• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رزولیشن لازم واسه طراحی سایت تو فوتوشاپ

ali_so2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

میخواستم تصاویر سایتمو تو فتوشاپ طراحی کنم. البته من سایتمو علاوه بر upload کردن ، بصورت local تو لپ تاپ هم تو جلسات پرزنت میکنم و میخوام تصاویر بالاترین کیفیت رو داشته باشن.:guitar:

فکر کنم مجبورم دو تا ورژن ازش بسازم. تنها تفاوتشون تو درصد ذخیره سازی حین save for web کردنه.

سوال اینجاست که فایل new رو با چه رزولیشنی باز کنم ، 72 یا 300 یا .... ؟ که بهتنرین نتیجه رو داشته باشم؟
و اگه بعدا بخوام ازش پرینت رنگی بگیرم مشکلی نداشته باشم؟

ممنون . . . :cowboy:

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
خوبید ؟
بهترین رزولیشن 72 هست .
با فرمت gif ذخیره کنید .
برای حجم کمتر هم با فرمت jpg ذخیره کنید .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نمیشه گفت کل سایت باید با gif خروجی گرفته بشه! چون بعضی قسمت ها برای خروجی با gif مناسب نیست و بهتره با png or jpg ذخیره بشه اما برای چیزی مثل همون پرزنت بهتره با jpg با حدود 90% خروجی بگیرید.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین فرمت برای تصاویر وب PNG هست دلایل زیادی داره حتی مقاله هم براش نوشتن به گردی پیدا میکنی البته گویا تخصصی دنبالش نیستی و فقط میخوای کارت راه بی افته

با این لحاظ بازم PNG پیشنهاد میکنم

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
رزولوشن 72 - خروجی gif

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
می تونی از firework استفده کنی که مخصوص همین کار هستش
البته یه آموزش مقدماتی لازم داره
ولی فایل هات رو توی فتوشاپ با گزینه Save for web تست کن و ببین بهترین نتیجه رو کدوم بهت می ده
اگر Gif خوب نبود png ولی صحبت از jpg به غیر از عکس های بزرگ نکن ( البته اونهم در موردی که gif کیفیت خوب نداشته باشه )

ali_so2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از همه دوستان ممنونم.

... . . گویا تخصصی دنبالش نیستی و فقط میخوای کارت راه بی افته ، با این لحاظ بازم PNG پیشنهاد میکنم

نه ، 6 سالی هست photoshop کار میکنم . اولین سایت رو هم سال 81 زدم ( زمان دانشجوئیم). ولی این سایت 60% اش گالری عکسه ( بالای 300 تا عکس) که خیلی بیشتر از صفحات اصلی واسم مهمه !

یعنی رزولیشن بالای 72 برای نمایش دادن تو LCD و مانیتور تاثیری نداره؟

واسه امتحان دو فایل هم اندازه ( از نظر طول و عرض 500*500 ) باز کردم. یکی با 72 و یک با 300 . تو هردوشون یه دکمه و اشیاء 3D و متنی با خط نستعلیق یکسان کشیدم. وقتی هردو رو Save for web با 80% و با jpg ذخیره کردم ؛ بطور محسوسی ( مخصوصا تو لپ تاپ ) کیفیت خروجی 300 بهتر بود و متن ها بهتر و شارپ تر دیده میشدن!

حالا چرا هر دو فایل ای که درست کردم یک اندازن؟ 721 کیلوبایت:eek:
درصورتی که قاعدتاً باید رزولیشن 300 دارای حجم بالاتری باشه ! در ضمن از ترکیب رنگی های زیاد و تیره استفاده کردم تا تفاوتها دیده شن.

یا حق . . . .

