• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رجیستر کردن برنامه منشی تلفنی نوکیا6680

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من برنامه منشی تلفنی ( اسمارت انسور) را روی گوشی 6680 نصب کردم ولی برنامه تا 15 روز اعتبار دارد و احتیاج به رجیستر کردن دارد.چگونه برنامه را رجیستر کنم چون از من کد میخواهد و من ندارم!!!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
:happy:
به نقل از farhoud :
من برنامه منشی تلفنی ( اسمارت انسور) را روی گوشی 6680 نصب کردم ولی برنامه تا 15 روز اعتبار دارد و احتیاج به رجیستر کردن دارد.چگونه برنامه را رجیستر کنم چون از من کد میخواهد و من ندارم!!!

سلام دوستان
اکثر نسخه‌هاي قديمي از برنامه‌هاي اين شرکت داراي کي‌جن و يا کرک هستند
ولي متاسفانه از وقتي که اين شرکت يک گروه امنيتي رو به کار گرفته تا امنيت و پراتکت محصولات اين شرکت رو برعهده بگيرند ديگه نسخه‌ي کرک شده از نرم افزارهاي اين شرکت معتبر ديده نشده
خوب حالا من راهي رو به شما معرفي مي‌کنم که بتونيد از برنامه‌هاي اين شرکت استفاده کنيد
خوب اين برنامه‌هاي بعد از نصب فايلي با نامي شبيه cldrmdb.dat و يا چيزي با اين ساختار رو در مسير C:\system\data قرار مي‌ده که اگه شما بخوايد اونو حذف کنيد در حالت معمولي نمي‌شه اين کارو انجام داد و تمام اطلاعات در مورد مدت زمان استفاده از اين نرم افزار‌ها توي اون نوشته مي‌شه
؟!خوب حالا بايد چکار کرد
گوشي خودتون رو خاموش کنيد
و بعد دوباره روشن کرده و کليد مداد رو تا رمان ظاهر شدن دسکتاپ نگه داريد
بعد با يک فايل منيجر به مسير ذکر شده رفته و از فايل مذکور کپي بگيريد
و بعد اونو حدف کنيد
حالا گوشي رو دوباره خاموش کرده و به صورت عادي روشن کنيد
برنامه را اجرا کنيد
به احتمال زياد برنامه دوباره از اول دوره شروع به کار خواهد کرد
حتما کپي فايل رو نگه داريد
در صورتي که هنوز از دوره‌ي برنامه نگذشته هم مي‌توانيد از فايل کپي گرفته و هر ده روز فايل کپي گرفته رو از روش بالا (Safe Mode) در مسير C;\system\data\ کپي کنيد

نویسنده : Mahdi1944

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Sayrex :
:happy:

سلام دوستان
اکثر نسخه‌هاي قديمي از برنامه‌هاي اين شرکت داراي کي‌جن و يا کرک هستند
ولي متاسفانه از وقتي که اين شرکت يک گروه امنيتي رو به کار گرفته تا امنيت و پراتکت محصولات اين شرکت رو برعهده بگيرند ديگه نسخه‌ي کرک شده از نرم افزارهاي اين شرکت معتبر ديده نشده
خوب حالا من راهي رو به شما معرفي مي‌کنم که بتونيد از برنامه‌هاي اين شرکت استفاده کنيد
خوب اين برنامه‌هاي بعد از نصب فايلي با نامي شبيه cldrmdb.dat و يا چيزي با اين ساختار رو در مسير C:\system\data قرار مي‌ده که اگه شما بخوايد اونو حذف کنيد در حالت معمولي نمي‌شه اين کارو انجام داد و تمام اطلاعات در مورد مدت زمان استفاده از اين نرم افزار‌ها توي اون نوشته مي‌شه
؟!خوب حالا بايد چکار کرد
گوشي خودتون رو خاموش کنيد
و بعد دوباره روشن کرده و کليد مداد رو تا رمان ظاهر شدن دسکتاپ نگه داريد
بعد با يک فايل منيجر به مسير ذکر شده رفته و از فايل مذکور کپي بگيريد
و بعد اونو حدف کنيد
حالا گوشي رو دوباره خاموش کرده و به صورت عادي روشن کنيد
برنامه را اجرا کنيد
به احتمال زياد برنامه دوباره از اول دوره شروع به کار خواهد کرد
حتما کپي فايل رو نگه داريد
در صورتي که هنوز از دوره‌ي برنامه نگذشته هم مي‌توانيد از فايل کپي گرفته و هر ده روز فايل کپي گرفته رو از روش بالا (Safe Mode) در مسير C;\system\data\ کپي کنيد

نویسنده : Mahdi1944

دوست عزیز ممنون از راهنمایی جالبتان.ولی آیا راهی نیست که بشه کلا برنامه را کرک کرد؟
اگه نشه این برنامه را کرک کرد پس عملا گوشی های نوکیا منشی تلفنی نخواهند داشت.
در ضمن ایا برنامه دیگری برای منشی تلفنی روی گوشی های سیمبیان وجود نداره؟

بالا