• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ردیابی کردن و پیدا کردن گوشی به سرقت رفته شده

sonic69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان

یه هفته ای میشه که گوشی ما رو دزدیدند و من تا به الان داشتم کارهای اداری(شکایت،دادسرا و...) رو انجام میدادم.
من تو اون گوشی حساب فعال Gmail دارم و تا به الان هم پسورد GMAIL رو تغیر ندادم.
سوالم اینجاست که راهی داره من بتونم گوشی رو ردیابی کنم؟
از طریق Gmail و... شدنی هست؟

و اینکه کسی از دوستان هست که گوشیش دزدیده شده باشه و پیدا بشه گوشیش(چه مدت زمانی طول کشید؟)؟

تشکر از تمامی راهنما کنندگان :)

afoadi

Registered User
لایک‌ها
86
متاسفانه پیدا شدنش کاملا شانسیه!! البته اگر توی گوشی هر سیم کارتی قرار داده بشه صاحب سیم کارت بعنوان استفاده از مال دزدی به دادگاه معرفی میشه و باید رضایت شما رو جلب کنه - که میتونید از قیمت دستگاه تا دستگاه جایگزین نو ازشون درخواست کنید - البته از زمانی که توی سیستم ثبت بشه برای مدت 90 روز توی سیستم سریال گوشیتون ثبت شده می مونه و بعدش دوباره میتونید برای 3 ماه دیگه تمدیدش کنید - امیدوارم که همون سری اول گوشیتون پیدا بشه

sonic69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از طریق حساب های جیمیل و ... نمیشه ردیابی کرد؟

afoadi

Registered User
لایک‌ها
86
من توی زمینه موبایل فعالیت میکردم 3 بار این موضوع رو تجربه کردم -یک بار گوشی خودم و 2 بار گوشی مشتری
گوشی خودم اکسپریا پی بود که سرقت شد و یکهفته بعد از ثبت در سیستم خبر دادن که شناسایی شده و طرف رو از طریق کلانتری احضار کردن که در نهایت با دیدن بدبختی و فلاکت طرف بدون اینکه گوشی رو بگیریم رضایت دادیم ولی از 2 مورد مشتری هم یک مورد که کشف نشد و اون یکی مورد طرف پول گوشی و همه هزینه ها رو گرفت و بعدش رضایت داد - نه متاسفانه از طریق حسابها نمیشه چون معمولا گوشی فاکتوری ریست میشه و هیچ اطلاعاتی روش نمی مونه

sonic69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شنیدم که می تونند سریال گوشی رو بسوزونند آیا این واقعیت داره؟

sonic69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امیدوارم که واقعی نباشه...
از طرفی هم شندیم گوشی ها رو اوراق می کنند و نمیشه ردیابی شون کرد...
کلی دل نگرانم که خدایی نکرده پیدا نشه!

afoadi

Registered User
لایک‌ها
86
امیدوارم که واقعی نباشه...
از طرفی هم شندیم گوشی ها رو اوراق می کنند و نمیشه ردیابی شون کرد...
کلی دل نگرانم که خدایی نکرده پیدا نشه!

امیدوارم که پیدا بشه - مدل گوشی چی بود؟

sonic69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تو این انجمن به این بزرگی به غیر از @afoadi عزیز کسی نظری نداره؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
من توی زمینه موبایل فعالیت میکردم 3 بار این موضوع رو تجربه کردم -یک بار گوشی خودم و 2 بار گوشی مشتری
گوشی خودم اکسپریا پی بود که سرقت شد و یکهفته بعد از ثبت در سیستم خبر دادن که شناسایی شده و طرف رو از طریق کلانتری احضار کردن که در نهایت با دیدن بدبختی و فلاکت طرف بدون اینکه گوشی رو بگیریم رضایت دادیم ولی از 2 مورد مشتری هم یک مورد که کشف نشد و اون یکی مورد طرف پول گوشی و همه هزینه ها رو گرفت و بعدش رضایت داد - نه متاسفانه از طریق حسابها نمیشه چون معمولا گوشی فاکتوری ریست میشه و هیچ اطلاعاتی روش نمی مونه
افشین جان یعنی گوشی دزدی فروخته شده بوده؟ چطور احضار کردن و طرف اومده کلانتری؟!

afoadi

Registered User
لایک‌ها
86
افشین جان یعنی گوشی دزدی فروخته شده بوده؟ چطور احضار کردن و طرف اومده کلانتری؟!
بله گوشی دزدی رو به یک بنده خدایی فروخته بودن ( جلوی پاساژ علاالدین اون گوشی هایی که فروخته میشن اکثرا یا فیک هستن یا دزدی) کسی که خریده بود بی خبر از همه جا سیم کارتشو میندازه روی گوشی ای که در سیستم سرقتی اعلام شده بلافاصله شماره تلفن و آدرس طرف به دادگستری اعلام میشه و دادگستری به کلانتری اون حوزه اعلام میکنه این فرد رو احضار و به دادسرا معرفی کنن، اگر طرف نره حکم جلب صادر میشه - بعد اگر طرف شانس بیاره و قاضی ادم حسابی باشه زندانی نمیشه بلکه بهش مهلت میدن رضایت شاکی رو جلب کنه و الباقی ماجرا...

بالا