• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفع مشکل حذف ایندکس های سایت

movieo.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض احترام خدمت دوستان محترم

دوستان سایت من حدودا یکی دو ماه هست که به شدت بازدیداش افت کرده طوری که ورودی های گوگلم کمتر از یک چهارم شده تا این که سرچ کردم و دیدم تمام ایندکس های سایتم جز حدودا 60 تا از ایندکسام از 30 هزار ایندکس باقی موندن و همشون حذف شدن

کلی چک کردم قبلا برای اولین بار برای تست بک لینک تهیه کردم بازدهی مثبت داشت تا یه مدتی بعد یه مدت دیگه مثل سابق نبود از اون موقع تا الان سایت با افت مواجه شده ! البته مدتی هم بود به شدت سایت های اسپم زیاد شده بودن که بالا فاصله مطالبمو کپی میکردن حتی یکی از این سایت ها 30 هزار تا از ایندکسامو کپی کرده بود که همراه حدودا 60 تا سایت دیگه به گوگل معرفی کردم از داخل هاست هم آی پی هاشونو مسدود کردم .

دونه دونه مشکلات قالب , سرور و بقیه موارد رو حل کردم حتی به تازگی یک قالب هم تهیه کردم که سبک تر از قالب قبلی هست . علاوه بر این که مشکلات سرور دانلودمون رو حل کردم خود سایت رو هم از سرور انگلیس آوردم روی سرور ایرانی فکر کنم تو این مدت کلی از مشکلات سایت رو برطرف کردم و سرعت و امکانات سایت رو هم بالا بردم سایتمون نویسنده هم داشت که روزانه آپدیت میکرد سایت رو با این حال باز سایت درست نشد .

این اواخر واقعا کلافه شدم دیگه راهی نمیدونم که برای بهبود سایت انجام بدم . رتبه سایت از زیر 1000 به زیر 3000 رفته و این خیلی بده ایندکسامونم که کا دارن به فنا میرن

فایل robot.txt رو هم چک کردم مشکلی نداشت سایت مپ مشکلی نداشت ........

به نظر شما مشکل از کجاس ؟ به خاطر بک لینکاس ؟ یا سایت اسپم شده ؟

راه حلش چیه ؟ چقدر طول میکشه حل کرد این مشکل رو ممنون میشم عزیزان کمکم کنند تا از این فاجعه خلاص بشم واقعا راهی دیگه به ذهنم نمیرسه !

متشکرم .

mizfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

دوستان سایت من حدودا یکی دو ماه هست که به شدت بازدیداش افت کرده طوری که ورودی های گوگلم کمتر از یک چهارم شده تا این که سرچ کردم و دیدم تمام ایندکس های سایتم جز حدودا 60 تا از ایندکسام از 30 هزار ایندکس باقی موندن و همشون حذف شدن

کلی چک کردم قبلا برای اولین بار برای تست بک لینک تهیه کردم بازدهی مثبت داشت تا یه مدتی بعد یه مدت دیگه مثل سابق نبود از اون موقع تا الان سایت با افت مواجه شده ! البته مدتی هم بود به شدت سایت های اسپم زیاد شده بودن که بالا فاصله مطالبمو کپی میکردن حتی یکی از این سایت ها 30 هزار تا از ایندکسامو کپی کرده بود که همراه حدودا 60 تا سایت دیگه به گوگل معرفی کردم از داخل هاست هم آی پی هاشونو مسدود کردم .

دونه دونه مشکلات قالب , سرور و بقیه موارد رو حل کردم حتی به تازگی یک قالب هم تهیه کردم که سبک تر از قالب قبلی هست . علاوه بر این که مشکلات سرور دانلودمون رو حل کردم خود سایت رو هم از سرور انگلیس آوردم روی سرور ایرانی فکر کنم تو این مدت کلی از مشکلات سایت رو برطرف کردم و سرعت و امکانات سایت رو هم بالا بردم سایتمون نویسنده هم داشت که روزانه آپدیت میکرد سایت رو با این حال باز سایت درست نشد .

این اواخر واقعا کلافه شدم دیگه راهی نمیدونم که برای بهبود سایت انجام بدم . رتبه سایت از زیر 1000 به زیر 3000 رفته و این خیلی بده ایندکسامونم که کا دارن به فنا میرن

راه حلش چیه ؟ چقدر طول میکشه حل کرد این مشکل رو ممنون میشم عزیزان کمکم کنند تا از این فاجعه خلاص بشم واقعا راهی دیگه به ذهنم نمیرسه !

