• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفع مشکل توضیحات متا و عنوان در سئو یواست کمک کنید

roidmax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید تو وردپرس من چند تا اررور داده و صفحات سایتمو تکراری میشناسه چطور میتونم حلش کنم؟از افزونه یواست استفاده میکنم کسی بلده کمکم کنه خیلی ممنون
اینم عکسی از محیط اررورهام :

فایل های ضمیمه

• Ashampoo_Snap_2016.06.22_15h44m24s_002_.png
    Ashampoo_Snap_2016.06.22_15h44m24s_002_.png
    31.6 KB · نمایش ها: 7

hadixy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ببخشید تو وردپرس من چند تا اررور داده و صفحات سایتمو تکراری میشناسه چطور میتونم حلش کنم؟از افزونه یواست استفاده میکنم کسی بلده کمکم کنه خیلی ممنون
اینم عکسی از محیط اررورهام :
سلام
دوست من این عکسی که شما گذاشتی ربطی به وردپرس نداره و توی محیطه گوگل وبمستر هستش این یه اخطاره و ارور نیست. مشکل زیاد مشکل حادی نیست و زیاد لازم نیست نگرانش باشی اما برای رفعش تنها کاری که لازمه بکنی توی افزونه سئویی که در وردپرست استفاده میکنی باید از توضیحات مختلف برای صفحاتت استفاده کنی. یعنی Meta Description باید متفاوت باشه. مثلاً یه صفحه در مورد بازی های کنسول ایکس باکس داری و یه صفحه در مورد بازی های پی اس این دو صفحه نباید توضیحات متاشون بکی باشه چرا که اصل توضیحات متا برای این بوجود اومده که در سرچ ریزالت گوگل کاربر رو با دید بازی به صفحه تو هدایت کنه. پس تنها کاری که لازمه بکنی اینه که برای هر صفحه توضیحات متای جداگونه بنویسی

بالا