--------------------------------------------------------------------------------
سلام
رشته دانشگاهی تو ایران هست که در زمینه شبکه های کامپیوتری و ارتباطات باشه و به امنیت زیاد بپردازه؟
منظورم صرفا گرایش نیست . رشته ای باشه که فقط در همین زمینه و پیش نیازهایی که لازمه مثل برنامه نویسی بپردازه
اگه هست بگین که مارو از سفر خارج و خرج سالی 12000 پوند منصرف کنین!
----------------------
آقای بهروز کاشانی( اگه اسمتونو درست میگم bhrzk)
شما لطف زیادی دارین و هر دفعه تاپیکهای منو به جاهایی منتقل میکنین که پستشون حساب میشه و تخصصی حساب میشن
این بار هم این پست منو جایی انداختین که خودم هم نتونستم پیداش کنم!
هدف من از زدن تاپیک رسیدن به جوابه و اینجا بهتر در دید هست و لطف کنین این تاپیک منو در حد تاپیکهای چیپ فرض کنین و زحمت انتقال رو به خودتون ندین! ممنون از شما
سلام
رشته دانشگاهی تو ایران هست که در زمینه شبکه های کامپیوتری و ارتباطات باشه و به امنیت زیاد بپردازه؟
منظورم صرفا گرایش نیست . رشته ای باشه که فقط در همین زمینه و پیش نیازهایی که لازمه مثل برنامه نویسی بپردازه
اگه هست بگین که مارو از سفر خارج و خرج سالی 12000 پوند منصرف کنین!
----------------------
آقای بهروز کاشانی( اگه اسمتونو درست میگم bhrzk)
شما لطف زیادی دارین و هر دفعه تاپیکهای منو به جاهایی منتقل میکنین که پستشون حساب میشه و تخصصی حساب میشن
این بار هم این پست منو جایی انداختین که خودم هم نتونستم پیداش کنم!
هدف من از زدن تاپیک رسیدن به جوابه و اینجا بهتر در دید هست و لطف کنین این تاپیک منو در حد تاپیکهای چیپ فرض کنین و زحمت انتقال رو به خودتون ندین! ممنون از شما