• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفتم شمال گوشیم خراب شد. چشه؟

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
شمال رفته بودم. هوا مرطوب بود. داشتم با گوشی کار میکردم که یکدفعه خاموش شد. روشنش که کردم همینجور منوی USB connection رو میاورد و هر کدوم رو هم که انتخاب میکردم بازم همون منو رو میاورد. بعد از چند بار Back زدن دیگه اون منو رو نشون نداد. منم گفتم حتما درست شده. العان که تهرانم وقتی گوشی رو با کابل USB به کامپیوتر وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده. نه شارژ میشه و نه منویی نشون میده. انگار که نه انگار به USB وصلش کردم. گوشیم W810 هست. مشکل چی میتونه باشه؟

اگه اشکال از USB باشه مجبور میشم یه Blutooth Adapter بخرم و ازش برای انتقال عکسها و فایلها استفاده کنم. سرعت Bluetooth چطوره؟ چه مارکی و از کجا بخرم؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سرعت Blutooth Adapter به پای سرعت USB نمیرسه.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من چند روز پیش یک بلوتوث با مارک Billionton گرفتم.از اونهایی که آنتن داره.
ولی یک مدل دیگه هم داره که آنتن نداره.
سرعتش هم 14 KPS هست.
همونطور که دوستمون گفتن سرعتش کمتر از USB هست.
من هم چند ماه پیش 2 هفته شمال بودم و گوشی من و دوستم به هم ریخت ولی بعد از چند روز درست شد.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
گارانتی نداره گوشی؟ چرا نمی دی تعمیرش کنن؟

چرا داره ولی عمرا ببرمش گارانتی. یه مشت کلاهبردار و دزد رفتند یه شرکت زدند و جیب مردم رو خالی میکنند. همین گوشی مشکل خالی کردن باطری داشت دو سه بار بردم گارانتی هر بار یه بهونه آوردن. اولین بار گفتن که عادیه و این گوشی (W810) یه روز بیشتر در حالت Standby شارژ نگه نمیداره :D. بعدا که من زیر بار نرفتم گفتن باطری اصل نیست (البته راست میگفتند و من هم میدونستم ولی ایراد از اون نبود). باطری اصل که گرفتم و بردم گوشی رو 2 هفته نگه داشتند و آخر هم گوشی رو درست نکردند و من که خسته شده بودم رفتم و گوشی رو گرفتم. رفتم مغازه ای که ازش خریده بودم. اولش قبول نمیکرد ولی بعد از کلی اصرار گفت که یه روز دیگه گوشیدستت باشه اگه درست نشد بیار یه نو بهت بدم. باورتون نمیشه از وقتی از مغازه اومدم بیرون گوشیم درست شده بود. حتما میگید تو اون فرصت گوشی رو درست کرده و یا عوض کرده. نه، تو مغازه اون حتی به گوشی دست هم نزد چه برسه به اینکه بخواهد تعمیرش کنه. خلاصه نمیدونم چی شد که مشکل باطری خالی کردن گوشی حل شد. معجزه بود.
ای کاش میتونستم اسم اون گارانتی رو بگم تا آبروش بره ولی حیف که نمیشه. خدا لعنتشون کنه. خیلی نامردن.
سرتون رو درد آوردم. خلاصه اینکه اگه گوشی میگیرید با گارانتی اصل بگیرید. ارزش داره.

من هم عمرا گوشی رو دست گارانتی بدم.

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
من هم چند ماه پیش 2 هفته شمال بودم و گوشی من و دوستم به هم ریخت ولی بعد از چند روز درست شد.

شنيده بوديم تو شمال ماشينا بدنشو ميپوسه نشنيده بوديم گوشي بهم بريزه . يعني اينايي كه تو شمال زندگي ميكنن گوشي ندارن؟ يا گوشي هاشون به رطوبت عادت كردن؟ !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من يه مدت دوره تعميرات موبايل رفتم...اتفاقاً کسی که بهمون درس میداد میگفت بريد شمال
مغازه بزنيد گفتيم واسه چی؟ گفت اونجا به علت رطوبتی که داره گوشيها زياد مورد پيدا میکنن
که البته به سادگی قابل حله.....شما گوشيت رو باز کن و با تينر اصل 10000 فکر میکنم باشه ( اگه اشتباه نکرده باشم ) روشو کلاً با پنبه تميز کن

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
چرا داره ولی عمرا ببرمش گارانتی. یه مشت کلاهبردار و دزد رفتند یه شرکت زدند و جیب مردم رو خالی میکنند. همین گوشی مشکل خالی کردن باطری داشت دو سه بار بردم گارانتی هر بار یه بهونه آوردن. اولین بار گفتن که عادیه و این گوشی (W810) یه روز بیشتر در حالت Standby شارژ نگه نمیداره :D. بعدا که من زیر بار نرفتم گفتن باطری اصل نیست (البته راست میگفتند و من هم میدونستم ولی ایراد از اون نبود). باطری اصل که گرفتم و بردم گوشی رو 2 هفته نگه داشتند و آخر هم گوشی رو درست نکردند و من که خسته شده بودم رفتم و گوشی رو گرفتم. رفتم مغازه ای که ازش خریده بودم. اولش قبول نمیکرد ولی بعد از کلی اصرار گفت که یه روز دیگه گوشیدستت باشه اگه درست نشد بیار یه نو بهت بدم. باورتون نمیشه از وقتی از مغازه اومدم بیرون گوشیم درست شده بود. حتما میگید تو اون فرصت گوشی رو درست کرده و یا عوض کرده. نه، تو مغازه اون حتی به گوشی دست هم نزد چه برسه به اینکه بخواهد تعمیرش کنه. خلاصه نمیدونم چی شد که مشکل باطری خالی کردن گوشی حل شد. معجزه بود.
ای کاش میتونستم اسم اون گارانتی رو بگم تا آبروش بره ولی حیف که نمیشه. خدا لعنتشون کنه. خیلی نامردن.
سرتون رو درد آوردم. خلاصه اینکه اگه گوشی میگیرید با گارانتی اصل بگیرید. ارزش داره.

من هم عمرا گوشی رو دست گارانتی بدم.
من که کلا واسه ی گارانتی پول نمیدم.
پول بیشتر میگیرن هیچ کاری هم نمیکنن.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
من يه مدت دوره تعميرات موبايل رفتم...اتفاقاً کسی که بهمون درس میداد میگفت بريد شمال
مغازه بزنيد گفتيم واسه چی؟ گفت اونجا به علت رطوبتی که داره گوشيها زياد مورد پيدا میکنن
که البته به سادگی قابل حله.....شما گوشيت رو باز کن و با تينر اصل 10000 فکر میکنم باشه ( اگه اشتباه نکرده باشم ) روشو کلاً با پنبه تميز کن

حتما باید تینر باشه؟ با الکل نمیشه؟ اصلا ببینم چیزایی مثل نفت و بنزین و تینر و البته الکل مثل آب به لوازم الکترونیکی آسیب وارد میکنن یا نه؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
میشه خوده گوشی رو توی تینر غوطه ور کرد؟
285.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
میشه خوده گوشی رو توی تینر غوطه ور کرد؟