• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رقابت شديد بين همراه اول و ايرانسل با اپراتور سوم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
کاش این رقابت تو کیفیت ارایه خدمات هم باشه. نه فقط تو پول گرفتن. ببینم این اپراتور سوم می تونه بالاخره ما ایرانی ها را از حسرت 3G دار شدن در بیاره یا نه. همه دور و وری ها خیلی وقته دارن الا ما!

cia1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا کنه صنعت اتومبیل هم رقابتی بشه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
رقابت سنگینیه برای سرکیسه کردن مردم !

مردم هم تشویقشون میکنن

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
واقعا ایرانسل مردم رو از دست تو پاچه کنیه خط های دولتی نجات داد

خدا خیرش بده

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
کاش این رقابت تو کیفیت ارایه خدمات هم باشه. نه فقط تو پول گرفتن. ببینم این اپراتور سوم می تونه بالاخره ما ایرانی ها را از حسرت 3G دار شدن در بیاره یا نه. همه دور و وری ها خیلی وقته دارن الا ما!

3G هم بیاره سرعتش میشه 30 کیلوبایت :D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
+ کیلوبایتی 3 تومن! ولی ما به همون ویدیو کالش راضی ایم!
ویدیوکال هم دقیقه ای 3000تومن :دی
البته می تونین طرح ثانیه ای انتخاب کنین که میشه ثانیه ای 300تومن
باید ببینی چقدر مصرف می کنی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خوبه ... پيشرفت خدماتشون خوبه حالا تو هر موردي ميخواد باشه

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
این سیستم ایرانسل خیلی خوبه. م امشب رفتم یکی ا کارتهای بانکیمو وصل کردم به سیستمشون.

بدون اینکه بری تو نت یا هزینه ی پیامک بدی میتونی کارت شارژ بخری یا قبضهات رو بپردازی!

ثبت نامش هم خیلی راحته

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16

عرضه سيمكارت اپراتور سوم به تعويق افتاد

مدیر عامل صندوق تامین اجتماعی از عرضه سیمکارت اپراتور سوم تا پایان خرداد ماه سال 90 خبر داد.
شواهد و قرائن حاکی از عدم ورود سیم کارت اپراتور سوم در بهمن ماه است.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

عرضه سيمكارت اپراتور سوم به تعويق افتاد

مدیر عامل صندوق تامین اجتماعی از عرضه سیمکارت اپراتور سوم تا پایان خرداد ماه سال 90 خبر داد.
شواهد و قرائن حاکی از عدم ورود سیم کارت اپراتور سوم در بهمن ماه است.

مبارک باشه
چیزی جز این توقع نداشتیم !!!:blink:

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
مبارک باشه
چیزی جز این توقع نداشتیم !!!:blink:

شبکه اپراتور سوم ۲۲بهمن به طور آزمایشی افتتاح میشود!

showimage.aspx

در حالی که سیم‌کارت‌های اپراتور سوم تلفن همراه کشور باید براساس تعهدات پروانه در اردیبهشت‌ماه سال 90 واگذار شود زیرا با توجه به اینکه تاریخ لازم‌الاجرا شدن پروانه روز 30 مردادماه سال جاری بوده و به گفته معاون رگولاتوری بهره‌برداری تجاری اپراتور باید 9 ماه بعد از این تاریخ آغاز شود اما خبرها حاکی است که قرار است شرکت تامین تلکام آزمایش بخشی از شبکه‌اش را از 22 بهمن‌ماه جاری آغز کند
اطلاع رساني پروژه از طريق سايت رسمي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با آدرس اينترنتی http://www.cra.ir/ انجام مي شود. وب سایت قبلی بسته شد http://www.iran03.com/

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
رقابت برای چاپیدم من و شماست. اشتباه نکنید!!
این شرکت ها کارخونه پول سازی درست کردند نه خدمات. همراه اول که پول ودیعه ملت را 4 لا پهنا زده به خورجینش و پس نمیده . ایرانسل هم که اندازه پول خون پدرش داره هزینه میگیره. الان 4 روز که پیامک میده که مدارک شناسایی بفرستید وگرنه خططان را قطع میکنم من هم 5 بار فرستادم
ولی باز هم سیم کارت های من را قطع کردند بی شعورها. شماره 700 هم که سره کاری است. پشتیبانی کجا بوده. دزدی که پشتیبانی لازم نداره ! داره؟
امیدوارم موسسان اپراتور سوم لااقل انسان باشند!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
حالا اسمش چیه؟:blink:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رقابت برای چاپیدم من و شماست. اشتباه نکنید!!
این شرکت ها کارخونه پول سازی درست کردند نه خدمات. همراه اول که پول ودیعه ملت را 4 لا پهنا زده به خورجینش و پس نمیده . ایرانسل هم که اندازه پول خون پدرش داره هزینه میگیره. الان 4 روز که پیامک میده که مدارک شناسایی بفرستید وگرنه خططان را قطع میکنم من هم 5 بار فرستادم
ولی باز هم سیم کارت های من را قطع کردند بی شعورها. شماره 700 هم که سره کاری است. پشتیبانی کجا بوده. دزدی که پشتیبانی لازم نداره ! داره؟
امیدوارم موسسان اپراتور سوم لااقل انسان باشند!

حالا تو چاپیدن که شکی نیست همشون میچاپن
اما ایرانسل باز کارش درست تره
شما مدارکت نافص بوده که قطع شده با فکس مدارک مشکلت حل میشه

شماره 700 2000 اپراتور پشتیبان داره توی 3 شیفت. یه سیستم رضایتمندی مشتری از شرکت الکاتل ایرانسل خریده و از روی لحن مشتری رضایتش رو از پاسخگویی اپراتور میسنجه. واسه همین شما دیدید چقدر مودب هستن اپراتور ایرانسل و از این لحاظ ها چون شریکش یه شرکت درست جسابیه خارجی هست کارش درسته

Last edited:

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
حالا تو چاپیدن که شکی نیست همشون میچاپن
اما ایرانسل باز کارش درست تره
شما مدارکت نافص بوده که قطع شده با فکس مدارک مشکلت حل میشه

شماره 700 2000 اپراتور پشتیبان داره توی 3 شیفت. یه سیستم رضایتمندی مشتری از شرکت الکاتل ایرانسل خریده و از روی لحن مشتری رضایتش رو از پاسخگویی اپراتور میسنجه. واسه همین شما دیدید چقدر مودب هستن اپراتور ایرانسل و از این لحاظ ها چون شریکش یه شرکت درست جسابیه خارجی هست کارش درسته
من خسته شدم از بسکه فرستادم. هی هم مرتبا پیغامش میاد. گفتم شاید مشکل از من باشه رفتم خود دفتر خدمات فرم پر کردم فرستادم. باز هم میاد. الان تقریبا ۱ سال و نیم هست که این جوریه.

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
کاش رقابت در جهت کاهش قیمت افزایش کیفیت و ارائه خدمات بهتر باشه عالیه ! ولی اگر رقابت در جهت سود بیشتر و کاهش نا محسوس کیفیت باشه فقط ضررش برای مردم هست .

بالا