• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رشته حقوق

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان رشته حقوق چه جور رشته ای هست من میخام این رشته رو انتخاب کنم و بخونم ولی قبلش خواستم اطلاعاتی داشته باشم
آیارشته سختی است
روش اینکه بخام وکالت بگیرم ودفتر وکالت بذارم چطوریه
و درامد یه وکیل کم کم چقدر است میخام بدونم چون برای اینده میخام نه اینکه فقط مدرک داشته باشم ..یعنی مجبورم به خاطر وضع مالی
کسی هست لطفا راهنماییم کنه یه وکیل یا یه دانشجوی حقوق
ممنون

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام.
من دانشجو ترم 5 عمرانم، الان دارم دوباره میخونم برای رشته انسانی و حقوق.
شما 4 سال درس دانشگاهت رو که خوندی تو رشته حقوق چند تا گزینه داری، از جمله کارشناسی، وکالت و ...
برای وکالت شما بعد از گرفتن لیسانس باید تو امتحان کانون وکلا شرکت کنی، که به مراتب خیلی سخت تره از کنکور حقوق!
اگر قبول شدی 2 سال کار آموزی میکنی و بعدش میتونی وکالت کنی.
درباره درآمد هم کاملاً به خود آدم بستگی داره، پدر من کارآموز داشته طرف 8 ساله الان پروانه وکالت داره، داره کلوچه میفروشه!
میان دفتر التماس میکنن پرونده بگیرن!
یا استادی داریم تو دانشگاه با فوق لیسانس حقوق خصوصی انقلاب درس میده.
مهمترین چیز تو زمینه وکالت بیان قویه، اعتماد به نفس و اطلاع از قانون. اگه این مواردو داشته باشی به مرور معروف تر میشی و کار برات زیاد میشه.
چیز دیگه ای بود در خدمتم

key30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اول اینکه رشته جالبی نیست .
الان وضع تمام رشته ها برای پول دراوردن خوب نیست . ممکنه یکماه 3-4 میلیون کار کمی بعد دوماه کار نکنی در کل درامد معمولی داره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اول اینکه رشته جالبی نیست .
الان وضع تمام رشته ها برای پول دراوردن خوب نیست . ممکنه یکماه 3-4 میلیون کار کمی بعد دوماه کار نکنی در کل درامد معمولی داره
عزیز کاملاً بستگی داره! یه وکیل خوب (نمیگم بهترین وکیل تهران) درآمد خیلی بالایی داره.
تعرفه حق الوکاله 10% هست، شما این تعرفه رو برای یه آپارتمان 700 میلیونی هم در نظر بگیری میبینی که 70 میلیون حق الوکاله یک پرونده میشه. البته صد در صد از اولش اینجوری نیست، اما کسی کارش خوب باشه خییلی بیشتر از رشته هایی مثل مهندسی و ... جای پیشرفت داره، آخرین پرونده خود ما مربوط بود به 24000 متر زمین توی حکیمیه تهرانپارس، که البته 7 سال هم طول کشید ولی در نهایت 2000 متر زمین شد حق الوکاله!
تو کدوم رشته دیگه میشه همچین درآمدی داشت؟

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
وکالت رشته ای که توش به شدت دست زیاد شده
تعداد وکلا از 4000 هزار نفر تو سال 81 الان به حدوده حداقل 70 الی 80 هزار نفر رسیده به خاطر 187 (مرکز مشاوران حقوقی) که بازار اصلا انقدر تقاضا نداره و نرخ ها هم به شدت شکسته شده
کاملا به شخص بستگی داره الان تمام رشته ها بازارشون خراب شده اون پرونده های آنچنانی هم دست چن صد نفر بیشتر نمی افته در ضمن 10 درصد هم تعرفه نیست و اشتباه نکنید بالاترین نرخ تعرفه تو قانون اگه اشتباه تنکنم 20 میلیون تومنه که البته همون چن صد نفر که عرض کردم خیلی خیلی بیشتر از تعرفه هم میگیرن
ولی توهم ثروت زا بودم ومیلیارد شدن تو یه شب رو از سرتون کاملا بیرون کنید که الان از طریق درس نمیشه به اینجا ها رسید جز یه سری آدم خاص که اگه اون زرنگی ها رو هم اگه داشتی باشی نیاز به وکیل بودن هم نداری به عنوان مثال یه دلال ثبتی خاص تو گرفتن سند یه زمین 400 میلیون تومن از طرفش پول گرفته بود

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
بابت راهنمایی از همه دوستان ممنون
راستش من میخاستم رشته حقوق رو بخونم وکاملا مسلط باشم رو قانونش و بعد از گرفتن لیسانس امتحان وکالت ودوره کاراموزی در نقطه از اخل شهر دفتر مکانی اجاره کنم و دفتر باز کنم ..من هدفم یه شبه پولدار شدن نیس ..چون پولی ندارم سرمایه کنم وکاری شروع کنم واز فقر جامعه هستیم..این بهترین گزینه برای رسیدن به اهداف بزرگ هست ومیشه با کمی فکر و کاربلد بودن خود رو بالا کشید حالا دوستان از من وارد تر هستن نمیدونم راه رو درست میرم یااشتباه
درضما من 24سالمه یعنی سربازی رفتم وتا حالا کار کردم که به جایی نرسیدم ..میخام اینده ای داشته باشم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
داداش بعد لیسانس میخوای بری دنبال وکالت؟
الان چند سالته؟ سربازی رفتی؟
من دارم فوق لیسانس حقوق جزا و جرم شناسی میخونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

key30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
شما اگر علاقه داری بخون حتما موفق میشی وقتی تجربه داشته باشی درآمدت هم زیاد میشه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
بالا سنمو نوشتم بله سربازي رفتم
من به اين رشته علاقه دارم ولي بيشتر براي اينده ودرامد ميخام
چون من ژارتي ندارم كه رشته هاي ديگه رو بخونم و كار دولتي استخدام شم دمبال شغلي هستم كه خودم كار شروع كنم واين فكر كنم بهترينه
درضما من بايد هم ار كنم هم بخونه الان دمبال كار هم هستم چون بايد خرج خودمو دربيارم ...نميدونم جيكار كنم

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
راه بدی رو انتخاب نکردی
ولی اگه بخوام بات رو راست باشم کمی دیر داری شروع میکنی بهتره الان یه کاری رو شروع کنی و در کنارش درس هم بخونی تصور کن شما بخوای زود بجنبی تا لیسانس و ... قبول شی کاراش رو بکنی حدوده 8 سال با فواصل بینش طول میکشه بازار اون موقع هم معلوم نیست چه طوری بشه بهت توصیه میکنم همین الان کاری رو شروع کنی چون بازار وکالت برا شهرستان کوچیک هم معمولا زیاد جالب نیست چون پرونده ها ضعیف و مردم هم فقیرتر از جاهای دیگه هستن و دیگه اصلا کسی دنبال وکیل نیست البته این قضیه تو تهران هم با شدت کمتری هست الان خیلی از وکلا دنباله کاره دیگه برا مخارج روزمره هستن تا در کناره کارشون بکنن در کل تو این تاپیک جواب قطعی پیدا نمیکنی سعی کن با چن تا آدم با تجربه و بدون غرض صحبت کنی
توصیه من الان یه کار رو به صورت جدی شروع کن و در کنارش درس بخون

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون دوست عزيز
ولي من ميخام كار جدي ام همين حقوق باشه و ژيش اون كار ساده اي بكنم
چون هركاري بخام برم دمبالش بايد سرمايه داشته باشم كه من اصلا ندارم وتنها اميدم اينه كاركنم وخرج دانشگاه رو دربيارم وتنها اينده ام همين درس خوندن واينده اونه
شما تو موقعيت من نيستين وبراتون فكر كردنش اسونتره ..چون اينجا خيلي چيزهارو نميشه گفت
درضما كسي نيست كه حضوري باهاش دراين مورد مشورت كنم براي همين به اينجا اومدم و از دوستان كمك خواستم

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
راستش به نظره من اینجا جای مناسبی نیست چون شما کسی رو نمی شناسی و تحصیلات و میزان اطلاعات و ..... کسی که باهاش مشورت میشه مهمه که اینجا مشخص نیست
حداقل تو سایت هایی که بار علمی بالاتری دارن مشورت میخواستی سایت هایی که تخصصی رو رشته های مختلف کار میکنن و اعضاش تو همون رشته درس خوندن چون پی تی یه سایت عمومی و بچه هاش معمولا کم سن سال تر یا دانشجو یا حتی دانش آموز هستن
در هرحال براتون آرزوی موفقیت دارم راستی به رشته حسابداری هم فکر کن سریع تر به نتیجه توش میرسی و مثل وکالت کمتر با احتمالات سر وکار داری

بالا