• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رتبه شدید در سئو مهم

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
سلام به همه دوستان خیلی جالب بود یک مطلبی را هم به شما دوستان بگم من داخل این سایت های شبکه اجتماعی فارسی وقتی لینک میزارم خیلی موثر این یکی خیلی خوب بود لینکو که میزاشتم سریع ایندکس میشد و خیلی بیشتر رتبه میگرفت وقتی لینک را داخل سایت قرار میدهید 1 هفته بعد رتبه خوبی میگیره خیلی جالب بود ادرس سایت هم اینه

شبکه اجتماعی فیس پیج

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه دوستان خیلی جالب بود یک مطلبی را هم به شما دوستان بگم من داخل این سایت های شبکه اجتماعی فارسی وقتی لینک میزارم خیلی موثر این یکی خیلی خوب بود لینکو که میزاشتم سریع ایندکس میشد و خیلی بیشتر رتبه میگرفت وقتی لینک را داخل سایت قرار میدهید 1 هفته بعد رتبه خوبی میگیره خیلی جالب بود ادرس سایت هم اینه

شبکه اجتماعی فیس پیج

:lol::lol:

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295

شبکه اجتماعی فیس پیج

:lol: واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
تکبیر:D

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
مطمئنی دوست عزیز؟!

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134

شبکه اجتماعی فیس پیج

ممنون دوست بزرگوار که خواستید تجربه خودتون را در اختیار دیگران بگذارید .

ولی بهتر میشد اگر واضح تر و با حوصله می نوشتید که دیگران کاملا متوجه منظور شما بشوند

بهرحال , به نوبه خودم , تشکر می کنم

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
دوستان عزیزم ممنون ولی خب چندتا بچها خیلی شوخ بودن یکم براشون جدید نبود بله درسته ولی خب برای خیلی ها این نکات تازگی داره شما بعضیهاتون واقعا استاد هستید و این موضوعات برای شما جدید نیست ولی من خواستم این را در اینجا که کلی افراد نیمه حرفه ای هم وارد میشوند درج کنم.
ببینید من با این شبکه تست کردم

شبکه اجتماعی فیس پیج

در جواب دوست عزیزم الکسا مهم نیست مهم نکات دیگس.

توی این شبکه عضو بشید یا هر شبکه اجتماعی فارسی دیگه و پروفایل را اینجاد کنید داخل پروفایل یک متن درباره صفحه مورد نظرتون بنویسید و بعد لینک را درج کنید به همین سادگی این کارو هم در شبکه های اجتماعی فارسی هم انگلیسی انجام دهید ببینید همه میدونید که شبکه اجتماعی مثل گوگل پلاس هم مهمه و همینطوری فیس بوک ولی باید بدونید کلیه این شبکه ها قابل ارزش هستند حتما داخل شبکه های فارسی هم عضو بشوید من فیس پیج را بیشتر ازش نتیجه گرفتم و کلوپ.

بالا