• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفع مشکل امنیتی در SMF

Persianit

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام
یک مشکل امنیتی در smf ها بوجود امده که می تونید با دریافت فایل در لینک زیر اونو برطرف کنید:

لینک اصل مطلب و دانلود

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
اونطور که من میدونم آخرین خبر اینه :

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=78841.0
SMF 1.0.7 and patch for SMF 1.1 RC2 March 29, 2006, 05:32:12 PM
A security issue has been discovered in both SMF 1.0 and SMF 1.1. Therefor a patch has been released that will upgrade SMF 1.0.6 to 1.0.7 and update SMF 1.1 RC2. You are encouraged to update immediately, using the package manager or otherwise

که ماله خیلی وقت پیشه!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
بنظر من جالبه SMF همینه که شما نیازی نیست اخبار سایت و Patch هایی که براش میاد را از سایت خودش خبر بگیرید .

وقتی وارد کنترل پنل سایتتان می شوید و قسمت نصب بسته ها می روید خودش هشدار می دهد ( اگر فرومتان آپدیت نباشد ) که فقط با چند کلیک فرومتان آپدیت می شود . و مشکلی برای فارسی سازها ، بسته هایی که روی آن نصب شده و ... بوجود نمیاد !! ( البته معمولا به این شکل است مگر اینکه آن مود دقیقا روی کدهایی تغییرات ایجاد کرده باشه که این patch هم می خواهد انجام بده )

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از adnan :
بنظر من جالبه SMF همینه که شما نیازی نیست اخبار سایت و Patch هایی که براش میاد را از سایت خودش خبر بگیرید .

وقتی وارد کنترل پنل سایتتان می شوید و قسمت نصب بسته ها می روید خودش هشدار می دهد ( اگر فرومتان آپدیت نباشد ) که فقط با چند کلیک فرومتان آپدیت می شود . و مشکلی برای فارسی سازها ، بسته هایی که روی آن نصب شده و ... بوجود نمیاد !! ( البته معمولا به این شکل است مگر اینکه آن مود دقیقا روی کدهایی تغییرات ایجاد کرده باشه که این patch هم می خواهد انجام بده )
اگر با من بودین! پست بالایی رو هم من از قسمت آخرین اخبار کنترل پنل کپی کردم! :D

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از Danial-Dabiri :
اگر با من بودین! پست بالایی رو هم من از قسمت آخرین اخبار کنترل پنل کپی کردم! :D
کلا عرض کردم که نیازی به دانلود patch نیست ;)

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
حال شما؟
1- آقا این MOD ها رو چه جوری باید نصب کنم رو SMF ؟
2- ضمنا چرا موقع آپدیت کردن فروم مینویسه Success ولی بازم که لاگین میکنم میگه باید آپدیت کنی!
اون پایین میگه چند تا فایل پرمیژن برای Write کردن ندارن.. از کجا بفهمم کدوم فایل هان ؟ :blink:

چیز!!! فروم انگلیسی !!

کمــــــــــــــــک لطفا !:)

بالا