• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رزبلاگ داره چی کار میکنه؟؟؟؟!!!!

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
سلام خدمت همه دوستان
بنده تعدادی سایت و وبلاگ تو رزبلاگ دارم
دو روز پیش متوجه شدم رزبلاگ اکثر کد های پاپ آپ و کسب درامد رو مسدود کرده!
چند تا از سایت هام هم مسدود کرده و نوشته به علت اسپم بخاطر گزارش گوگل مسدود شده
در صورتی که اسپم نبودن مطالبشو دستی میزدم و کاملا مطالب مفیدی بودن
از طرفی هنوز در گوگل ایندکس هستن!!
دو روزی هم هست که رزبلاگ قطعی سرورش زیاد شده به طوری که بازدید سایت هام نصف شده
کسی میدونه چه خبره؟ دارن چی میکنن؟
اصلا کسی مشکلات بنده رو داشته؟؟؟؟
ممنون میشم شرکت کنید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
نمیخام سرزنشت کنم چون ربطی به موضوع تاپیکت نداره
اما میگم تا شاید یکی بعدها اینو ببینه و به دردش بخوره
در کل به نظرم کسی که روی یه سرویس وبلاگ وطنی سرمایه گذاری کنه داره وقتشو هدر میده (روی سرویس های وبلاگ یاهو و گوگل باشه حرف نداره ولی متاسفانه فیلترن)
اگه واقعا میتونید صفحه خودتون رو به بازدیدی که ازش میتونید کسب درآمد کنید برسونید بهتره روی یه دامنه با هاست جداگانه اینکارو کنید تا ریسکو به حداقل برسونید

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
نمیخام سرزنشت کنم چون ربطی به موضوع تاپیکت نداره
اما میگم تا شاید یکی بعدها اینو ببینه و به دردش بخوره
در کل به نظرم کسی که روی یه سرویس وبلاگ وطنی سرمایه گذاری کنه داره وقتشو هدر میده (روی سرویس های وبلاگ یاهو و گوگل باشه حرف نداره ولی متاسفانه فیلترن)
اگه واقعا میتونید صفحه خودتون رو به بازدیدی که ازش میتونید کسب درآمد کنید برسونید بهتره روی یه دامنه با هاست جداگانه اینکارو کنید تا ریسکو به حداقل برسونید
بله کاملا موافقم با شما
ولی اون سایت ها و وبلاگها رو خریداری کرده بودم و متاسفانه یا خوشبختانه روی رزبلاگ از آب درومدن!!

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
"مطالبشو دستی میزدم"
یعنی چی؟
حتما زیاد زدی کم بزن همیشه بزن!
یعنی مطلب اختصاصی و نه با ربات و اسپم
خلاصه منظورم این بود که اسپم نبودن هیچ رقمه ولی الان مسدودن و نوشته به علت اسپم مسدوده!
تیکت هم جواب نمیدن...

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
بله پیشنهاد میکنم حتما سایت درست کنید.با وبلاگ و کلا چیزهایی که رایگان باشه به جایی نمیرسی و ریسکش بالاست.

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
بله کاملا موافقم با شما
ولی اون سایت ها و وبلاگها رو خریداری کرده بودم و متاسفانه یا خوشبختانه روی رزبلاگ از آب درومدن!!
اگه من باشم اصلا حاضر به خرید وبلاگ نمیشم . چند وقت پیش میخواستم یک وبلاگ روی رزبلاگ بخرم که خوشبختانه منصرف شدم.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
بروی یک سرویس معتبر هاستینگ یک سایت ایجاد کنید ، عمر خودتون رو به پای سرویس های وبلاگدهی هدر ندید .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یعنی مطلب اختصاصی و نه با ربات و اسپم
خلاصه منظورم این بود که اسپم نبودن هیچ رقمه ولی الان مسدودن و نوشته به علت اسپم مسدوده!
تیکت هم جواب نمیدن...
جواب دهنده تیکت دو نفر مدیر اسکینک و قالب گرافه تو انجمنشون پست بزار جواب میدن یا به ای دی تلگرامشون پیام بده!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
رزبلاگ با اون انجمن سازش یه یک درصد خاصیت زن فورو را هم ندارد. من که انجمنشو مسدود کردم و رفتم. ارزش کار کردن نداره

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
یک کاربری به من سفارش پاپ آپ داده بود و کد رزبلاگ رو به من داد و من با توجه به اینکه هزینه رو از قبل میگیرم برام فرقی نمیکرد کد سایت خودشو بده یا رزبلاگو !
اما در نهایت علاوه بر اینکه نصف سیستم های پاپ آپ نرمال هم نتونست کسب درامد کنه ، اون درامدی هم که داشت تا به الان 2 هفتس که واریز نشده و به همین دلیل توصیه میکنم کلا سمت چنین سیستم های همه کاره ، هیچ کاره ای نرید ;)

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
نه متاسفانه

ممنون از شرکتتون ولی بحث اصلا درباره بهتر بودن سایت یا وبلاگ نیست!!!
صحیح میفرمایید منظورم این بود که وبلاگدهی همین مشکلات یهویی داره که الان میبینید ! یهو صبح بلند میشی میبینی مدیر قانون خاص خودشو بر علیه وبت پیاده کرده ! وب مدلی تو رزبلاگ داشتم 6000 آیپی طی مسئله ای به فناش دادن ..

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
کلا سیستم های وبلاگدهی ایران یه قانون نانوشته دارن اونم اینه "کار کن خوبم کار کن آمار بگیر برا وبلاگت اما فقط من صاحب وبلاگدهی حق دارم ازش پول دربیارم" برا همینه وقتی شما که وبمستری و چم و خم درآمد نت رو می دونی میری از منابع اونا استفاده می کنی دکت می کنن اونا دنبال بچه مدرسه ای هستن بیاد هرازگاهی عشقی مطلب بزنه اینا هم سودشو ببرن

بالا