• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ربات اتو رفرش اینا کسی استفاده کرده اگر بله نتیجه چطور بوده

RIBA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من به 150 هزار پیج ویو ماهانه نیاز دارم در حالت معمول خیلی کمتر از اینه حالا مخام اتو رفرش بزارم نظرتون چیه؟

مشگل پهنای باند ندارم سخت افزار و نرم افزارم مناسبه فقط در رتبه الکسا چقدر دخیله این مسئله؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
این کار به ضرر سایت شما هست. مگر اینکه بصورت دائمی استفاده کنید و هیچ وقت متوقف نشه , وگرنه گوگل با شما سر ناسازگاری میگذاره

فقط در رتبه الکسا تاثیر مثبت میگذاره ,

و الکسا فقط مثل یک آمارگیر کاربرد داره , و ارزش دیگری نداره .

دیگه مثل سابق نیست که سایت را با رتبه الکسا بسنجند

RIBA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
در فروم BHW پرسیدم از مدیرش گفت بیا به یکی از کاربرا با تخصص کلاکینگ معرفیت کنم که تخصصش فریب گوگل مثل یک بچه 5 سالست! و سایت های زیادی رو با بلک هت سئو درامد زا کرده نمیدونم تا چه حد میشه مطمئن بود اما شکی نیست که اکثر کاربراش خفنن میترسم هزینه کنم پول رو که دادم تمام دستاوردهای اون بابا دود بشود و برود اسمون از طرفی هم اهلش نیستم مثل یک ادم سربزیر بشینم تا هر وقت سرچ انجین حال کرد یونیک ویزیتم بره بالا

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
در فروم BHW پرسیدم از مدیرش گفت بیا به یکی از کاربرا با تخصص کلاکینگ معرفیت کنم که تخصصش فریب گوگل مثل یک بچه 5 سالست! و سایت های زیادی رو با بلک هت سئو درامد زا کرده نمیدونم تا چه حد میشه مطمئن بود اما شکی نیست که اکثر کاربراش خفنن میترسم هزینه کنم پول رو که دادم تمام دستاوردهای اون بابا دود بشود و برود اسمون از طرفی هم اهلش نیستم مثل یک ادم سربزیر بشینم تا هر وقت سرچ انجین حال کرد یونیک ویزیتم بره بالا

اتو ریفرش تاثیر زیادی روی رتبه الکسا سایت شما نداره و بر سئو سایت هم تاثیر منفی میذاره. بنظرم مسیر اشتباهی رو انتخاب کردی. شما 150000 بازدید رو میخواید که تبلیغات بگیرید دیگه؟ اولین تبلیغ رو که یه نفر بده میفهمه که نتیجه ای نداشته چون ورودی نداره از سایت شما.

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
اگه مشکل مالی نداری...
تبلیغات گوگل عالی.... مثل چیز میارتت بالا...

RIBA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
ادوردز گوگل با این قیمت دلار بصرفه نیست برای کسی شما اگر بخوای نتیجه بگیری مثلا 1000 ویزیت از گوگل بگیری هر کلیک 20 سنت هم که باشه میشود 31 هزار روزی و ماهانه 930 هزار راههای کم هزینه ترم هست مثل بک لینک رنک 4 ماهانه خیلی کمتر میشه ما اینجا در این تاپیک داریم راههای بهینه رو در میان میگذاریم هر چه ارزانتر بهتر هر پیشنهادی هست بگین تا ارزیابی کنیم بلک هت در اولویته

Last edited:
بالا