• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه های کسب درامد از سایت انگلیسی زبان بجز ادسنس

new sadra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان تا جایی که میدونیم ادسنس تقریبا نمیشه کار کرد. حالا کسی که میتونه یه سایت با زبان بجز فارسی بزنه به نظرتون راه درامد زاییش چی هست؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
شما پیشفرض رو همون راه های داخلی در نظر بگیر پیشرفتشم همون راه های داخلی با امکانات بیشتر!
یعنی اگه اینجا Anetwork فقط به کلیک یا Adnegah فقط به نمایش میده اونا برای هر دو میدن+CPA+CPL+زیرمجموعه گیری+هدیه های دوره ای+قیمت دلار+...
.
پ ن: الان شما باید بگید دنبال کلا راه درآمد از سایت هستید یا اینکه دنبال یه ایده درآمد از سایت؟

new sadra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
شما پیشفرض رو همون راه های داخلی در نظر بگیر پیشرفتشم همون راه های داخلی با امکانات بیشتر!
یعنی اگه اینجا Anetwork فقط به کلیک یا Adnegah فقط به نمایش میده اونا برای هر دو میدن+CPA+CPL+زیرمجموعه گیری+هدیه های دوره ای+قیمت دلار+...
.
پ ن: الان شما باید بگید دنبال کلا راه درآمد از سایت هستید یا اینکه دنبال یه ایده درآمد از سایت؟

من به دنبال راه درامد از سایت محتوایی هستم. یعنی شما میگی داخل کشور و به زبان فارسی هم میشه همون اندازه درامدی که از ادسنس انتظار داریم دراورد؟ فرض کن سایت موضوعش به روز و مخاطب پسنده و محتواش بکر و عالیه.... یه چندماه بدون انتظار میریم جلو بعدش رو شما بفرمایین

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من به دنبال راه درامد از سایت محتوایی هستم. یعنی شما میگی داخل کشور و به زبان فارسی هم میشه همون اندازه درامدی که از ادسنس انتظار داریم دراورد؟ فرض کن سایت موضوعش به روز و مخاطب پسنده و محتواش بکر و عالیه.... یه چندماه بدون انتظار میریم جلو بعدش رو شما بفرمایین
من تخصصی ندارم که بخوام چیزی بگم چیزایی هم که میگم صرف تجربه است!!!
بعدش به taboola یا mgid یا Revcontent پیام میدی اگه طبق گفته خودتون به روز و مخاطب پسند و بکر و عالی باشه با شما تماس میگیرن و شما از اون سیستم ها استفاده می کنی تبلیغاتشون Native هستش یعنی مطالب مرتبط با سایت شما رو نمایش میدن به صورت Native ، میشه درامد در این سیستم هارو با ادسنس مقایسه کرد.
نه داخل کشور نمیشه به اندازه ادسنس درآورد من صرفا روش کسب درامد رو گفتم نه میزان در آمد!
.
برای حساب میزان درآمد هم شاید این تستم بدردتون بخوره:
من یه وبلاگ شخصی دارم به انگلیسی بازدید در حدود روزی 500 تاست برای تست یه native گذاشتم و درآمد روزی 0.7 دلاره با سایتی مشابه taboola .

پ ن: کل حرف من اینه که اگه منظور شما کلا کسب درآمده راه های کسب درآمد داخل و خارج یکیه ولی اگه دنبال ایده کسب درآمد هستین با اکانت منیجرتون تو شبکه های بزرگ گفتگو کنید البته نرین سراغ Adsterra که طرف هر چی میگم حرف خودشو میزنه o_O

mohsenamoudi

Registered User
لایک‌ها
60
سایت شما بازدید بگیره نمیخواد کار خاصی انجام بدی ، تبلیغ دهنده ها میان سراغت.
"منظور بنده از بازدید حداقل 20 هزار آی پی هست"

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
راه های بسیاری هست. شما اگه یه سرچ ساده روی اینترنت به زبان انگلیسی بکنید، متوجه راه های بیشمار اینکار خواهید شد.
پاپ آپ ، کلیکی ، تبلیغ داخل متن و حتی افلیت پروگرم ها ، مسئله اصلی اینه که چطور به بیست هزار یا پنجاه هزار آی پی در روز برسید. از یک راه معقول که براتون هزینه سنگینی نداشته باشه.
بعدش راحت میتونید یک درامدی داشته باشید. مسئله اینه که از طراحی وب ، سی ام اس ها و سئو چقدر سر رشته دارید؟ چقدر به زبان انگلیسی تسلط دارین؟ و ...
پیروز باشید

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
داداش درآمد زاییش که بسیار ساده است.
مهم افزایش بازدید است همون طور که دوستان گفتن.
این سایت همه شبکه های تبلیغات رو لیست کرده:
http://www.adswiki.net/

بالا