• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رایگان-بیست عدد اینترنت سکیوریتی 2010 کسپرسکی رایگان - به مناسبت عید سعید فطر

ahmad_rhmy

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
مثل اینکه دوستان خیلی از اینکه کلید هاشون بلاک شده ناراحتند - حق هم دارند بعد از قرعه کشی و برنده شده به هر حال خیلی ضد حاله!
موضوع چیه :
اینجا رو بخونید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خوب من هنوز استفاده نکردم از کلیدم ، پس صبر می کنم تا مشکل برطرف بشه
در ضمن فکر نکنم کلیدهای ایشون مشکلی داشته باشن چون باید توی سایت اصلی واسه کلید میرفتیم که خودش نشون میده کارشون بدون مشکل بوده

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
آره - مشکلی نداره کلیدها - اما بعضی از کلید ها باید در کشوری خاص حتما استفاده بشه
ببینید مثلا کسپر به شما میگه فلانی که نماینده اید این کلید ها مخصوص کشور مالزی یا هند یا ... هست فروشش خارج از این کشور ها جرم هست و کلید باطل میشه
لذا یه عده توجهی نمی کنند به این موضوع مثلا خودم کلیدی که برای کشور هند هست رو از کسی گرفتم سر یه موضوعی نیاز به ایمیل زدن من به سایت کسپر شد - پشتیبانیش گفت این کلید رو از کی گرفتید ؟ ( که البته لو ندادم ) گفتم این سند پرداختم هست و گفت اوکی نگفتیم که دروغ گفتید بلکه فروشنده حق نداشته به شمایی که در هند نیستید ( از آی پی فهمیده بوده ) بفروشه ...
هلاصه ما جوابشو ندادیم - کلید ( کلیدی که داشتم استفاده میکرد ) رو هم بلاک کردن !!!

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
آره - مشکلی نداره کلیدها - اما بعضی از کلید ها باید در کشوری خاص حتما استفاده بشه
ببینید مثلا کسپر به شما میگه فلانی که نماینده اید این کلید ها مخصوص کشور مالزی یا هند یا ... هست فروشش خارج از این کشور ها جرم هست و کلید باطل میشه
لذا یه عده توجهی نمی کنند به این موضوع مثلا خودم کلیدی که برای کشور هند هست رو از کسی گرفتم سر یه موضوعی نیاز به ایمیل زدن من به سایت کسپر شد - پشتیبانیش گفت این کلید رو از کی گرفتید ؟ ( که البته لو ندادم ) گفتم این سند پرداختم هست و گفت اوکی نگفتیم که دروغ گفتید بلکه فروشنده حق نداشته به شمایی که در هند نیستید ( از آی پی فهمیده بوده ) بفروشه ...
هلاصه ما جوابشو ندادیم - کلید ( کلیدی که داشتم استفاده میکرد ) رو هم بلاک کردن !!!

کلیدهایی که اقای رحمانی فروختند international edition هستند . حداقل اونی که به من دادند اینطور بود. ربطی به منظقه خاصی نداره. فروشندش هم element5 هست که جهانی هست و برای منظقه خاصی نیست.

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
مثلا خودم کلیدی که برای کشور هند هست رو از کسی گرفتم سر یه موضوعی نیاز به ایمیل زدن من به سایت کسپر شد
من کلیدی که قبلا داشتم رو گفتم عزیز - و کاری به کلید مورد بحث در این تاپیک نداشتم

بالا