• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رسوایی (ساخته جدید مسعود ده نمکی) + پشت صحنه

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
..:: رسوایی ::..
ساخته جدید مسعود ده نمکی

220133239_670.jpg

جدیدترین ساخته مسعود ده نمکی که جژ فیلم هایی اکران نوروزی بود که البته از چند روز زودتر در تهران و سپس در شهرستان ها به اکران در آمد.

نقد فیلم
...

پشت صحنه فیلم

497%D8%AF%D9%87%D9%86%D9%85%DA%A9%DB%8C.jpg

لینک دانلود پشت صحنه

حجم: 36 MB

----------------------------------------------------------------------

من خودم امشب دیدمش و به نظرم خوب بود (در سطح سینمای ایران).فیلم با محتوا بود و یک واقعیت جامعه را به تصویر کشیده بود,حالا خوب با بد... بعد از سه گانه اخراجی ها که نقد های کوبنده یساری را به دنبال داشت به نظرم ده نمکی با ساخت این فیلم سبک جدیدی از فیلم سازی خودش را ارائه کرده.بازی اکبر عبدی شاهکار بود و الناز شاکردوست و محمدرضا شریفی نیا هم خوب ایفای نقش کرده بودند,کامران تفتی هم خیلی خوب از پس نقشش بر اومده بود.در کل در سطح همون سینمای ایران بود.

Last edited:

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
داستانش چیه؟
داستان در درمورد یک دختر فاحشه هست که یک حاجی بهش پیشنهاد عقد موقت در ازای بخشیدن طلبه دختره را میده.دختر هنگام فرار از دست مامورا به داخل خانه ای وارد میشه که خانه روحانی داستان (اکبر عبدی هست) که اول می خواد با درواقع رابطه ج.ن.س.ی که با روحانی داستان برقرار می کنه ازش حق السکوت بگیره که متوجه میشه این بابا از اوناش نیست.در ضمن همون حاجیه با خواستگار دختر برای این روحانی پاپوش درست می کنند که بدنامش کنند و...

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
مزخرف به تمام معنا بود.سوژه ی چرت و کلیشه ای!

سلام دوست عزیز
فیلم را کی دیدید؟
فک کنم دارید از روی تعصب و مشلاتی که بعضی ها از گذشته با آقای ده نمکی داشتند نظر میدید چون داستانش که تکراری نبود!!میشه یک فیلم نام ببرید که داستانی مشابه و یا تقریبا مشابه داشته باشه؟
شاید حرف شما درست باشه ولی من تاحالا داستانی به این شکل ندیده بودم که به این وضوح بیان بشه.البته گفتم شاید در مورد نظر شما اشتباه می کنم

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
سلام دوست عزیز
فیلم را کی دیدید؟
فک کنم دارید از روی تعصب و مشلاتی که بعضی ها از گذشته با آقای ده نمکی داشتند نظر میدید چون داستانش که تکراری نبود!!میشه یک فیلم نام ببرید که داستانی مشابه و یا تقریبا مشابه داشته باشه؟
شاید حرف شما درست باشه ولی من تاحالا داستانی به این شکل ندیده بودم که به این وضوح بیان بشه.البته گفتم شاید در مورد نظر شما اشتباه می کنم

فیلم رو هفته ی پیش دیدم. محمد رضا شریفی نیا طبق معمول یک حاجی بازاری به ظاهر مذهبی آب زیر کاست که از بابای دختره طلب داشته و عوض طلبش میخواد با دختره ازدواج کنه
از قضا یه حاجی دیگه (اکبر عبدی) هم موجوده که اینکه به طرز جفنگی علم غیب داره و هرچی دختره میخواد رسواش کنه به طرز معجزه آسایی نمیشه

شما که این فیلم گیشه ای و پر زرق و برق و داف محور رو با فیلمی مثل جدایی مقایسه میکنی اصولا ارزش های هنری یک فیلم رو نادیده گرفته
ما چیزی داریم به اسم هنر
چیزی هم داریم به اسم سرگرمی
پدر خوانده تعریف کلمه ی فیلم هست از بعد هنری
شامل سناریو ٬ موسیقی فیلم ٬ بازی هنرمندان ٬ فیلمبرداری و ‌‌...
جدایی نادر از سیمین شاید ۳۰ درصد از این تعریف رو ارضا میکرد

