• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رايت سي دي بازي روي dvd

baggio

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. حقيقتش من چند تا سي دي بازي دارم و مي خوام اونها رو روي dvd رايت كنم. ولي نمي دونم با چه برنامه اي و چطوري ؟ ممكنه بعد از رايت كردن چند سي دي باز هم پيغام سي دي بعد رو بده ؟

خواهشا اگه كسي مي دونه كمك كنه.ممنون مي شم...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام. حقيقتش من چند تا سي دي بازي دارم و مي خوام اونها رو روي dvd رايت كنم. ولي نمي دونم با چه برنامه اي و چطوري ؟ ممكنه بعد از رايت كردن چند سي دي باز هم پيغام سي دي بعد رو بده ؟

خواهشا اگه كسي مي دونه كمك كنه.ممنون مي شم...
خب من چون تقریبا همه cdهای بازی داداشم رو زدم روی DVD ، توی این زمینه تجربه دارم !!
47b20s0.gif

در مورد برنامه که خوب برنامه خاصی لازم نیست و همون nero کار رو راه میندازه ...

در مورد اینکه آیا پیغام میده یا نه ... جوابش اینه که بازی های مختلف با هم فرق دارن :

* بعضی بازی ها پیغام میدن که محل بقیه فایل ها رو بگو ( اینا مشکلی ندارن - چون با browse مشکل حله ) ...
* بعضی ها فقط وقتی پیام " cd بعدی رو بذار تو " رو میدن که فایل هاشون کنار هم نباشه ( یعنی اگه کل مثلا 4 تا cd رو بریزی توی یه فولدر ، خودش می فهمه و همه رو نصب می کنه و اصلا پیام نمیده ) ...
* بعضی ها هم حتما ازت می خوان که cd بعدی رو بذاری تو ولاغیر ! ( اینا کارو خراب می کنن )

راه حل کلی ( مخصوصا واسه حالت سوم ) اینه که با نرم افزاری مثل clone cd از هر کدوم از cd ها image بگیری ... اینطوری موقع نصب بازی ، یکی یکی Image ها رو توی درایو مجازی load می کنی و مشکل حله به نظرم ...
170.gif

baggio

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون كه جواب دادي:) . خودم يه امتحاني كردم . اكثر سي ديا با كپي كردن تو يه پوشه حل شد. و لي يه مشكل هست واون اينه كه يكي از بازيا با سي دي 2 اجرا مي شه . چطوري ميتونم بدون استفاده از درايو مجازي و اين جور چيزا بازي رو اجرا كرد؟ اصلا همچين چيزي ممكنه؟

يه چيز ديگه seymour جان . براي dvd هاي داداشت اوتوران هم زدي؟ . اگه اين كارو كردي با چه برنامه اي و كلا براي اين كار چه برنامه اي خوبه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ممنون كه جواب دادي:) . خودم يه امتحاني كردم . اكثر سي ديا با كپي كردن تو يه پوشه حل شد. و لي يه مشكل هست واون اينه كه يكي از بازيا با سي دي 2 اجرا مي شه . چطوري ميتونم بدون استفاده از درايو مجازي و اين جور چيزا بازي رو اجرا كرد؟ اصلا همچين چيزي ممكنه؟

يه چيز ديگه seymour جان . براي dvd هاي داداشت اوتوران هم زدي؟ . اگه اين كارو كردي با چه برنامه اي و كلا براي اين كار چه برنامه اي خوبه؟
این بازیهایی که حتما CD می خوان رو باید بگردی و patch NoCD شون رو پیدا کنی که ممکنه هم پیدا نیشه ... بنابراین بعضی وقتا کاریش نمیشه کرد ... ولی فکر کنم اکثر بازیها به این مشکل نخورن ..

درباره Autorun هم ، نه دنبالش نرفتم ... ولی خوب بازی مهمتر هر DVD رو گذاشتم توی ریشه تا حداقل اون ، با autrun خودش بیاد بالا ...

اگه می خوای autorun بسازی این برنامه خوبه ... اما از اونجا که اکثر بازیها خودشون autorun دارن ، کافیه یه فایل ini بسازی ( معمولا از قبل هست اونجا ) که توش نوشته :
کد:
[autorun]
name of your exe

baggio

Registered User
لایک‌ها
0
الان دارم دنبال پچ مي گردم فكر كنم گيرم بياد . نمي دونستم همچين پچهاي هست. چند تا برنامه اتوران هم تست كردم فكر كنم كارمو را بندازن. ازت خيلي خيلي ممنون...

بالا