• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راکوتان ایجاد اسکار

ali00ap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه عزیزان
امیدوارم کمکم کنید و تجربتون در اختیارم بزارید واسه همتون دعا میکنم

حالا که موقع مصرف اکوتان رسیده میترسم بخورم
من جوشهای التهابی میزنم که اولش کوچیکه بعدش بزرگ میشه نه زیاد ولی چرک زیادی هم نذاره و زود هم خوب میشه و فقط لک بجا میمونه ازش
دکتر با داروهایی که داد در اخرسر برام راکوتان تجویز کرده ولی شنیدم با مصرف راکوتان بعضی ها صورتشون چال چال شده و این موضوع ناراحتم میکنه درصورتی که جوش های من فقط لک بجا میزاره خاستم بپپرسم این دارو با توجه به نوع جوشهام باعث چال میشه ؟
از بارگاه امام رضا ع براتون ارزوی موفقیت دارم

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
سلام من 4 ماه استفاده کردم . تریگلیسیرید خونت چنده ؟ چربی خونت اگه اوکی هست شروع کن نتیجش روی من خوب بوده . فقط لب هات خیلی خشک میشه و ترک میزنه من یوروسین آلمانی خریدم زدم رو لبام مشکل انچنانی نداشتم .
اگه دکتر بهت اوکی داده شروع کن . نگران هیچی هم نباش

ali00ap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 4 ماه استفاده کردم . تریگلیسیرید خونت چنده ؟ چربی خونت اگه اوکی هست شروع کن نتیجش روی من خوب بوده . فقط لب هات خیلی خشک میشه و ترک میزنه من یوروسین آلمانی خریدم زدم رو لبام مشکل انچنانی نداشتم .
اگه دکتر بهت اوکی داده شروع کن . نگران هیچی هم نباش
مرسی عزیز شما استفاده کردین چه مدت
دکتر ازمایش نوشته برام جوابشو بدم باید شروع کنم
کنم
جای جوش چاال نمیشه؟

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
مرسی عزیز شما استفاده کردین چه مدت
دکتر ازمایش نوشته برام جوابشو بدم باید شروع کنم
کنم
جای جوش چاال نمیشه؟
گفتم که 4 ماه ! البته دوزش 3 ماهه ولی من چون یک هفته وقفه افتاد مجبور شدم 4 ماه بخورم . باید سر وقت و منظم بخوری . خیر جای جوش باقی نمیمونه . کی همچین حرفی زده ؟
درمان راکوتان ولی قطعی نیست . اگه **** غذاییت درست نباشه بعد از چند ماه برمیگرده دوباره مثل من

ali00ap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی
چون بعضی نظرات خوندم توی نت که گفته بودن راکوتان خورددن و اینجور شده بهرحال ممنون دوست عزیز
دوستان کسی دیگ مصرف نکرده

ali00ap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راکووتان ؟؟؟

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
من 6 ماه مصرف کردم تازه دوره درمانم تموم شده ولی باز هفته ای یه دونه میخورم جوش های من خیلی وحشتناک بود الان صورتم کاملا بدون جوشه چاله هم روی صورت ایجاد نمیشه
بخور خیالت راحت
فقط روآکوتان هر 2 ماه گرون میشه چند بسته بخر زاپاس نگه دار:)

LORD.SPY

Registered User
لایک‌ها
117
سلام

به محض اینکه روآکوتان رو شروع کنید ، به صورت فاجعه ای جوش های چرکی بزرگ آبکی میزنید ، روآکوتان تمام جوش های بدنتون رو میکشه بیرون . بعد از 3-4 ماه ( بستگی به بدنتون داره ) شروع میکنه آروم آروم خوب شدن . اون هم قطع نمیشه

چون شما دارید صورت مساله رو پاک میکنید به جای حل مساله

چون شما دارید به غدد سباسه میگید که چربی ترشح نکنه :| خب خسته نباشید ، بعد از قطع روآکوتان ، اگر هنوز علت جوش وجود داشته باشه ، بازم جوش میزنید دیگه :|

خشکی لبا ، بسیار بسیار اذیتتون میکنه ، بسیار بسیار ! مخصوصا بعد از ماه 4-5
به دلیل تاثیر روی مایع میان مفصلی ، درد مفاصلتون زیاد میشه ( ورزش هم نمیتونید بکنید )
پوستتون به شدت خشک میشه .