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
فیلم رو هفته ی پیش دیدم. محمد رضا شریفی نیا طبق معمول یک حاجی بازاری به ظاهر مذهبی آب زیر کاست که از بابای دختره طلب داشته و عوض طلبش میخواد با دختره ازدواج کنه
از قضا یه حاجی دیگه (اکبر عبدی) هم موجوده که اینکه به طرز جفنگی علم غیب داره و هرچی دختره میخواد رسواش کنه به طرز معجزه آسایی نمیشه

شما که این فیلم گیشه ای و پر زرق و برق و داف محور رو با فیلمی مثل جدایی مقایسه میکنی اصولا ارزش های هنری یک فیلم رو نادیده گرفته
ما چیزی داریم به اسم هنر
چیزی هم داریم به اسم سرگرمی
پدر خوانده تعریف کلمه ی فیلم هست از بعد هنری
شامل سناریو ٬ موسیقی فیلم ٬ بازی هنرمندان ٬ فیلمبرداری و ‌‌...
جدایی نادر از سیمین شاید ۳۰ درصد از این تعریف رو ارضا میکرد

کاملا با حرفتون موافقم و بگم که من گفتم تقریبا هیچ فیلمی به جز جدایی نادر از سیمین.مقایسه نکردم و گفتم که جدایی فیلم زیبایی بود
فیلم رسوایی به نوبه خودش فیلم زیبایی بود چون فک می کنم چون شریفی نیا این نقش را بازی کرده به نظر شما تکراری اومده.نقش شریفی نیای ریاکار در فیلم های کمدی را با یک فیلمی که داره واقعیت رو نشون میده مقایسه نکنید.یک جایی واسه خندس ولی اینجا واقعیتی را نشون میده که در جامعه وجود داره و نمیشه بصورت دیگه ای نشونش داد (افراد ریاکار در جامعه ما زیاد هستند که خوب فیلم می خواد نشون بده و باید به اینصورت به تصویر کشیده میشده).اون حاجی هم فک نمی کنم چیزه عجیبی بوده باشه چون تا حدودی علم غیب (نه البته به معنای واقعی علم غیب) و فقط حوادثی بهش الهام میشه که این خیلی عجیب نیست.بودن ادمایی با این ویژه گی.فردی که دختری با اون ظاهر چنین پیشنهادی بهش بدهد (واقعیتیست که میگم) و رفتار روحانی فیلم را داشته باشه عجیب نیست که از چنین درجات معنوی هم برخوردار باشه.در واقع اکبر عبدی و شریفی نیا در این فیلم دو شخصیت کاملا متفاوت هستند در ظاهری تقریبا شبیه به هم.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
بازم به حرف من نرسیدی شاید اخراجی های ۱ ۲۰ درصد از تعریف یک فیلم از بعد هنری رو داشت اما کارهای بعدی ده نمکی به مرور کاملا از دید هنری خارج شد و به سرگرمی تبدیل شد. لزوما کمدی رو سرگرمی نمیدونن
بازی اکبر عبدی و سایر بازیگران در اخراجی های ۱ از هنرمندانه ترین بازیهای تاریخ سینمای ایران هستش.
شما اصلا فیلم رسوایی رو جزو ۱۰۰ فیلم برتر ایرانی از بعد هنری هم نمی تونی جا بدی چه برسه به اینکه بعد از جدایی قرار بدی
حتی جدایی هم نمی تونی در صدرش قرار بدی! آثار بسیار ارزشمندتری داره سینمای ایران!

Zirnevis.Sub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آشغالترین فیلمی که تو عمرم دیدم. چرت محض. اگر دستم میرسید پولم رو از کارگردانش پس میگرفتم. چرت پرته.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
چند روز پیش رفتم دیدم فیلمو
بالاخره یه فیلم خوب از این ده نمکی دیدیم!
قصه خوبی داشت. بازی ها هم در کل خوب بود: شاکر دوست زیاد خوب نبود،عبدی معرکه بود. شریفی نیا هم که...
در کل خوب بود

farhad-mot

Registered User
لایک‌ها
12
آشغالترین فیلمی که تو عمرم دیدم. چرت محض. اگر دستم میرسید پولم رو از کارگردانش پس میگرفتم. چرت پرته.

