• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رتبه الکسا، پیج رنک، صفحه اول گوگل و یا کسب سود مالی بیشتر

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
دیشب که داشتم از یک مؤسسه خیریه بر می‌گشتم اومدم گوشیم رو چک کنم که بازم مثل همیشه کلی تماس از دست رفته و اس ام اس خونده نشده داشتم. گوشی رو چک کردم و توشون یک شماره ناشناس داشتم. شماره موبایلی که کد ۱ بود و مشخص بود صاحبش یا بازاری هست یا کسی که به شماره تماس رند تو تجارت اهمیت میده.​
خوب طبق معمول با تماس‌های از دست رفته به ترتیب اولویت تماس گرفتم. (آخ چقدر من سر این قضیه که متوجه تماس‌ها نمیشم ضرر میدم)​
بعد از تماس‌ها رسیدم به اون شماره ناشناس، تماس گرفتم. صدای آقایی با صدای جا افتاده و لحنی بازاری گوشم رو به زنگ در آورد! اول فکر کردم اشتباه گرفتن ولیکن ایشون اسم من رو گفتن و متذکر شدن که شماره بنده رو از یکی از دوستانشون گرفتن، خلاصه صحبت شروع شد. مثل خیلی از موارد به دید یک مکالمه بهینه‌سازی بهش توجه کردم ولی …​
در ادامه متوجه مردی شدم که با خیلی از متخصصین بهینه‌سازی صحبت کرده بود. از بزرگترینشون تا کوچکترینشون. از خودشون گفتن، سرمایه، کار و تجارتشون که خیلی سکه بود. (یه جورایی یکی از بزرگترین تجار قطعات الکترونیکی در ایران بودن که من بنا به دلایلی اسمشون رو نمیارم)

ادامه داستان

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دیشب که داشتم از یک مؤسسه خیریه بر می‌گشتم اومدم گوشیم رو چک کنم که بازم مثل همیشه کلی تماس از دست رفته و اس ام اس خونده نشده داشتم. گوشی رو چک کردم و توشون یک شماره ناشناس داشتم. شماره موبایلی که کد ۱ بود و مشخص بود صاحبش یا بازاری هست یا کسی که به شماره تماس رند تو تجارت اهمیت میده.​
خوب طبق معمول با تماس‌های از دست رفته به ترتیب اولویت تماس گرفتم. (آخ چقدر من سر این قضیه که متوجه تماس‌ها نمیشم ضرر میدم)​
بعد از تماس‌ها رسیدم به اون شماره ناشناس، تماس گرفتم. صدای آقایی با صدای جا افتاده و لحنی بازاری گوشم رو به زنگ در آورد! اول فکر کردم اشتباه گرفتن ولیکن ایشون اسم من رو گفتن و متذکر شدن که شماره بنده رو از یکی از دوستانشون گرفتن، خلاصه صحبت شروع شد. مثل خیلی از موارد به دید یک مکالمه بهینه‌سازی بهش توجه کردم ولی …​
در ادامه متوجه مردی شدم که با خیلی از متخصصین بهینه‌سازی صحبت کرده بود. از بزرگترینشون تا کوچکترینشون. از خودشون گفتن، سرمایه، کار و تجارتشون که خیلی سکه بود. (یه جورایی یکی از بزرگترین تجار قطعات الکترونیکی در ایران بودن که من بنا به دلایلی اسمشون رو نمیارم)

ادامه داستان

lمتاسفانه آخرش نفهمیدم چی شد. میلیونها تومن ازش خورده بودن؟ چرا ناراحت بود؟

این که یه نفر تو کشور ما سئو بلد نیست و تعریفشو نمیدونه که چیز متحیرانه ای نیست خیلیا تو کشورمون تفاوت کافی نت و کافی شاپ رو هم نمیدونن.

و سئو کاربردهای زیادی داره در مارکتینگ ولی وقتی بازار ما سنتیه هم مردم به فروشنده های اینترنتی اعتمادی ندارند و هم اکثر فروشگاههای اینترنتی دارن جنس بنجل با درصد بالا میفروشن دیگه این چیزها فایده نداره . سرمایه یه بدبختی رو بخاطر حرف های گنده گنده و تخصصی نباید تو اینترنت حروم کرد.

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
خیلی از صاحبان شرکت ها و مشاغلی که میخوان در اینترنت بالا بیان نمیدونن که در کنار بهینه سازی سایت باید اینترنت مارکتینگ خوب بلد باشن . نمیدونن که واقعا روی چه چیزی باید بهینه سازی کنن .

فقط یاد گرفتن بگن سئو میخوام کنم . دیگه نیمدونن که سئو اصلا کیلویی نیست که مثل کود بریزن پای سایت .

سئو به قول دوستمون یه علمه . باید هدفمند باشه . باید با توجه به تجارت مشتریت بدونی واسه چی میخوای بیاریش بالا . برای سئو با از انواع بک لینک ها استفاده کنی .

طرف اومده میگه من میخوام سایت موبایل بزنم میخوام جوری سئو کنم که برای تمام کلمات مربوط به سایتم بیام رتبه 1 گوگل . هر پستی زدم بیاد رتبه 1 گوگل . منم گفتم فکر کنم باید با گوگل تماس بگیری نه من .

بحث صفحه اول اومدنم برای هر پستی اینه :

پروفایل مثبت پیش موتورهای جستجو گر + پست خوب و زیاد در روز >>>> مورد توجه قرار گرفتن بیشتر توسط روبات های موتورهای جستجو گر >>>> ایندکس شدن سریع مطالب >>>> اومدن برای پیج اول .

همین گوگل خیلی ابزارهای زیادی داره . وقتی وبمستری میخواد سئو کنه باید با توجه به این ابزار اهدافش رو مشخص کنه . بعدش اونا رو بده سئو کار . هات ترند - کیورد پلنر و ... .

متاسفانه سئو کارها داخل ایران هر چی دیدم انگار این روش باستانی بک لینک در قالب لینک دوستان و نصب چند افزونه رو فراموش نکردن .

یا ایوه الذین سئو کار های بزرگوار , شمایی که میخوای لینک مشتریت رو داخل سایت رنک دار بزاری این کار روکن .

کلمه مورد نظر رو بگیر از مشتریت . یه مقاله انگلیسی یا فارسی همراه با عکس با موضوع اون کلمه بزن داخل سایت یا سایت ها یا وبلاگ یا وبلاگ ها . بعدش بیا آدرس اون مقاله رو داخل لینک دوستان سایت ها یا وبلاگ های دیگه بده .

حالا بیا هم آدرس اون مقاله هم آدرس اون سایت ها و وبلاگ ها رو پینگ کن تا زحمت این بک لینک ها زودتر به نتیجه برسه . خیلی ساده و کاربردی !!!

جدیدا دیدم آگهی میدن بازدید کننده از گوگل میفرستیم , اگر قرار باشه 5000 بازدید از گوگل برای سایتی بیاد باید 5000 نفر با 5000 آی پی این کار رو کنن که اگر اینجوری باشه مشکلی نیست . اما و اما

اگر قرار باشه این بازدید ها توسط روبات و صورت بگیره 100 در 1000 این ها یک لحظه امکان داره توسط گوگل بلوکه بشه و اون موقع این بازدید توسط آی پی سیستم فرستاده میشه .

اون وقع هست که گوگل بزرگوار مچ سایت رو میگیره و میندازه اون دور دورا تا دفعه دیگه کلک نزنه . پس مراقب باشید .

یا حق

بالا