ای در این زمینه دارید حالا هر کشوری برای کسب درآمد یک وبمستر از وب خارج به اشتراک بزارید.

معمولا هم یک وبمستر دارای تخصص های زیر هستش (خودم رو به عنوان نمونه میگم)
-وردپرس کار حرفه ای
-تسلط به سئو و قواعد تولید محتوا
-کدنویسی html/css
-فتوشاپ و طراحی
و کلا مواردی از این قبیل

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
حیف که نمیشه کشورای عربی راحت رف

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
مراحل داره همینطور راحت هم نیست
کجا و چه کشوری بری ، چطور بری (با چه نوع اقامتی و چطوری و با چه سرمایه ای) ، یادگیری زبان ، هزار مشکل دیگه و در نهایت با چه منبع درآمدی؟ شما فقط به گزینه آخر اشاره کردید ، یک مورد اشتباه و ناممکن بشه هر جای دنیا که باشید براتون باتلاقی میشه که دیگه نمیتونید درستش کنید
حیف که نمیشه کشورای عربی راحت رف
دبی و امارات منظورته؟
یعنی ترکیه به این راحتی پذیرش میکنه؟!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
بیچاره وبمستر همه تخصص هارو باید داشته باشه ولی رسما کسی نمی دونه شغلی به اسم وبمستر وچود داره.
به جاش کدنویسی و فتوشاپ و ... هرکدوم داستان های خاص خودشون رو دارن که زیرمجموعه وبمستری هم هستن.
جدا از شوخی یه وبمستر با اون مشخصات شاخی که شما که در کنار هر کدوم از اون تخصصات میتونه یه وبلاگ مثل مت داشته باشه و از ادسنس درآمد کسب کنه یا حالا مدیا یا خیلی شرکت های بزرگ دیگه که دوستان حتی اسمشم نمیدونن.
ولی خب من زیاد متوجه سوالتون نشدم صرفا خواستم شوخی کنم دی:

بالا