سلام دوست عزیز
الان با این نظرتون متوجه شدم که کلا بیخیال فیلم هستید و دارید از روی کینه نظر میدید (البته قصد جسارت ندارم)
برای چی این فیلم انقدر شما را بهم ریخته؟

Zirnevis.Sub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
شرمنده متوجه نبودم در برابر بزرگترین منتقد عالم هستی دارم حرف میزنم. شما ببخشید. اشتباه کردم.

خدا رو شکر که این آشغال (که حقیقتا نمیتونم اسم فیلم رو روش بذارم) از سوی همه سینمایی ها (و نه عوام و توده مردم که سینما یه تفریح یه ساعته هست براشون و ساعت دوم همه چیز رو فراموش میکنن) هم مورد حمله واقع شد. حداقل حساب کار دست این بابایی که خیال کرده هرکی از مامان جونش قهر کنه میشه کارگردان میاد. این آدم از خدا بی خبر خیال کرده با بزک کردن یه بازیگر مثلا خوشگل و آرایش این مدلی و اون دکوپاژهای ابتدایی تونسته یه سری جوون رو خام کنه و بکشونه سینما هنر کرده. خدا رو شکر که اهل فن و هنر پشیزی برای امثال این بابا ارزش قائل نیستند.

گنج قارون و سلطان قلب ها هم پربیننده ترین فیلمای تاریخ سینمای ایران هستن. پس اونا هم حتما بهترین هان. آره؟ اونور آب هم آت و آشغالایی مثل ترنسفورمز و twilight میشن پرفروش ترین ها. پس اونا هم حتما بهترین ها هستن؟
10 سال دیگه کسی این آشغال ها رو یادش نمیمونه. هنر اصیل هست که موندگاره.

Zirnevis.Sub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
فیلم را کی دیدید؟

تکراری نبودن سوژه این فیلم مثل شوخی میمونه. اول چهار تا دونه فیلم اینور و اونور رو ببینن همه بعد نظر بدن. بماند که فیلم MALENA رو این بابا (دهنمکی) کپی کرده.
اما نمونه ایرانی هم حداقل 15 تا من سراغ دارم. نمونه زنده میذارم جلوتون و بحث رو تموم میکنم.

رقاصه شهر (رقاصه شهر فیلمی از شاپور قریب است با بازی ناصر ملک مطیعی و فروزان. این فیلم در سال ۱۳۴۹ ساخته شده است.)

چرا زنده؟ شبکه من و تو میخواد جمعه نشونش بده. بشینین ببینین تا بفهمین این مردک نون به نرخ روز خور به اندازه فیلمهای 50 سال پیش هم سواد سینمایی نداره.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
«رسوایی» دوهفته‌ای میلیاردی شد

تسنیم: «رسوایی» گزینه اصلی فروش سینما در سال 92، سرانجام مرز یک میلیارد فروش را رد کرد. «تهران 1500» با 600 میلیون تومان فروش دومین فیلم پرفروش این روزهای سینماهاست.

علی سرتیپی مدیرعامل مؤسسه «فیلمیران»، پخش‌کننده دو فیلم مهم اکران نوروزی آخرین رقم فروش دو فیلم پرفروش این روزهای سینماها را اعلام کرد.

به‌گفته سرتیپی، فیلم «رسوایی» به‌کارگردانی مسعود ده‌نمکی سرانجام مرز یک میلیارد را رد کرد و به فروشی معادل یک میلیارد و دو میلیون تومان دست پیدا کرد.

فیلم «تهران 1500» انیمیشن بهرام عظیمی هم با فروش قابل توجه 600 میلیون تومان در سینماهای کشور رتبه دوم فروش فیلم‌ها در اکران پرحاشیه نوروزی را به خود اختصاص داد.

فروش این دو فیلم مربوط به سینماهای شهرستان‌ها و تهران است.

به‌این‌ترتیب تا انتهای شب گذشته با گذشت دو هفته از اکران فیلم‌ها بدون در نظر گرفتن دو روز تعطیلی سینماها، دو فیلم پرمخاطب سینمای ایران به فروش قابل قبولی دست پیدا کرده‌اند.

چرخ اقتصادی سینمای ایران ظاهرا به گردش افتاده است.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
«رسوایی» دو میلیاردی شد

مسعود ده‌نمکی بعد از فروش دو میلیاردی «رسوایی» گفت: خود من توقع نداشتم مردم با یک فیلم ملودرام و اجتماعی با این شیفتگی و هیجان ارتباط برقرار کنند.

این کارگردان در گفت وگو با ایسنا،درباره استقبال مخاطبان از چهارمین ساخته سینمایی‌اش اظهار کرد: مردم به قصه جدید و حرف‌هایی که کمتر طرح می‌شود واکنش بهتری نشان می‌دهند. در واقع آنها می‌خواهند حرف‌های خودشان را در پرده سینما ببینند و اینکه فیلم بتواند مخاطب خاموش را به سینما بکشاند،‌ مهم است.

وی با اشاره به نمایش این فیلم در جشنواره فیلم فجر‌، گفت: در همان جشنواره هم مشخص شد «رسوایی» در اکران عمومی مورد توجه مردم قرار می‌گیرد. با توجه به اینکه سینماهای نمایش دهنده فیلم در تهران از ا ول فروردین ماه کامل شد‌ و شهرستان‌ها نیز با چند روز تاخیر فیلم را به روی پرده بردند، خوشبختانه مانند «اخراجی‌ها» مخاطبان شهرستانی‌ فیلم به اندازه تهران و یا بیشتر هستند.

این کارگردان تعداد سینماهای «رسوایی» را به مراتب کمتر از «اخراجی‌ها» عنوان کرد واظهار داشت: البته به گفته پخش کننده فیلم به مرور بر تعداد سینماها افزوده خواهد شد.

وی ادامه داد: در شهرهایی مانند مشهد و اصفهان شاهد استقبال کم سابقه از این فیلم هستیم. به طوری که فروش روزانه 12 میلیون در این شهرها بسیار کم‌سابقه است. در عین حال متاسفانه به دلایل نامعلوم فیلم در قم به نمایش درنیامده است و امیدوارم با توجه به استقبالی که خانواده‌ها در شهرهای مذهبی از «رسوایی» دارند،‌ قم هم به شهرهای اکران کننده این فیلم اضافه شود.

ده‌نمکی تبلیغات تلویزیونی این فیلم را بسیار اندک ارزیابی کرد و گفت:ما تبلیغات میدانی هم نداریم اما خوشبختانه تبلیغات دهان به دهان باعث شده مردم به سینماها بیایند. به طوری که فروش فیلم در سینما شکوفه که در پایین شهر واقع شده است،‌ با روزی 7 میلیون تومان اریکه ایرانیان برابری می‌کند و این نشان می‌دهد که اقشار مختلف، این فیلم را که طنز هم نیست پسندیده‌اند.

وی افزود: «رسوایی» بازیگران کمتری نسبت به «اخراجی‌ها» دارد و تبلیغات گسترده‌ای هم ندارد و شاید اگر می‌خواستم به تکرار فیلم‌های قبلی‌ام بیفتم مردم این اقبال را نشان را نمی‌دادند. «رسوایی» دیدگاهی مذهبی دارد و از خط قرمز عبور نمی‌کند و خوشبختانه همه طیفی را جذب کرده که باید این استقبال را بدون حب و بغض کارشناسی کرد.

این کارگردان با بیان اینکه منتقدان بهتر است به جای فرافکنی به متن مراجعه کنند، خاطر نشان کرد: اگر زمان «اخراجی‌ها» می‌گفتند بخشی از رسانه‌ها حامی این فیلم هستند اما سر «رسوایی» می‌بینیم که حتی رسانه‌های اصول‌گرا هم سعی کرده‌اند یا منتقد فیلم باشند و یا سکوت کنند اما می‌بینیم مردم راه خودشان را رفته‌اند.

وی درباره پیش‌بینی‌اش از تکرار رکورد «اخراجی‌ها» توسط «رسوایی» گفت: اگر این استقبال در مدت زمانی که از اکران فیلم باقی مانده ادامه داشته باشد و شهرهایی که «رسوایی» را اکران نمی‌کنند نیز اضافه شوند‌، فیلم می‌تواند تا اردیبهشت ماه به رقم قابل توجهی برسد اما اینکه به فروش آثار طنز برسد یا نه بستگی به آینده دارد ضمن آنکه باید روی خوشی هم به پخش تیزرهای این فیلم نشان داده شود.

