• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفرال هاي سايت نئوباكس و يك سوال

miniuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من سه رفرال رنت كردم كه نزديك 2 يا 3 دلار برام كار كردن
چه طوري مي تونم پولي كه رفرال ها برام درميارن رو بريزم تو Main Balance يا به اسطلاح تو جيب خودم
گيج شدم بابا يكي كمك كنه!!

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
پولی که رفرال ها در میارن
خودش منتقل میشه به main نه به Ref balance

miniuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب پس بايد حتما 30 روز رنت تموم بشه
در مورد رفرال هايي كه قبل از 30 روز (مثلا در 5 روز باقيمانده از رنتشون) براي 30 روز ديگه تمديد مي شن چه طور؟!
در ضمن من كي گفتم Ref balance عزيزجان...

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
خب پس بايد حتما 30 روز رنت تموم بشه
در مورد رفرال هايي كه قبل از 30 روز (مثلا در 5 روز باقيمانده از رنتشون) براي 30 روز ديگه تمديد مي شن چه طور؟!
در ضمن من كي گفتم Ref balance عزيزجان...

سلام
50 درصد درآمد ریفرال هات در هر روز به حساب اصلی شما خود به خود ریخته میشه البته به شرط اینکه شما خودت روز قبل تبلیغاتت رو دیده باشی وگرنه هچی از ریفرال هات گیرت نمیاد
اگه مثلا 5 روزه مانده به پایان مدت اجاره ریفرال اون رو به مدت 30 دیگه تمدید کنی این 30 روز با 5 روز قبلی جمع میشه یعنی ریفرالت تا 35 روز دیگه برات کار می کنه

miniuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
50 درصد درآمد ریفرال هات در هر روز به حساب اصلی شما خود به خود ریخته میشه البته به شرط اینکه شما خودت روز قبل تبلیغاتت رو دیده باشی وگرنه هچی از ریفرال هات گیرت نمیاد
اگه مثلا 5 روزه مانده به پایان مدت اجاره ریفرال اون رو به مدت 30 دیگه تمدید کنی این 30 روز با 5 روز قبلی جمع میشه یعنی ریفرالت تا 35 روز دیگه برات کار می کنه

خب اينو كه مي دونم يعني مي خواستم بهم بگين پول اون رفرالي كه 5 روز باقيمونده رو براي 30 روز ديگه تمديدش كردم كي بهم مي رسه
5 روز بعد يا 35 روز بعد؟
در ضمن من هيچ پولي به حساب اصليم واريز نشده تا به حال با اينكه هر روز سر ساعت 10 صبح يا 10:30 چهار تا كليكمو مي كنم(فقط همين پول چهار تا كليك مياد)، شايد هم ساعت معيني بايد رو اين 4 تا تبليغ روزانه كليك بشه تا اثر داشته باشه
لطفا بنده رو هم روشن كنيد.
با تشكر

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
خب اينو كه مي دونم يعني مي خواستم بهم بگين پول اون رفرالي كه 5 روز باقيمونده رو براي 30 روز ديگه تمديدش كردم كي بهم مي رسه
5 روز بعد يا 35 روز بعد؟
در ضمن من هيچ پولي به حساب اصليم واريز نشده تا به حال با اينكه هر روز سر ساعت 10 صبح يا 10:30 چهار تا كليكمو مي كنم(فقط همين پول چهار تا كليك مياد)، شايد هم ساعت معيني بايد رو اين 4 تا تبليغ روزانه كليك بشه تا اثر داشته باشه
لطفا بنده رو هم روشن كنيد.
با تشكر

عزیزم پول ریفرال هات همون وقتی که اونها کلیک می کنن به حسابت ریخته مشه نه در پایان مدت اجارشون بنابراین اصلا ربطی به مدت اجارشون نداره.

منظورت از "حساب اصلیم" دقیقا کدوم حسابت هست؟

برای روشن شدن موضوع بگم که درآمد شما در مرحله اول به حساب کاربری خودتون در خودسایت به نام Main balance ریخته می شه نه به حساب بانکیت.

بعد از اینکه مجودی حسابت در خود سایت از یک حد معینی بیشتر بشه اونوقت خود شما باید نسبت به انتقال پول به حساب بانکییت (الرت پی یا پی پال و ....) اقدام کنی

miniuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Main balance آره همينو ميگم
همين ديگه اصلا نمياد تا حالا رفرال ها سه دلار كار كردند
ولي هيچ پولي در Main balance ديده نمي شه جز همين پولي كه بابت 4 تا كليك روزانه خودم بدست ميارم
فقط همين
يعني اگه بابت 4 تا كليك 0.04$ بدست بيارم و مبلغ ريخته بشه به Main balance حتي اگر رفرال ها هم كليك كنند مقدار Main balance همين قدر مي مونه و مثلا نمي شه 3.04$ و تعداد كليك رفرال ها و پول بدست آمده فقط در صفحه مديريت رفرال ها نمايش داده ميشه
در حالي كه شما مي گي بايد بريزتش تو Main balance برات
پس مشكل از كجاست؟

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
Main balance آره همينو ميگم
همين ديگه اصلا نمياد تا حالا رفرال ها سه دلار كار كردند
ولي هيچ پولي در Main balance ديده نمي شه جز همين پولي كه بابت 4 تا كليك روزانه خودم بدست ميارم
فقط همين
يعني اگه بابت 4 تا كليك 0.04$ بدست بيارم و مبلغ ريخته بشه به Main balance حتي اگر رفرال ها هم كليك كنند مقدار Main balance همين قدر مي مونه و مثلا نمي شه 3.04$ و تعداد كليك رفرال ها و پول بدست آمده فقط در صفحه مديريت رفرال ها نمايش داده ميشه
در حالي كه شما مي گي بايد بريزتش تو Main balance برات
پس مشكل از كجاست؟

مگه چند وقته داری کار می کنی و اصلا چند تا ریفرال داری که 3 دلار تا حالا درآوردی ازشون؟
در حالت استاندارد 50 درصد درآمد روزانه ریفرال هات به شما می رسه یعنی اگه اونها روزی 2 کلیک انجام بدن روزی 1 سنت به شما می رسه از اون ریفرال که مستقیم به مین بالانست میاد

شما گفته بودی 3 زیر مجموعه کرایه کردی. معمولا میانگین کلیک های ریفرال ها در نئوباکس 2.5 کلیک در روز به پایینه اگه فرض کنیم این 3 ریفرال شما هرکدوم روزی 2 کلیک کنن درآمد روزانه شما از زیر مجموعه هاتون کلا میشه 3 سنت که با 4 سنت روزانه خودت جمع کنی میشه 7 سنت در روز. (البته این بهترین حالتش هست چون معمولا زیرمجموعه های نئوباکس خیلی خیلی تنبل)

این 3 دلار که میگی از ریفرال هات درآوردی رو میشه بگی از کجا میدونی که اینقدر درآوردی تا حالا؟

اصلا این 3 ریفرالی که کرایه کردی کار می کنن؟ تا حالا چند تا کلیک کردن؟ شاید از وقتی کرایشون کردی هنوز هیچ کلیکی نکردن که پولی بهت برسه

Last edited:
بالا