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
دوست عزیز این چیزی که شما می گی ( عکس هایی که میخواهید تو گالری عکس ازش استفاده کنید ) جزء طراحی وب نمیشه و جزء محتوی سایت هستش که اصولش با طراحی وب تفاوت داره

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
برای سایت از رزولوشن 72 استفاده میشه. ولی این رزولوشن قدری از توانایی چشم انسان پایین تر هست. اگر می خواهید حداکثر رزولوشنی رو داشته باشید که چشم انسان میتونه تشخیص بده (مثلا برای عکس هایی که میخواهید تو گالری سایت قرار بدید) می تونید از رزولوشن 96 استفاده کنید.

ali_so2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز این چیزی که شما می گی ( عکس هایی که میخواهید تو گالری عکس ازش استفاده کنید ) جزء طراحی وب نمیشه و جزء محتوی سایت هستش که اصولش با طراحی وب تفاوت داره

ممنون از توجه تون، ولی بالاخره گالری عکس هم باید با سایت آپ بشه و در ضمن گالری جوریه که تمام عکس ها تو یه صفحه و در 40 ردیف و در 10 ستون بصورت thumbnail قرار دارن که با زدن هر کدوم با یه افکت transparent باز میشن. کمپلت html , javascript هستش . ( اندازه thumbnail ها 50*70 و اندازه عکس های اونها بعد از کلیک کردن 400*300 )

برای سایت از رزولوشن 72 استفاده میشه. ولی این رزولوشن قدری از توانایی چشم انسان پایین تر هست. اگر می خواهید حداکثر رزولوشنی رو داشته باشید که چشم انسان میتونه تشخیص بده (مثلا برای عکس هایی که میخواهید تو گالری سایت قرار بدید) می تونید از رزولوشن 96 استفاده کنید.

پس با 96 آتیشش میکنیم ببینیم چی میشه !:rolleyes:

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
رزوليشن استاندارد براي طراحي صفحات وب 72 هست و تمام!
در ضمن در مورد انتخاب فرمت عكس ها نميشه گفت فقط از يك فرمت بايد استفاده بشه! gif و png8 فقط 256 رنگ رو ساپورت ميكنند ولي jpeg طيف رنگيه گسترده اي داره ولي به خاطر خاصيت فشرده سازي كه داره از كيفيت عكس ها كم ميكنه! PNG24 هم هست كه هم كيفيت رو حفظ ميكنه و هم طيف رنگيه بالايي داره ولي خوب حجم بالايي توليد ميكنه!
براي عكس هم فقط از jpeg استفاده كنيد و نه از فرمت ديگه اي !

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
بزار برات خلاصه کنم .

رزولیشن 72 با فرمت gif بهترینه .

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
attachment.php

فرمت: JPEG
حجم: 70.5 KB

attachment.php

فرمت: GIF
حجم: 92.6 KB

attachment.php

فرمت: PNG-8
حجم: 86.5 KB

حالا هي بيايد بگيد فقط اين فرمت فقط اون فرمت!

فایل های ضمیمه

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    70.6 KB · نمایش ها: 15
  • pic2.gif
    pic2.gif
    92.6 KB · نمایش ها: 16
  • pic3.png
    pic3.png
    86.6 KB · نمایش ها: 16

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ارتباط این عکسهایی که شما گذاشتین با طراحی وب و کلا موضوع وبسایت چی هست؟ شما در کدوم وبسایتی دیدین که یک عکس رو به صورت فلت، به این شکلی که شما گذاشتید بذارن؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
ارتباط این عکسهایی که شما گذاشتین با طراحی وب و کلا موضوع وبسایت چی هست؟ شما در کدوم وبسایتی دیدین که یک عکس رو به صورت فلت، به این شکلی که شما گذاشتید بذارن؟
ارتباطش در اينه كه فرق فرمت هاي عكس براي كساني كه هنوز تفاوت هاشونو نميدونن مشخص بشه و نظر الكي ندن!

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
دوست عزیز فرمت jpg کامل فیت نمیشه .
فرمت png حجمش زیاده .
اما فرمت gif یک حجم معمولی و فیت مناسب داره .
شما به سایت های بزرگ نیگا کن .
سیستم های ویبولتین ، مای بی بی ، نیوک و ... همه از فرمت gif استفاده کردن .
الگو برای خودت قرار بده .

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
منظورتون از فيت شدن چيه؟ gif فيت مناسب داره يعني چي؟؟
در ضمن من نگفتم فقط از jpeg استفاده بشه يا فقط gif!
هر كدوم جاي خودش...

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
فایل های gif علاوه بر خاصیت Transport بودن ، می تونن در جای خود با سایز خود قرار بگیرند .
من یه مثال خیلی ساده میزنم .
یه عکس رو یه بار با jpg و یه بار gif ذخیره .
حالا تو ورد بیارشون .
ببین چطوری میشه ؟
این فقط یه مثال بود .

بالا