• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رای گیری بی طرفانه بین کاربران گوشی سونی اریکسون و نوکیا

سونی اریکسون یا نوکیا

• فقط گوشی سونی اریکسون

Votes: 3 42.9%
  • فقط گوشی نوکیا

Votes: 4 57.1%
  • گوشی دیگر

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    7
وضعیت
موضوع بسته شده است.

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از آنجا که کشمکش بین طرفداران این کمپانی زیاد هست دوست دارم بدونم توی رای گیری کدومش برنده میشه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

از آنجا که کشمکش بین طرفداران این کمپانی زیاد هست دوست دارم بدونم توی رای گیری کدومش برنده میشه

اواتارت ! من میشناسمش که فکر کنم !!
299.gif

يه گزينه هر دو هم قرار میدادی !

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اولا که این رای گیری قبلا در تاپیک " انجمن طرفدارن سونی اریکسون " انجام شده و نتیجش معلومه
ولی این حرف که کی برنده میشه اشتباه هست! مثلا نوکیا پرفروش ترین برند موبایل هست ولی شاید بیشترش به خاطر تولید گوشیها ارزون و ... هست که میبینید همه جا دست همه هست ولی خب همه اونها به اینترنت دسترسی ندارن و مخصوصا پی تی رو نمیشناسن! بنابراین این نتیجه فقط میتونه نظر کاربرای اینجا رو نشون بده (حتی در اکثر نظرسنجی های اینترنتی سایتهای خارجی هم سونی اریکسون از نوکیا جلوتر بوده)

اینو که " فقط نظر کاربرای اینجا رو نشون میده" رو گفتم که باز دعوا نشه!!!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ولی این حرف که کی برنده میشه اشتباه هست! مثلا نوکیا پرفروش ترین برند موبایل هست ولی شاید بیشترش به خاطر تولید گوشیها ارزون و ... هست که میبینید همه جا دست همه هست ولی خب همه اونها به اینترنت دسترسی ندارن و مخصوصا پی تی رو نمیشناسن! بنابراین این نتیجه فقط میتونه نظر کاربرای اینجا رو نشون بده (حتی در اکثر نظرسنجی های اینترنتی سایتهای خارجی هم سونی اریکسون از نوکیا جلوتر بوده)

عجب! کاربرای نوکیا به اینترنت دسترسی ندارند ولی سونی اریکسون روی گوشیهاش یه مودم و یه کارت نامحدود هم میده!
این تنگنا هم دست بردار نیست ها! جنگ نمی کنیم که! این تاپیک بنظر من اصلا مفید نیست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا