• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رشته‌های کاری آینده دار در زمینه کامپیوتر

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
در حال حاضر رشته‌های کامپیوتری مختلفی موجود هست و هر کدوم هم بازار کاری خودشون رو دارند، به نظر شما به عنوان یک فرد عادی یا فعال در یکی از این رشته‌ها و یا کارشناس، کدوم رشته کامپیوتری هم اکنون و یا در سال‌های آینده بازار کاری خوبی در ایران و جهان خواهد داشت و به نوعی همیشه آپدیت میشه و اون رشته همیشه به شکل‌های مختلف وجود خواهد داشت: اگه دلیل منطقی هم همراه با جواب‌ها باشه خیلی می‌تونه خوب باشه:
بعضی از رشته ها رو بنده مینویسم و اگر رشته مورد نظر دوستان در لیست زیر نبود می‌تونند اعلام کنند:

1- کارشناس شبکه
2- برنامه نویسی اپلیکیشن
3- برنامه نویسی وب
4- گرافیک کامیپوتری و طراحی مثل وکتور و آیکون و غیره
5- کارشناس امنیت؛ بررسی باگ‌های وب سایت‌ها و کنترل شبکه‌ها
6- تدوین و کارهای ویدئویی؛ ادیت و ویرایش فیلم‌ها؛ ساخت تیزر تبلیغاتی، میکس و مونتاژ ویدئوها

در هر کدوم از رشته های بالا علاقه شرط اصلی است و هر شخصی در حد حرفه‌ای کار کنه قطعا همیشه بهترین کارها رو میتونه انجام بده؛ اما با توجه به بازار جهانی و ایران به نظر دوستان، روی کدوم یک از شاخه‌های بالا میشه به خوبی کار کرد که در هر کشوری درآمد خوبی هم داشته باشه .... در حال حاضر توی برخی از این رشته‌ها واقعا تراکم زیاد هست؛ به طور مثال در زمینه طراحی وب سایت الان خیلی طراح وب سایت وجود داره و تقریا اشباع شده گرچه کسی که کار حرفه‌ای میکنه همیشه مشتری خودش رو داره....
اگر رشته‌ای رو می‌شناسید که در ناشناخته هست و در ایران زیاد کار نمیشه هم می‌تونید بگید؛ لیست بالا فقط یه نمونه‌ است.
با تشکر از دوستان.

Last edited:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
من خودم یه زمانی کارشناس و برنامه نویس اپلیکیشن بودم :دی ولی الان هیچ سر رشته ای ندارم ولی در کل فک می کنم جای خودشو تو ایران پیدا می کنه یک روزی :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من خودم یه زمانی کارشناس و برنامه نویس اپلیکیشن بودم :دی ولی الان هیچ سر رشته ای ندارم ولی در کل فک می کنم جای خودشو تو ایران پیدا می کنه یک روزی :دی

منم فعلا کار همینه ولی تو ایران تا حالا که هیچ جایی نداشته.
چی نوشتی تا حالا یه دو تاشو نشون ما هم بده :happy:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
منم فعلا کار همینه ولی تو ایران تا حالا که هیچ جایی نداشته.
چی نوشتی تا حالا یه دو تاشو نشون ما هم بده :happy:
هیچی کار به اون شکل بزرگی نکردم ... در زمان جاهلیت ویروس تولید می کردیم از کارای مفیدمم یک برنامه آموزش فوتسال برا یه بابایی بود که تاکید داشت برنامه با زبان برنامه نویسی نوشته بشه نه فلش که نوشتیم رفت ...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هیچی کار به اون شکل بزرگی نکردم ... در زمان جاهلیت ویروس تولید می کردیم از کارای مفیدمم یک برنامه آموزش فوتسال برا یه بابایی بود که تاکید داشت برنامه با زبان برنامه نویسی نوشته بشه نه فلش که نوشتیم رفت ...

:D :D
موفق باشی عمو

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
:D :D
موفق باشی عمو
البته من خودم مهارت اصلیم توی برنامه نویسی ویندوز اپلیکیشن بود و اون زمان آشنایی کامل با ساختار و عملکرد ویندوز و پیغاماشو و توابعش داشتم و به طور کل یه نرم افزار نسبتا متوسط رو به خوب که می تونست کار یک نفر یا یک گروه کوچیک باشه رو به راحتی می تونستم تجزیه تحلیل کنم و نمونشو درست کنم . :rolleyes:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته من خودم مهارت اصلیم توی برنامه نویسی ویندوز اپلیکیشن بود و اون زمان آشنایی کامل با ساختار و عملکرد ویندوز و پیغاماشو و توابعش داشتم و به طور کل یه نرم افزار نسبتا متوسط رو به خوب که می تونست کار یک نفر یا یک گروه کوچیک باشه رو به راحتی می تونستم تجزیه تحلیل کنم و نمونشو درست کنم . :rolleyes:

دمت گرم :rolleyes:
الان دیگه نمینویسی؟
منم یه مدت مینوشتم الان یه چند ماهه حسش نیست دیگه! :(
پ.ن: دقت کردی تاپیکو کلا منحرف کردیم! :دی

Last edited:

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
به نظر من کلا بیخیال رشته کامپیوتر شو ، من خودم مدرکم کارشناسی گرایش نرمافزار ، الان تو هر رشته تحصیلی چند واحدی کامپیوتر دارند و همه ماشاالله کارشناس و صاحب نظر از یه موبایل فروش گرفته تا ...
هرکدوم از این گرایش ها رو انتخاب کنی در نهایت باید نابغه با سرمایه باشی و علاقمند به کارهای گروهی که متاسفانه خیلی کمه ، یا اینکه باید یه جا استخدام بشی که با یک نگاه اجمالی میبینی که استخدامی هاش خیلی کمه با این که همه چی ربط به کامپیوتر داره و اگر متخصص هم باشی تو ارگانهای اداری در یه زمینه خاصی و ازت یه کار دیگه بخوان که بلد نیستی ، زیرآبت رو سریع خوردس

اگر به این رشته علاقه داری در اولویت دوم قرار بده و در یک رشته دیگه تحصیل کن در کنارش کامپیوتر ،
این طوری موفق تری ، من خودم دیر به این نتیجه رسیدم ولی رسیدم و احساس بهتری دارم و موفق تر عمل می کنم

Last edited:

1240

Registered User
لایک‌ها
28
كلا رشته كامپويتر برعكس اون چيزي هست كه در افكار مردم هست.
مثلا رشته كامپيوتر گرايش نرم افزار عمرا طرف برنامه نويس بياد بيرون. بريد چارت شون رو نگاه كنيد
گرايش سخت افزار رفيق دارم كه در كيس رو تا به حال باز نكرده.
يعني كار عملي كه مردم فكر ميكنند نيست. يك سري مسائل در مورد نحوه ساخت و تكنولوژي زده ميشه.

بعد كه استخدام شديد يك جايي كه نيمگن چي خوندي و چي بهت ياد دادن كه.
كار شبكه و سخت افزار و نرم افزار و هر چي فكر ميكني ميدن دستت بايد درست كني.:)
تازه اگر به اون جاها آدم راه پيدا كنه.

Last edited:

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
6- تدوین و کارهای ویدئویی؛ ادیت و ویرایش فیلم‌ها؛ ساخت تیزر تبلیغاتی، میکس و مونتاژ ویدئوها
الان همچین گرایشی تو کامپیوتر هست ؟اگه هست تو چه مقطعی هست؟من خیلی علاقه دارم به این گرایش همه کامپیوتر که برنامه نویسی نیست

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
كلا رشته كامپويتر برعكس اون چيزي هست كه در افكار مردم هست.
مثلا رشته كامپيوتر گرايش نرم افزار عمرا طرف برنامه نويس بياد بيرون. بريد چارت شون رو نگاه كنيد
گرايش سخت افزار رفيق دارم كه در كيس رو تا به حال باز نكرده.
يعني كار عملي كه مردم فكر ميكنند نيست. يك سري مسائل در مورد نحوه ساخت و تكنولوژي زده ميشه.

بعد كه استخدام شديد يك جايي كه نيمگن چي خوندي و چي بهت ياد دادن كه.
كار شبكه و سخت افزار و نرم افزار و هر چي فكر ميكني ميدن دستت بايد درست كني.:)
تازه اگر به اون جاها آدم راه پيدا كنه.

من خودم کامپیوتر سخت افزار خوندم
کارمم میکرو هست.میکروکنترلر چیزی که همه فکر میکنن مربوط به رشته برق میشه در حالیکه
مبحثی کاملا کامپیوتری هست.
اگر سخت افزار خونده باشی و طراح باشی به معنای واقعی و FPGA بلد باشی رو هوا میبرنت.
برات کار هست.با حقوق خوب.افسوس که افراد انگشت شماری بلدن.

ببینید اینکه میگید کیس باز نکرده.مهندس کامپیوتر که تعمیر کار کامپیوتر نیست !! نصاب نیست ، مونتاژ کار نیست
این تفکرات رو دور بریزید.

مهندس کامپیوتر حتی برنامه نویسم نیست.برنامه نویسی یه کار معمولیه که با یک مقدار استعداد و
چند ترم کلاس رفتن هر کسی میتونه برنامه نویس بشه.اینکه عنوان مهندسی میگیره گرایش نرمافزار
به این دلیل هست که باید پروژه های بزرگ رو مهندسی کنه.پروژه های نرم افزاری رو.
منظورمم پروژه های ساده مثل برنامه واسه بقالی و باشگاه محل نیست.

ایران پر از فارغ التحصیل کامپیوتره که حتی خودشونم نمیدونن چی خوندن و رشته اشون چه معنائی داره.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
من خودم کامپیوتر سخت افزار خوندم
کارمم میکرو هست.میکروکنترلر چیزی که همه فکر میکنن مربوط به رشته برق میشه در حالیکه
مبحثی کاملا کامپیوتری هست.
اگر سخت افزار خونده باشی و طراح باشی به معنای واقعی و FPGA بلد باشی رو هوا میبرنت.
برات کار هست.با حقوق خوب.افسوس که افراد انگشت شماری بلدن.

ببینید اینکه میگید کیس باز نکرده.مهندس کامپیوتر که تعمیر کار کامپیوتر نیست !! نصاب نیست ، مونتاژ کار نیست
این تفکرات رو دور بریزید.

مهندس کامپیوتر حتی برنامه نویسم نیست.برنامه نویسی یه کار معمولیه که با یک مقدار استعداد و
چند ترم کلاس رفتن هر کسی میتونه برنامه نویس بشه.اینکه عنوان مهندسی میگیره گرایش نرمافزار
به این دلیل هست که باید پروژه های بزرگ رو مهندسی کنه.پروژه های نرم افزاری رو.
منظورمم پروژه های ساده مثل برنامه واسه بقالی و باشگاه محل نیست.

ایران پر از فارغ التحصیل کامپیوتره که حتی خودشونم نمیدونن چی خوندن و رشته اشون چه معنائی داره.
خوب خدا خيرت بده
اما تو ايران اين چيزها رو كه نميخوان.
تعميركار مدرك دار ميخوان. :)

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
علوم کامپیوتر چطور؟ توی ایران آزمایشگاه کامپیوتر هست؟

درضمن ایران کار نباشه جای دیگه کار هست.

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آخرش چی شد؟یه نتیجه گیری دقیق ارایه بدید
رشته کامپیوتر ارزش ادامه تحصیل داره؟اگر نه که هیچی باید برم کار آزاد اگرم بله دقیقا بگید چه گرایش(نرم افزار سخت افزار c++ c# sql میکروکنترل و ... دقیق بگید) و چه حوزه کاری(شرکت برنامه نویسی اداره دولتی بانک چی؟دقیق بگید) در ضمن لطفا با توجه به بازار کار ایران بگید چون همین برنامه نویسی تو آمریکا درآمد خوبی داره ولی تو ایران به خاطر نبود قانون کپی رایت کلی از بازار کار بر باد رفته هست

