با درود
من یک ربات رو نوشتم و در طی چندین ماه توسعه دادم که کارش این هست:
بررسی آگهی ها در سایت د--- در یک دسته بندی - برای مثال املاک - سپس 24 آگهی جدید رو باز میکنه و بررسی میکنه
اگر کاربر شماره تلفن در خود آگهی زده باشه، آگهی رو به همراه شماره تلفن کپی میکنه در سایت شما و عکس آگهی رو میگیره و ذخیره میکنه
این ربات در هر بار کار کردن برای مثال در دسته بندی های مختلف املاک تهران، می تواند هر بار حدود 100 الی 300 آگهی رو در 10 دقیقه پیدا کند و ذخیره کند
اگر در گروه های مختلف همزمان کار کند می تواند در یک ساعت هزاران آگهی رو کپی کند
--------------------------------------
مناسب سایت های آگهی و نیازمندی که سایتشون رو با آگهی پر کنند
در ضمن من کدی نوشته بودم که آرم د--- رو از آگهی کات میکرد و آرم سایت خودم رو توش قرار میدادم
لازم به ذکر هست که هر رباتی نمی تواند از سایت د--- آگهی بگیرد، چرا که سیستم محافظتی دارند و کدها کار نمی کند.
-----------------------------------
نوشته شده با Php - Laravel - JavaScript
----------------------------------
قیمت پایه 15 میلیون تومان
-------------------------------
با تشکر
من یک ربات رو نوشتم و در طی چندین ماه توسعه دادم که کارش این هست:
بررسی آگهی ها در سایت د--- در یک دسته بندی - برای مثال املاک - سپس 24 آگهی جدید رو باز میکنه و بررسی میکنه
اگر کاربر شماره تلفن در خود آگهی زده باشه، آگهی رو به همراه شماره تلفن کپی میکنه در سایت شما و عکس آگهی رو میگیره و ذخیره میکنه
این ربات در هر بار کار کردن برای مثال در دسته بندی های مختلف املاک تهران، می تواند هر بار حدود 100 الی 300 آگهی رو در 10 دقیقه پیدا کند و ذخیره کند
اگر در گروه های مختلف همزمان کار کند می تواند در یک ساعت هزاران آگهی رو کپی کند
--------------------------------------
مناسب سایت های آگهی و نیازمندی که سایتشون رو با آگهی پر کنند
در ضمن من کدی نوشته بودم که آرم د--- رو از آگهی کات میکرد و آرم سایت خودم رو توش قرار میدادم
لازم به ذکر هست که هر رباتی نمی تواند از سایت د--- آگهی بگیرد، چرا که سیستم محافظتی دارند و کدها کار نمی کند.
-----------------------------------
نوشته شده با Php - Laravel - JavaScript
----------------------------------
قیمت پایه 15 میلیون تومان
-------------------------------
با تشکر
Last edited: