احسانبزرگي
Registered User
سلام دوستان خواستم بدونم این فلسفه رم دوال چنل چیه ایا برای منکه یه کاربر عادی هستم 1رم 4بگیرم بهتره یا اینکه 2تا 2؟مثلا دوال چنل بگیرم تو بازی و برنامه ها خیلی سرعتش بیشتر از یه رم 4سینگل میشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید؟
آره بنده خدا راست میگه این دوال چنل ماله اورکلاکر ها و گرافیک کار هاست . تفاوت چندانی هم با هم ندارن .اخه یه بنده خدایی گفت برای تو که کاربر عادی هستی چه یدونه 4بگیری چه یه دوال چنل بگیری برات فرقی نمیکنه
اگه اون بنده خدا رو قبول دارید پس چرا از دیگران که قبولشون ندارید سوال میپرسید؟اخه یه بنده خدایی گفت برای تو که کاربر عادی هستی چه یدونه 4بگیری چه یه دوال چنل بگیری برات فرقی نمیکنه
ممنون برادربررسی کمی قدیمیه ولی هنوز مفیده : Test Results: Single Vs. Dual Channel RAM - Parallel Processing, Part 2: RAM and HDD
به صورت کلی تفاوت کمتر از 15 درصده، که این رقم هم با توجه به پلتفرم انتخابی متفاوته.
در ضمن این تفاوت پرفورمنس تو فشار سنگین خودشو نشون میده.
پیشنهاد من اینه که با توجه به اینکه شما قصد دارید رم با ظرفیت پایین بخرید یک تک ماژول 4 گیگ انتخاب مناسبیه. هم راحت تر فروش میره و هم میتونید در آینده با خرید یک ماژول 4 گیگ دیگه از قابلیت دوال چنل استفاده کنید.
موفق باشی
سؤالت خیلی کلیه برادر دقیقا منظورت چیه؟دوستان منتظره جوابم؟
تو بازار جهانی این طور نیست بنا به دلایلی شرکت واردکننده داره به قیمت بالایی این برند رو عرضه می کنه.منظورم واضحه میگم چرا رمهای کورسیر مثل یه دوال چنلش 4گیگ از رم اپیسر باهمون حجم و همون باس قیمتش بیشتره ؟
سلام دوستان خواستم بدونم این فلسفه رم دوال چنل چیه ایا برای منکه یه کاربر عادی هستم 1رم 4بگیرم بهتره یا اینکه 2تا 2؟مثلا دوال چنل بگیرم تو بازی و برنامه ها خیلی سرعتش بیشتر از یه رم 4سینگل میشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید؟