• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رایگان : کاهش و بهبود رتبه الکسا در 30 روز ، تبادل ترافیک رایگان با تولبار الکسا

upir

Registered User
لایک‌ها
184
رایگان : کاهش و بهبود رتبه الکسا در 30 روز ، تبادل ترافیک رایگان با تولبار الکسا

سلام رفقا
ابتدا عرض کنم اونهایی که رنک الکسا براشون مهم نیست و براشون هیچ اهمیتی نداره لطفا این پست رو نخونند .

perspective.PNG

مخاطبان این تاپیک فقط و فقط افرادی هستند که به دنبال ارتقا الکسا و در واقع کاهش و بهبود رتبه الکسا سایت خودشون هستند

سایتی رو امروز تاسیس کردیم که با مرورگر و تولبار الکسا فقط کار میکنه و برخلاف سایتهای راجع سورف دیگه که پنجره در iframe باز میکنه و هیچ تاثیری در الکسا نداره نیست و سیستم از شما میخواد تولبار الکسا نصب باشه با بازدیدها خودکار و اتوماتیک انجام بشه

روش کار به این صورت هست پس از ثبت نام در سایت و ثبت سایت خودتون سایت از شما میخواد که تولبار الکسا روی کروم شما نصب باشه و بعد استارت و سورف رو میزنید و سایتهایی که اتوماتیک و خودکار بازدید میکنید در تب جدید و با تولبار الکسا بازدید میشه
به همون مقداری که سایت بازدید میکنید از سایت شما نیز بازدید میشه و rate اون 1 به 1 هست
مثلا میتونید روی سرور مجازی یا لپ تاپ 24 ساعته بذارید بازدید اتوماتیک کنه و به همون میزان هم از سایت شما با تولبار الکسا بازدید بشه
در ابتدای ثبت نام 100 پوینت بازدید در اکانت شما ثبت میشه

سایت همین امروز افتتاح شده و با تعداد ثبت سایتها بازدیدها شروع میشه .

لطفا در سایت ثبت نام کنید تا با همدیگه ( از روی کامپیوتر ، لپ تاپ ؛ سرور مجازی ) با همدیگه ترافیک واقعی در تب مرورگر و تولبار الکسا تبادل کنید

سایت کاملا رایگان هست و هیچ پولی دریافت نمیشه
به ازای هر بازدیدی که میکنید از شما بازدید خواهد شد

هر کسی رنک الکسا دوست داره و براش مهمه لطفا مشارکت کنه تا تعداد سایتها بالا بره
هر کسی هم رنک الکسا رو یک عدد بیخود میدونه و دوس نداره لطفا از گذاشتن کامنت و اسپم خودداری کنه

هر کسی هم دوست داره در این سایت شریک و همکار بشه پیغام خصوصی بده

نام سایت : الکسای من ( چند زبانه و بین المللی )

alexam.ir

سپاس

Last edited:

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
فقط باید سایت باز بمونه روی کروم نیاز به کا خاصی نیست؟دقیقه چندتا بازدید انجام میده؟

upir

Registered User
لایک‌ها
184
فقط باید سایت باز بمونه روی کروم نیاز به کا خاصی نیست؟دقیقه چندتا بازدید انجام میده؟
سلام
بله کروم و تولبار الکسا هم نصب باشه بعد سورف رو میزنید اتوماتیک از سایتهای دیگه اعضا بازدید میکنید و به همون اندازه از سایت شما بازدید میشه
تعداد بازدید به پوینت شما و اعضا فعال بستگی داره
در ابتدای ثبت نام 100 پوینت دارید که 100 بازدید از شما انجام میشه به ترتیب
هر چی اعضا بیشتر و فعالتر بازدید هم بیشتر

upir

Registered User
لایک‌ها
184
فقط شما این مشکل رو دارید ظاهرا چون بقیه ثبت نام کردند همین الان هم تست کردم

samandesign

Registered User
لایک‌ها
7
سلام چطور بفهمیم برا سایت خودمون بازدید ارسال میشه من بازدید سایت ها میزنم ولی بازدیدی برام نمیاد
همه کارا هم کردم اوکیه

upir

Registered User
لایک‌ها
184
سلام با گوگل آنالیتیکز یا هر آمارگیری میتونید بازدیدها رو ببینید
داخل خود پنل هم ارسالهایی که براتون ارسال شده رو تعدادش رو نوشته
اگر بازدیدی ندیدید برای اینه که سایتهایی که ثبت نام میشند بعد از 24 ساعت معمولا تایید میشند و بازدید بعد از 24 ساعت شروع میشه ( هر زمان که سایتشون تایید شد )

بالا