ده‌نمکی تاکید کرد: این استقبال پیام‌های زیادی دارد و اینکه بعضی‌ها فکر می‌کنند مردم تنها از آثار طنز استقبال می‌کنند درست نیست. چرا که ما در حال حاضر همزمان فیلم طنز هم در حال اکران داریم.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دیگه داره ساخته هاش چرت میشه از بین فیلماش فط اخراجیا 1 قشنگ بود بقیش مزخرف بود

new24

Registered User
لایک‌ها
300
فیلم این چماق به دست رو نباید دید(به اعتقاد من)
دلیلش هم واضح و مبرهنه

در مورد کپی بودنش که شکی نیست ولی هرچیزی این ....(هیچکس رو مسخره نمیکنم غیر کسایی که کینه اینترنتی ازشون دارم!) بسازه معلومه که چیه
هندونه ایست که شرط چاقو لازم نداره،سفید سفید عین شیربرنج(یادش بخیر کیلویی 2 ت حساب کردن همین هندونه رو با من 13بدر!اخرشم رفتم هندونه رو پرت کردم وسط مغازش کل مشتریهاش پراکنده شدن)خب خاطره بسه!
به نظر من اگه کسی میخواد بره فیلم ببینه بره تهران 1500 رو ببینه ،خودم ندیدم ولی تعریفشو زیاد شنیدم مخصوصا با پول و زمانی که خرج کردن واسش چون این یک استارت واسه نوع جدیدی از رسانه هست

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
فیلم این چماق به دست رو نباید دید(به اعتقاد من)
دلیلش هم واضح و مبرهنه

در مورد کپی بودنش که شکی نیست ولی هرچیزی این ....(هیچکس رو مسخره نمیکنم غیر کسایی که کینه اینترنتی ازشون دارم!) بسازه معلومه که چیه
هندونه ایست که شرط چاقو لازم نداره،سفید سفید عین شیربرنج(یادش بخیر کیلویی 2 ت حساب کردن همین هندونه رو با من 13بدر!اخرشم رفتم هندونه رو پرت کردم وسط مغازش کل مشتریهاش پراکنده شدن)خب خاطره بسه!
به نظر من اگه کسی میخواد بره فیلم ببینه بره تهران 1500 رو ببینه ،خودم ندیدم ولی تعریفشو زیاد شنیدم مخصوصا با پول و زمانی که خرج کردن واسش چون این یک استارت واسه نوع جدیدی از رسانه هست

اصلا مشکل چماق به دست بودنش نیست! کومونیست ها هم ممکنه فیلم خوبی بسازند!

اما واقعا این فیلم جز یه فیلم معمولی که سی دیش باید تو سوپر مارکت خاک بخوره چیزی بیشتر نیست! واقعا ارزش سینما رفتن و وقت گذاشتن و دیدن رو نداره!

علت فروش بالاش هم اینه که مردم میرن ببینن چیه!؟ من خودم هم با همین نیت رفتن و دیدم! راستش نمیدونم چطور موجودی با چه دیدگاه هنری میتونه از این فیلم خوشش بیاد! فقط به درد اونایی میخورد که داشتن ذرت بو داده میخوردن و با بغل دستیشون ور میرفتن و یه نگاهی هم به فیلم مینداختن!

خلاصه ی امر اینه که خیلی خودکشی نکنید برای دیدن این فیلم و گول تبلیغات زیاد و جو سازی هارو نخورید!اگر ندیدید هم چیزی رو از دست ندادید! اما سعی کنید حوض نقاشی و یا تهران 1500 رو ببینید حتما!

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
حوض نقاشی.....تهران 1500 JuSTTTtttttTT

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
اصلا مشکل چماق به دست بودنش نیست!
اتفاقن دقیقن مشکل همینه !

سعی کنید حوض نقاشی و یا تهران 1500 رو ببینید حتما!

دقت کردید توی تیزر تبلیغاتی این فیلم خبری از بازیگر اصلی فیلم نیست ؟!! مهران مدیری رو میگم ! توی خبرها خوندم نمایش اسم و چهره ی ایشون توی صدا و سیمای ملی(!) ممنوع شده !
zadan_toye_sar.gif

بالا