• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رایت نرم افزار حجیم روی چند دی وی دی

bdel

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه
من یک فایل رو دانلود کردم و بعد از اکستراکت به شکل زیر درومده که باید روی دی وی دی رایت بشه
حالا دوتاسوال
میخواستم بدونم این فایلها رو که حجمش حدود 6.5 گیگ هست چجوری با نرم افزار نرو یا هر نرم افزار دیگه باید تقسیم کنم روی دو تا دی وی دی؟؟
برای رایت و نصب نرم افزار باید همه فایلها رو رایت کنم یا فقط اونایی که فرمتشون bin image هست؟؟
اینم عکس صفحه

123456.png

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
بله ، باید این فایل های ایمیج و رایت کنید روی DvD ولی چون این تعدادش 11 تاست و حجمش کمتر پس باید ادغام بشن. برای این کار هم باید از برنامه های ویرایش فایل های ایمیج استفاده کنید که البته باید به این برنامه وارد باشید.

bdel

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون دوست عزیز
AMD 99
من این نرم افزار رو دارم IsoBuster ولی نمیدونم چجوری فایلهارو تبدیل کنم

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
یعنی اون 11 تا رو رو 11تا سی دی بزنم بقیشم رو یه سی دیه دیگه؟؟
رو دی وی دی نمیشه زد؟؟
از اینجا دانلود کردم
http://download.ir/دانلود-حرفه-ای-ترین-نرم-افزار-آهنگسازی/
ببینید دوست عزیز اینایی که شما دارید 11 فایل ایمیج هستش و حجم هر کدومشون تقریبا 600 مگابایت. من گفتم با برنامه ویرایش ایمیج میشه این فایل های ایمیج و حجیم تر کرد مثلا دو تا فایل ایمیج و بهم ادغام کنیم. اینجوری برای رایتش DVD کمتری مصرف میشه.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
"پس از دانلود تمامی پارت ها و خارج سازی آنها از حالت فشرده بر روی فایل Setup.exe کلیک کرده و نصب نرم افزار را آغاز می کنید ."

باتوجه به توضیحات بالا شما همه فایلهارا بدون تغییر میتونید روی یک عدد DVD9 رایت کنید.

bdel

Registered User
لایک‌ها
6
"پس از دانلود تمامی پارت ها و خارج سازی آنها از حالت فشرده بر روی فایل Setup.exe کلیک کرده و نصب نرم افزار را آغاز می کنید ."

باتوجه به توضیحات بالا شما همه فایلهارا بدون تغییر میتونید روی یک عدد DVD9 رایت کنید.
ممنون دوست عزیز نصب شدنش کاری نداره برای ذخیره کردن رو dvd مشکل دارم چون تو یک dvd جانمیشه 6.7 گیگ هستش

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320

بهترین کار همین چیزیه که این دوست عزیز گفتن :)

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بالا