• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رجیستر کردن گوشی هایی که از خارج میان (7610)

aaraaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یه سوال در مورد رجیستر کردن گوشی هایی که از خارج میان دارم.
برای من یه گوشی 7610 از عراق آوردن اما وقتی که سیم کارت رو توش میذارم میگه : SIM REGISTERATION FAILED ...
اونقدری که من میدونم انگار قبلا این نوع گوشی ها رو که از یه کشور دیگه آوردن باید می بردیم مخابرات و اینا تا خودشون توی شبکه رجیستر کنن و از این حرفا. ولی تازگیا که تعرفه ها عوض شده و ... ، انگار مخابرات چنین کاری نمی کنه.
من پرس و جو که کردم گفتند انگار یه برنامه ای باید باشه که بتونه این کار رو بکنه...
ممنون میشم اگر کسی در این زمینه اطلاعات داشته باشه و بتونه کمکم کنه.

خدا یه گوشی در دنیا، صد تا تو آخرت بهتون بده...​

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از aaraaz :
سلام دوستان.
برای من یه گوشی 7610 از عراق آوردن اما وقتی که سیم کارت رو توش میذارم میگه : SIM REGISTERATION FAILED ...
اونقدری که من میدونم انگار قبلا این نوع گوشی ها رو که از یه کشور دیگه آوردن باید می بردیم مخابرات و اینا تا خودشون توی شبکه رجیستر کنن و از این حرفا. ولی تازگیا که تعرفه ها عوض شده و ... ، انگار مخابرات چنین کاری نمی کنه.
من پرس و جو که کردم گفتند انگار یه برنامه ای باید باشه که بتونه این کار رو بکنه...

پیرو فرمایشات ایشون ...
من یه گوشی وی تری آی از همین تهران گرفتم که درشرایط عادی خیلی هم خوب آنتن میده
اما یکی می گفت چون گوشی موتورولا شرکتی وارد ایران نمیشه و ریجستر نمی کننش باید این گوشی رو ببری مخابرات و بگی ریجستر کنن !! - یه هزینه ایی هم می گیرن - اونجوری تو بدترین شرایط م آنتن میده .

بنظر شما این حرف درسته ؟ اصلا همینکه من دارم الان با این گوشی حرف می زنم و شماره می گیرم مگه دلیل ریجستر شدن نیست ؟

مرسی

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از aaraaz :
سلام دوستان.

آره جدیدا مخابرات یه سیستم کلی راه انداخته که باید کل گوشی های وارداتی رجیستر بشن و بعد وارد بازار میشن . تا حالا این کار دست خود شرکت های وارداتی بود اما با این تصمیم های مسخره مخابرات قراره تمام این کد ها تو یه دیتا بیس جامع قرار بگیره خلاصه یجوری باید ملت بیچاره بهشون فشار بیاد دیگه .
در مورد نرم افزار چیزی نمی دونم ولی اگه قرار باشه کد هر گوشی داخل یه دیتابیس کلی قرار بگیره احتمالش به نظر من ضعیفه که کاری بشه کرد بازم دقیق نمی دونم ... اگه مطلبی بود اطلاع بده ..

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
منم میخواستم همین کار رو انجام بدم.
قرار شد از آمریکا یه گوشی i300 سامسونگ واسم بفرستن ولی ترسیدم الکی بره تو پام و اینجا کار نده، حالا اگه بخوایم بدیم مخابرات رجیسترش کنن باید هزینه ای پرداخت کنیم؟ (چقدر؟) و اینکه حتما باید ببریم تهران رجیستر کنیم یا نه؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از CP-YOU :
پیرو فرمایشات ایشون ...
من یه گوشی وی تری آی از همین تهران گرفتم که درشرایط عادی خیلی هم خوب آنتن میده
اما یکی می گفت چون گوشی موتورولا شرکتی وارد ایران نمیشه و ریجستر نمی کننش باید این گوشی رو ببری مخابرات و بگی ریجستر کنن !! - یه هزینه ایی هم می گیرن - اونجوری تو بدترین شرایط م آنتن میده .

بنظر شما این حرف درسته ؟ اصلا همینکه من دارم الان با این گوشی حرف می زنم و شماره می گیرم مگه دلیل ریجستر شدن نیست ؟

مرسی

نظر شما چیه ؟

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
کسی نیست جواب بده؟

aaraaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mo_ra1379 :
آره جدیدا مخابرات یه سیستم کلی راه انداخته که باید کل گوشی های وارداتی رجیستر بشن و بعد وارد بازار میشن . تا حالا این کار دست خود شرکت های وارداتی بود اما با این تصمیم های مسخره مخابرات قراره تمام این کد ها تو یه دیتا بیس جامع قرار بگیره خلاصه یجوری باید ملت بیچاره بهشون فشار بیاد دیگه .
در مورد نرم افزار چیزی نمی دونم ولی اگه قرار باشه کد هر گوشی داخل یه دیتابیس کلی قرار بگیره احتمالش به نظر من ضعیفه که کاری بشه کرد بازم دقیق نمی دونم ... اگه مطلبی بود اطلاع بده ..

یکی از دوستام میگفت یکی این کار رو نرم افزاری تو جمهوری انجام میده، که خب اگه دیتا بیس باشه و یه سری سریال، این خیلی بعیده.
یکی دیگه هم میگفت سخت افزاری (با 30-40 تومن ) این کار رو انجام میده، یعنی انگار یه قطعه ای رو عوض میکنه.
اینطوری که من فهمیدم کلا گوشی ها یه شماره به اسم IMEI دارند که این شماره مهمه. یعنی مثلا وقتی من به یکیشون گفتم مشکلمو، گفت سه تا رقم اولشو بخون. سه تا رقم اول منم 359 بود. بعد گفتش که یه قطعه ای رو باید عوض کنه و از این حرفا... که ممم، اینم یه جوریه.
ولی میشه اینجوری توجیه اش کرد که یه سرس مثلا IC خاص با شماره سریالهایی خاص (مثلا اینکه سه تا رقم اولش چیه ) تو اون دیتابیس رجیستر شدن که طرف IC اصلی تو رو با یکی که کدش رجیستر شده عوض میکنه و اینا... (خودمم نفهمیدم چی گفتم، کسی فهمید به منم بگه)​

بالا