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
آخرش چی شد؟یه نتیجه گیری دقیق ارایه بدید
رشته کامپیوتر ارزش ادامه تحصیل داره؟اگر نه که هیچی باید برم کار آزاد اگرم بله دقیقا بگید چه گرایش(نرم افزار سخت افزار c++ c# sql میکروکنترل و ... دقیق بگید) و چه حوزه کاری(شرکت برنامه نویسی اداره دولتی بانک چی؟دقیق بگید) در ضمن لطفا با توجه به بازار کار ایران بگید چون همین برنامه نویسی تو آمریکا درآمد خوبی داره ولی تو ایران به خاطر نبود قانون کپی رایت کلی از بازار کار بر باد رفته هست
منهم مدتهاست همین سوال رو دارم. البته من نمیخوام برم مهندسی کامپیوتر، بلکه میخوام برم علوم کامپیوتر. شاید مجبور شم خودم یک آزمایشگاه کامپیوتر بزنم. سرمایه ای هم نمیخواد.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به عنوان یه فارغ التحصیل نرم افزار باید بگم که کسب درامد از این رشته خیلی سخته چون باید حداقل تو یه فیلد نرم افزار خیلی حرفه ایی باشید-چیزی که عمرا تو این ۴ سال آموزش داده نمیشه - تا بشه کار با درامد مناسب پیدا کرد. مشکل دیگه ای هم که داره که اینه همیشه باید به روز باشید...

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
به عنوان یه فارغ التحصیل نرم افزار باید بگم که کسب درامد از این رشته خیلی سخته چون باید حداقل تو یه فیلد نرم افزار خیلی حرفه ایی باشید-چیزی که عمرا تو این ۴ سال آموزش داده نمیشه - تا بشه کار با درامد مناسب پیدا کرد. مشکل دیگه ای هم که داره که اینه همیشه باید به روز باشید...

مخصوصا دونستن زبونهایی مثل Python و Perl که احتمال خیلی کمی هست که بهتون آموزش داده بشه.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
مخصوصا دونستن زبونهایی مثل Python و Perl که احتمال خیلی کمی هست که بهتون آموزش داده بشه.

این ۲ تا زبون رو که میتونم حدس بزنم عمرا تو هیچکدوم از دانشگاه های ما تدریس نمیشه
الان اکثرا زبان های C base مثل C,C++ تو دانشگاها تدریس میشه

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
این ۲ تا زبون رو که میتونم حدس بزنم عمرا تو هیچکدوم از دانشگاه های ما تدریس نمیشه
الان اکثرا زبان های C base مثل C,C++ تو دانشگاها تدریس میشه
به نظر من الان کسی نمیره دانشگاه که چیزی یاد بگیره ، بیشتر میرن تا مدرک بگیرن ، کاملا از خروجی ها مشخصه و از نزدیک دیگه خودمون دیدیم ، و به هیچ عنوان چیزی یاد نمیگیری که تخصص یا تضمینی برای شغل در آینده باشه
هرجا هم که استخدام بشی دولتی کلی برات کلاسهای توجیهی و دوره آموزشی ماههای اولیه کاری هست رو دریافتی حقوق تاثیر داره و اصلا مدرک اولویت دوم قرار میگیره
اگر گرایش نرم افزار باشی تو این رشته باید دنبال منابع اصلی باشی نه ترجمه فارسی و کلا فعالیت خارج از دانشگاه ، کلاسهای مختلف ، مجتمع فنی و غیره میتونی دنبال کنی این رشته رو خارج از دانشگاه
و یه چیز خیلی جالبی هم که هست اینکه تو استخدامی بانک ها مدرک کارشناسی رشته کامپیوتر حالا نرم افزار یا سخت افزار قبول ندارن و تو ازت مدرک ICDL 1-2 می خوان
کلا بیخیال شده ، یه رشته دیگه برو - خارج از دنشگاه کامپیوتر دنبال کن ، این نظر منه

بالا