در مورد جای جوش هم ، اگر نترکونید و ذخمش نکنید مشکلی پیش نمیاد . اگر هم جاش موند نگران جاش نباشید با لیزر و میکرودرم و لایه بردار و ... میره . مهم خود جوشه که باید خوب بشه .

دکترتون هر ماه آزمایش میده و بعد دوباره روآکوتانتون رو تمدید میکنه . قیمت روآکوتان بالاست ، هر 30 تاش 90.000 تومانه ! که شما کمه کم باید 6-7 ماه بخورید ( بستگی به تشخصیش دکترتون داره )

راه حل های پیشنهادی :

تشریف ببرید پیش یک دکتر غدد خوب ، بفرمایید که من همچین مشکلی دارم و اومدم پیش شما ازتون کمک بگیریم که هورمون هام مخصوصا میزان تستسترونم نرماله یا خیر .
حتما ورزش کنید ! ورزش قدرتی نه ! ورزش هوازی خیلی خوبه !
به بهداشت صورتتون برسید .
تشریف ببرید سرکه سیب طبیعی بخرید ، از این شیمیایی های سوپرمارکتی آشغال نخرید . طبیعی بخرید ، مثل عرق سگیه . هر بار بریزید توی کاسه یکم ، به اندازه 1/3 هم آب بهش اضافه کنید . روزی 3 بار بزنید به صورتتون و باقی مونده رو هر بار دور بریزید . ( محتوای کاسه رو ) و بعد معجزه اش رو ببینید .
تغذیتون رو به شدت رعایت کنید ! غذاهای ساده و غیر چرب بخورید .
غلظت خونتون + S.G.O.T و S.G.P.T رو آزمایش بدید .
یک شوینده ضدجوش غیر صابونی تهیه کنید و صورتتون رو روزی 2 بار ( شب و صبح ) بشورید .
http://www.digikala.com/Search/Cate...ory-Hair-Clipper/Category-Personal-Appliance/

این کار هارو بکنید ، یک ماه ، اگه جواب نداد ، هر چقدر خواستید روآکوتان مصرف کنید .

ولی بدونید با روآکوتان فقط دردتون بیشتر میشه و به هیچ جایی نمیرسید . پول و هزینه و سلامتیتون رو هدر میدید . عوارض روآکوتان اصلا جالب نیست ! فوق العاده سمَی ــه

انشاالله مشکلتون حل بشه .

براتون آرزوی سلامتی میکنیم .

ali00ap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنظرتون سینوزیت ربطی داره به جوش زدن چون بدنم هم جوش میرززنه

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
سلام
بنظرتون سینوزیت ربطی داره به جوش زدن چون بدنم هم جوش میرززنه
بعله داره .من سینوزیت دارم .از سینوزیت سلفه های خشگ هم میکنم .سینوزیت به مرور روی ریه ها اثر میزاره و نتیجه اش جوش زدن روی سر گونه ها .ولی اگه بدنتون مثلا روی کمرتون جوش زد مشگل از کبد

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
بنده یه مدت مصرف کردم دوره درمانم کامل نبود تا 1-2 ماهه خوب شدم ول کردم راکوتان رو بعد از اینکه همه جوشا رفت جاهای جوش خودنمایی میکرد که جای جوش خیلی خیلی راحت درمان میشه با لیزر تا خود جوش....
هنوزم مقداری جای جوش دارم و الان 15 روزه دارم مجدد روزانه بعد ناهار و بعد شام در روز 2 تا مصرف میکنم فقط مشکلی که هست خشکی لب ها هست که باید چرب بشه لب ها و فکر نمیکنم خیلی موضوع گنده ای باشه ! خب چربی بدن داره کم میشه و لبا خشک میشه عوارض حاد نیست ! میخوام تو این مدت چند بار حجامت هم برم. نظر دوستان چیه ؟

بالا