
در طول ویدیویی که منتشر شده است و در آن آقایان Keiji Inafune خالق Yaiba: Ninja Gaiden Z و Yosuke Hayashi صحبت هایی را داشته اند مدیر تیم نینجا اعلام کرده است که وجود استودیوی Spark Unlimited سازنده ی Yaiba: Ninja Gaiden Z باعث این نمی شود که وجود نسخه ی اصلی این بازی نادیده گرفته بشود.
ایشان در ادامه اینگونه بیان کرده اند که:
Team Ninja در حال فکر کردن بر روی نسخه ی بعدی Ninja Gaiden می باشد.به عنوان مثال اگر بازی یک غذا بود،Ninja Gaiden یک غذای پرگوشت و پرملات و Yaiba: Ninja Gaiden Z دسر آن می بود.
تمامی وعده های غذایی باید در دنیای Ninja Gaiden باشد،اما بازیکنان تجربه های مختلفی را از بازی کردن به دست می آورند.بدین شکل تفاوت Yaiba: Ninja Gaiden Z مشخص می شود.
پس از آن آقای Keiji Inafune اعلام کرده اند که Team Ninja رسما در حال کار بر روی نسخه ی بعدی از عنوان Ninja Gaiden می باشند:
کسانی که منتظر نسخه ی بعدی Ninja Gaiden هستید،نسخه ی بعدی خواهد آمد.
در این میان،Yaiba: Ninja Gaiden Z در اواخر ماه فبریه یا اوایل مارچ ۲۰۱۴ برای پلتفرم های PC, PlayStation 3 و Xbox360 عرضه خواهد شد.