متشکرم .
سلام
عمر دامنه شما چقدره؟
و اینکه چه مدت هست این مشکل رو دارید؟

senator020

Registered User
لایک‌ها
29

متشکرم .

سلام به احتمال شما توسط گوگل پنالیز شده اید به خیلی چیز ها مربوط میشه که چرا گوگل پنالیز کرده سایت شما رو باید بررسی شود
شما اگر مشکلاتی که خود گوگل میگه باعث پنالیز شدن و جریمه سایت میشه رعایت کنید این پروسه تا سایت خودش رو بگیره زمانبره و حدود 6 ماه وقت میبره.
بهتره سایتتون بررسی شود تا جدی تر ادامه دهید و انشالله که مشکل حل شود .

movieo.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی به نظرتون اگه سایت رو مجدد در گوگل وبمستر ثبت کنم و متا تگ google-site-verification جدید رو هم اضافه کنم داخل سایت به نظرتون مشکل حل میشه ؟ یا بیشتر داغون میشه ؟
سلام
عمر دامنه شما چقدره؟
و اینکه چه مدت هست این مشکل رو دارید؟

عمر دامین ما حدود سه یا چهار سال هست و این مشکل حدودا دو ماه هست که رخ داده . ( راستش خودم حس میکنم رقیبا هم توی این کار بدون سهم نیستن ) چون این اواخر به قدری کامنت و ایمیل مبنی بر این که پست شما توسط فلان سایت ها کپی شد داشتیم که نگو + این که کلی حملات هکر ها به طرف سرور و باقی مواردی که شاید خودمم خبر ندارم ازشون !

movieo.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به احتمال شما توسط گوگل پنالیز شده اید به خیلی چیز ها مربوط میشه که چرا گوگل پنالیز کرده سایت شما رو باید بررسی شود
شما اگر مشکلاتی که خود گوگل میگه باعث پنالیز شدن و جریمه سایت میشه رعایت کنید این پروسه تا سایت خودش رو بگیره زمانبره و حدود 6 ماه وقت میبره.
بهتره سایتتون بررسی شود تا جدی تر ادامه دهید و انشالله که مشکل حل شود .

ممنون بابت پاسخ شما .

راستش نمیدونم دلیل اصلی پنالتی شدن سایت چی هست تا دقیق تر عمل کنم . کار هایی که انجام دادم اینا بودن : 1. قالب سبکرتر شده و مشکلات کد نویسی حل شده 2. سایت روی سرور های ایرانی انتقال یافت 3. لینک های دانلود برخیشون مشکل داشتن برطرف شد 4. سایت در این مدت 24 ساعته به روز رسانی میشد که مدت کونتاهی هست به صورت مرتب انجام نمیشه فقط 5. متن پست ها رو به ناچار به صورت طنز و متفاوت نوشتم که مثل سایت های دیگه ( که تقریبا 90 درصدشون مثل همن ) نباشه و کارای زیاد دیگه ای که فکر کنم لازم بودن

من داخل انجمن خود گوگل هم مطرح کردم این مشکل رو اونا به جای این که بگن چرا پنالتی شده ! بهم گفتن سایت شما به خاطر اخطار هایی که از طرف DMCA ارسال شده حذف شده . روی این مسئله خیلی تاکید کردن نمیدونم چطوری این مسئله رو هم حل کنم !

به نظر شما با حل این مسئله , مشکل سایت حل میشه ؟

همچنین چطور میتونم کاملا مطمئن بشم علت اصلی این اتفاق چی هست ؟ آیا شما میتونید کمکمون کنید ؟

یا از عزیزان دیگه کسانی هستن که در این کار وارد هستن و یا تجربه اشو داشتن کمکم کنن ؟

senator020

Registered User
لایک‌ها
29
DMCA نقض قانون کپی رایت است حتما شما مطلبی ارسال کردید که قانون کپی رایت رو نقض کرده است.
بیشتر باید بررسی شود تا نتیجه را ببینید.
شما تلگرام خودتون رو برای بنده ارسال کنید .

بالا